دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ده اصل لازم براي زيبائي واقعي يک زن 1- براي داشتن لب هاي جذاب کلام محبت آميز به زبان آوريد 2- براي داشتن چشمان زيبا به زيبايي هاي مردم و خوبيهاي آنها توجه کنيد 3- براي خوش اندام ماندن غذايتان را با گرسنگان تقسيم کنيد 4 - براي داشتن موهاي زيبا بگذاريد کودکي هر روز آن را نوازش کند 5 ـ براي داشتن فرم مناسب در حالي راه برويد که ميدانيد هرگز تنها نيستيد 6 - انسانها بيشتر از اشيا احتياج به تعمير نو شدن احيا شدن مرمت شدن و رهاشدن دارند هيچ وقت هيچ کدام را دور نريزيد 7 - به خاطر داشته باشيد هرگاه به دست ياري نياز داشتيد هميشه يکي در انتهاي دست خودتان پيدا ميکنيدهمين طور که سنتان بالا ميرود شما متوجه ميشويد که ؟ دست داريد يکي براي کمک به خودتان و يکي براي ياري ديگران 8 - زيبايي يک زن به لباسهايي که ميپوشدبه صورتش و به مدل مويش بستگي ندارد زيبايي يک زن در چشمانش پديدار ميشود چرا که آنها دروازه هاي باز قلبش هستند جايي که عشقش جاي دارد 9 - زيبايي يک زن در آرايشش نيست بلکه در زيبايي واقعي روحش اوست ، مهم اين است که او مشتاقانه عشقش را نثار ميکند 10- زيبايي واقعي يک زن با گذشت زمان افزايش مي يابد. 47 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ فایده نداره! هرچی هم حرف های زیبا بزنی مردم لبهایی که زیبا نیست رو اصلا به حرفاش اهمیت نمیدن! لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ده اصل لازم براي زيبائي واقعي يک زن 1- براي داشتن لب هاي جذاب کلام محبت آميز به زبان آوريد2- براي داشتن چشمان زيبا به زيبايي هاي مردم و خوبيهاي آنها توجه کنيد 3- براي خوش اندام ماندن غذايتان را با گرسنگان تقسيم کنيد 4 - براي داشتن موهاي زيبا بگذاريد کودکي هر روز آن را نوازش کند 5 ـ براي داشتن فرم مناسب در حالي راه برويد که ميدانيد هرگز تنها نيستيد 6 - انسانها بيشتر از اشيا احتياج به تعمير نو شدن احيا شدن مرمت شدن و رهاشدن دارند هيچ وقت هيچ کدام را دور نريزيد 7 - به خاطر داشته باشيد هرگاه به دست ياري نياز داشتيد هميشه يکي در انتهاي دست خودتان پيدا ميکنيدهمين طور که سنتان بالا ميرود شما متوجه ميشويد که ؟ دست داريد يکي براي کمک به خودتان و يکي براي ياري ديگران 8 - زيبايي يک زن به لباسهايي که ميپوشدبه صورتش و به مدل مويش بستگي ندارد زيبايي يک زن در چشمانش پديدار ميشود چرا که آنها دروازه هاي باز قلبش هستند جايي که عشقش جاي دارد 9 - زيبايي يک زن در آرايشش نيست بلکه در زيبايي واقعي روحش اوست ، مهم اين است که او مشتاقانه عشقش را نثار ميکند 10- زيبايي واقعي يک زن با گذشت زمان افزايش مي يابد. خیلی خیلی قشنگ بود مرسی من چرا خیلی به زیبایی صورت اهمیت میدم؟ خسته شدم ازین اخلاقم..دوسش ندارم واسم اخلاق و سیرت هم مهمه ها اما هنوز بین کسی که سیرتش عالیه و صورتش متوسط ، با کسی که جذابیت و زیباییش عالیه و اخلاقش متوسط ، دومی رو انتخاب میکنم.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بنظرم انتخاب خوبی برای زندگی مشترک نیست اما نمیدونم چرا اینجوریم؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ده اصل لازم براي زيبائي واقعي يک زن 1- براي داشتن لب هاي جذاب کلام محبت آميز به زبان آوريد2- براي داشتن چشمان زيبا به زيبايي هاي مردم و خوبيهاي آنها توجه کنيد 3- براي خوش اندام ماندن غذايتان را با گرسنگان تقسيم کنيد 4 - براي داشتن موهاي زيبا بگذاريد کودکي هر روز آن را نوازش کند 5 ـ براي داشتن فرم مناسب در حالي راه برويد که ميدانيد هرگز تنها نيستيد 6 - انسانها بيشتر از اشيا احتياج به تعمير نو شدن احيا شدن مرمت شدن و رهاشدن دارند هيچ وقت هيچ کدام را دور نريزيد 7 - به خاطر داشته باشيد هرگاه به دست ياري نياز داشتيد هميشه يکي در انتهاي دست خودتان پيدا ميکنيدهمين طور که سنتان بالا ميرود شما متوجه ميشويد که ؟ دست داريد يکي براي کمک به خودتان و يکي براي ياري ديگران 8 - زيبايي يک زن به لباسهايي که ميپوشدبه صورتش و به مدل مويش بستگي ندارد زيبايي يک زن در چشمانش پديدار ميشود چرا که آنها دروازه هاي باز قلبش هستند جايي که عشقش جاي دارد 9 - زيبايي يک زن در آرايشش نيست بلکه در زيبايي واقعي روحش اوست ، مهم اين است که او مشتاقانه عشقش را نثار ميکند 10- زيبايي واقعي يک زن با گذشت زمان افزايش مي يابد. درسته . همش درسته . لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ 1- براي داشتن لب هاي جذاب کلام محبت آميز به زبان آوريد رنگ رژلب هم خیلی تاثیر زیاد داره های لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خیلی قشنگ بودمرسی من چرا خیلی به زیبایی صورت اهمیت میدم؟ خسته شدم ازین اخلاقم..دوسش ندارم واسم اخلاق و سیرت هم مهمه ها اما هنوز بین کسی که سیرتش عالیه و صورتش متوسط ، با کسی که جذابیت و زیباییش عالیه و اخلاقش متوسط ، دومی رو انتخاب میکنم.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بنظرم انتخاب خوبی برای زندگی مشترک نیست اما نمیدونم چرا اینجوریم؟ Most of the men are like this unfortunately ........Don't worry !!!! رنگ رژلب هم خیلی تاثیر زیاد داره های لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ Most of the men are like this unfortunately ........Don't worry !!!! راهکار شما؟ و اینکه فرق اقلیت با اکثریت مردها در این زمینه به نظر شما درچیه؟ مرسی لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ راهکار شما؟ و اینکه فرق اقلیت با اکثریت مردها در این زمینه به نظر شما درچیه؟ مرسی سوال کلی هستش و این که ترجیح میدم جواب ندم ! راهکار؟ نمیدونم.......شاید برا عده ای اصلا راهکار نداره و برای عده ای خودشون نمیخوان که داشته باشه لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ فایده نداره! هرچی هم حرف های زیبا بزنی مردم لبهایی که زیبا نیست رو اصلا به حرفاش اهمیت نمیدن! اهمیت میدن.شاید زمان ببره.ولی بالاخره 1 جایی متوجه میشن لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خیلی قشنگ بودمرسی من چرا خیلی به زیبایی صورت اهمیت میدم؟ خسته شدم ازین اخلاقم..دوسش ندارم واسم اخلاق و سیرت هم مهمه ها اما هنوز بین کسی که سیرتش عالیه و صورتش متوسط ، با کسی که جذابیت و زیباییش عالیه و اخلاقش متوسط ، دومی رو انتخاب میکنم.. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بنظرم انتخاب خوبی برای زندگی مشترک نیست اما نمیدونم چرا اینجوریم؟ مسلما همه صورت زیبا رو دوست دارم. اما میدونی صورت فقط تا 6 ماه واست اهمیت داره؟ وقتی سیرت کسی قشنگ باشه اونقد عاشقش میشی که صورتش خیلی کم اهمیت داره. لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مسلما همه صورت زیبا رو دوست دارم.اما میدونی صورت فقط تا 6 ماه واست اهمیت داره؟ وقتی سیرت کسی قشنگ باشه اونقد عاشقش میشی که صورتش خیلی کم اهمیت داره. حرفت کاملا متینه اما میدونی درد یا شایدم بهتره بگم مرض من چیه؟ اول از چهره کسی خوشم باید بیاد؛ بعدش میرم سراغ کنکاش درباره اخلاقش دوستام میگن تو ایده آلیستی؛ میخوای هر جفتش عالی باشه لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ حرفت کاملا متینه اما میدونی درد یا شایدم بهتره بگم مرض من چیه؟ اول از چهره کسی خوشم باید بیاد؛ بعدش میرم سراغ کنکاش درباره اخلاقش دوستام میگن تو ایده آلیستی؛ میخوای هر جفتش عالی باشه منم همینطورم لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ منم همینطورم اِاِاِاِ جدا؟!! پس درد مشترک داریم نمیدونم؛ اما فک نکنم خیلی هم عیب باشه همچین طرز تفکری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ حرفت کاملا متینه اما میدونی درد یا شایدم بهتره بگم مرض من چیه؟ اول از چهره کسی خوشم باید بیاد؛ بعدش میرم سراغ کنکاش درباره اخلاقش دوستام میگن تو ایده آلیستی؛ میخوای هر جفتش عالی باشه به نظر من همه ، ینی اکثرا همینن......حتی بیشترِ دخترا..... الان نصف بیشتر آدما این طوری انتخاب میکنن....اگه صورتش زیبا بود ، بعد میرن سراغ کنجکاوی درباره سِرِّ درون لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ اِاِاِاِ جدا؟!! پس درد مشترک داریم نمیدونم؛ اما فک نکنم خیلی هم عیب باشه همچین طرز تفکری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم 1 دوستی داشتم بهم میگفت ایده الیستی.اما گفت 1 آدم همه چیو با هم نداره. من مخصوصا تو رفتار اینجورم.در واقع رفتار آدما رو زیر ذره بین میذارم.اگه کوچکترین چیزی از کسی ببینم که خوشم نیاد واسه همیشه دیدم بد میشه بهش.و ایییییییییییین بده لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ به نظر من همه ، ینی اکثرا همینن......حتی بیشترِ دخترا.....الان نصف بیشتر آدما این طوری انتخاب میکنن....اگه صورتش زیبا بود ، بعد میرن سراغ کنجکاوی درباره سِرِّ درون متاسفانه درسته. واسه همینه آمار طلاق اینقد زیادشده که آدما از ازدواج کردن میترسن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده