رفتن به مطلب

فقط در تایلـــــند !!!! ( Fun )

ارسال های توصیه شده

:banel_smiley_4:

من یک سال و سه ماه با خانوادم تو تایلند زندگی کردم ، اصلا از این خبرا نیس !!! حداقل تو بانکوک که ما بودیم نه از این عکسا خبری بود ، نه از این فیلما که میگین !!!

این عکسا که مال محله های فقیر نشین ( یا همون سکونتگاه های غیررسمی) شون هستش ، اون فیلما هم مال شهرای ساحلیشون مثل پاتایا س ، نمیشه به کل تایلند نسبتشون داد :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من یک سال و سه ماه با خانوادم تو تایلند زندگی کردم ، اصلا از این خبرا نیس !!! حداقل تو بانکوک که ما بودیم نه از این عکسا خبری بود ، نه از این فیلما که میگین !!!

این عکسا که مال محله های فقیر نشین ( یا همون سکونتگاه های غیررسمی) شون هستش ، اون فیلما هم مال شهرای ساحلیشون مثل پاتایا س ، نمیشه به کل تایلند نسبتشون داد :a030:

بله بله :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کاملا موافقم

منم این چیزا رو ندیدم اونجا

و حداقل میدونم با پولی که ما داریم اینجا باهاش یه زندگیِ متوسط رو میگذرونیم اونجا میشه بهترین زندگی رو باهاش ساخت

به هر حال همه جا فقیر و پولدار داره و پادشاه تایلند ثروتمندترین پادشاه جهانِ

:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...