H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من یک سال و سه ماه با خانوادم تو تایلند زندگی کردم ، اصلا از این خبرا نیس !!! حداقل تو بانکوک که ما بودیم نه از این عکسا خبری بود ، نه از این فیلما که میگین !!! این عکسا که مال محله های فقیر نشین ( یا همون سکونتگاه های غیررسمی) شون هستش ، اون فیلما هم مال شهرای ساحلیشون مثل پاتایا س ، نمیشه به کل تایلند نسبتشون داد 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من یک سال و سه ماه با خانوادم تو تایلند زندگی کردم ، اصلا از این خبرا نیس !!! حداقل تو بانکوک که ما بودیم نه از این عکسا خبری بود ، نه از این فیلما که میگین !!! این عکسا که مال محله های فقیر نشین ( یا همون سکونتگاه های غیررسمی) شون هستش ، اون فیلما هم مال شهرای ساحلیشون مثل پاتایا س ، نمیشه به کل تایلند نسبتشون داد بله بله 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من یک سال و سه ماه با خانوادم تو تایلند زندگی کردم ، اصلا از این خبرا نیس !!! حداقل تو بانکوک که ما بودیم نه از این عکسا خبری بود ، نه از این فیلما که میگین !!! این عکسا که مال محله های فقیر نشین ( یا همون سکونتگاه های غیررسمی) شون هستش ، اون فیلما هم مال شهرای ساحلیشون مثل پاتایا س ، نمیشه به کل تایلند نسبتشون داد کاملا موافقم منم این چیزا رو ندیدم اونجا و حداقل میدونم با پولی که ما داریم اینجا باهاش یه زندگیِ متوسط رو میگذرونیم اونجا میشه بهترین زندگی رو باهاش ساخت به هر حال همه جا فقیر و پولدار داره و پادشاه تایلند ثروتمندترین پادشاه جهانِ 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ واکینگ استریت چی بیده شما انگار رفتیاا تعریف کنم واست از تایلند اینجا ؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تعریف کنم واست از تایلند اینجا ؟؟؟؟؟؟؟ اره بگو شاید خوشم اومد عید رفتم اونجا 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخوام همه چیز از تایلند رو برات خلاصه کنم اینه که منم نرفتم! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخوام همه چیز از تایلند رو برات خلاصه کنم اینه که منم نرفتم! :vahidrk: لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ با پدر من چکار داری :vahidrk: میخوام بهش بگم چه فکرهایی تو سرته بابات تو رو به من سپرده:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ میخوام بهش بگم چه فکرهایی تو سرتهبابات تو رو به من سپرده:vahidrk: :icon_razz::icon_razz: کم چماغ بزن تو این سرم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :icon_razz::icon_razz:کم چماغ بزن تو این سرم :vahidrk: نمیدونم چرا عشق چماق دارم پسر خوبی باش، نزنم اینم:vahidrk: آخریش:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :icon_razz::icon_razz:کم چماغ بزن تو این سرم :vahidrk: نمیدونم چرا عشق چماق دارم پسر خوبی باش، نزنم اینم:vahidrk: آخریش:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا عشق چماق دارمپسر خوبی باش، نزنم اینم:vahidrk: آخریش:hapydancsmil: باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده