pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ سهلام سهلام پیرو اخطار های من http://www.noandishaan.com/forums/thread77743.html#post840832 جدید ترین اخطار من رو ببنید در دنیای چت (یاهو) شما حتما با این اصطلاح آشنا هستید که بعضی افراد که ظاهرا دختر هستند با دادن پیغام زیر سعی در کسب سود می کنند : sharj migiram web midam ... test 1000 toman والا ... حالا نمیدانم که آیا با گرفتن شارژ وب میدهند یا نه ... یا اصلا کسی به آنها شارژ می دهد یا خیر... القصه: عکس زیر به وضوح نحوه کلاهبرداری یکی از این افراد را نشان میدهد : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . حال خود دانی از ما گفتن بود 37 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ حالا برا چقدر شارژ انقدر خودشونو زحمت میدن؟ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ حالا برا چقدر شارژ انقدر خودشونو زحمت میدن؟ من از کجا میدونم ملت بیان اعتراف کننند 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ پسر ایرانی راستشو بگو خودت چند بار تو دام افتادی؟؟ ولی بی شوخی اونی که گول این چیزارو میخوره حقشه چون بیش از اندازه نادانه... 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ زیر شلواریش منو کشته(آیکون سبزه) چقدر گوشتلخه! خوشم میاد اونی که انقدر عوضیه اینجور ضایع میشه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ پسر ایرانی راستشو بگو خودت چند بار تو دام افتادی؟؟ ولی بی شوخی اونی که گول این چیزارو میخوره حقشه چون بیش از اندازه نادانه... یه فیلم هم دارم از چت ته خنده اس اما یه کوشولو +18 هستش اون رو ادم میبینه منفجر میشه از خنده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ زیر شلواریش منو کشته(آیکون سبزه) چقدر گوشتلخه! خوشم میاد اونی که انقدر عوضیه اینجور ضایع میشه باز داری مارو قلقلک میدی بریم تو بحثای اونشبی ها... 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ باز داری مارو قلقلک میدی بریم تو بحثای اونشبی ها... خدائیش خودت حالت بهم نخورد؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ یه فیلم هم دارم از چت ته خنده اس اما یه کوشولو +18 هستش اون رو ادم میبینه منفجر میشه از خنده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو دعا کن همین تاپیکه سر پا بمونه بقیشو بیخی... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خدائیش خودت حالت بهم نخورد؟ خداییش نه تو خوابگاه دانشجویی انقدر پسرهای چندش دیدیم دیگه عادت شده... الان علی میاد میگه فمینیست... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ تو دعا کن همین تاپیکه سر پا بمونه بقیشو بیخی... :icon_pf (34): مگه چیه بابا تاپیکم مگه چشه 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خداییش نهتو خوابگاه دانشجویی انقدر پسرهای چندش دیدیم دیگه عادت شده... الان علی میاد میگی فمینیسم... آخه کی به چندش دیدن عادت میکنه؟ باید 1 قانون بذارن تو سایت که گذاشتن عکس برادران فقط از گردن به بالا مجازه 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ باز داری مارو قلقلک میدی بریم تو بحثای اونشبی ها... اهای تاپیک منو شوهر ندید خودش شوهر داره هااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ آخه کی به چندش دیدن عادت میکنه؟ باید 1 قانون بذارن تو سایت که گذاشتن عکس برادران فقط از گردن به بالا مجازه خدا نکنه تو مدیر بشی... :icon_pf (34): اهای تاپیک منو شوهر ندید خودش شوهر داره هااااااااااااااااااااااا نخیر دنبال شوهرم براش... 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ خدا نکنه تو مدیر بشی... :icon_pf (34): دروغ میگم؟هرشب با این عکساشون ما باید با حال تحولبریم بخوابیم(آیکون سبزه) 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ باید خودتو تقویت کنی... یادم باشه یه ارشیو عکس پسرای شمالویی که پا برهنه و با زیر شلواری راه راه هستن 1 ماهم هست حموم نرفتن برات جمع اروی کنم... روزی 5 دقیقه ببینی در عرض 1 ماه کله پا میشی... حتما رکابی آبی هم پوشیدن با شلوار کردی گشاد گشاد گشاد سبز لجنی؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ حتما رکابی آبی هم پوشیدن با شلوار کردی گشاد گشاد گشاد سبز لجنی؟ شوهر دادن تاپیک به صورت تضمینی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده