El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ راستش... اومدم یه چیزی بگما... پشیمون شدم... هیچ میدونی درجه انحرافت خیلی بالاست؟ (به این میگن ضد فن زدن) لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نگاااار عزیزم سوتیارو بخیال شو حدس بزن... به نظرت سپیده نیست؟ چرا خودمم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ هیچ میدونی درجه انحرافت خیلی بالاست؟ (به این میگن ضد فن زدن) اشتباه کردی ضد فن زدی چون خوردنی بود از دستت رفت... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی داره چیو موسیقی تعریف کنی :there: وگرنه ا.ن هم رهبر آزادگانه جهانه :there: (من نمیگم مردم بولیوی میگفتن) اگه اشتباه نکنم تو به شادمهر میگفتی چیپ :there: حامتم بیلبردو جوایزو طرفدار هاشو شهرتو و... من نیازی نیست بهت بگم دیگه...:there: نه من به شادمهر نگفتم چیپ به بعضی آهنگ هاش گفتم :there: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نگاااار عزیزم سوتیارو بخیال شو حدس بزن... به نظرت سپیده نیست؟ بچهها امشب ترکوندن من فقط شفافشون میکنم سپیده و کتی گلشیفته زیاد دیدی این روزا؟ با دیدی که تو داری همه پستا سوتیه ابتذال ذهن که میگن تویی اونو که تو زیاد دیدی تو بد حرف میزنی به منچه؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ حامتم بیلبردو جوایزو طرفدار هاشو شهرتو و... من نیازی نیست بهت بگم دیگه...:there: نه من به شادمهر نگفتم چیپ به بعضی آهنگ هاش گفتم :there: من خودم از شادمهر بدم میاد ولی مذخرفترین آهنگش خیلی باکلاستر از کل زندگیه گاگا هست، ضمنن سعی کن برا خودت سبک داشته باشی و هرکی مشهور شد فوری نری تو دار و دسته طرفداراش حالا که حرف از شادمهر شد حانیه نیست؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اشتباه کردی ضد فن زدیچون خوردنی بود از دستت رفت... به این کاری که تو کردی میگن ضدفن شکست خورده علیه ضدفن از جانب حریف ضعیف تر از خود چون من باور نمیکنم که خوردنی بود :icon_razz: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ به این کاری که تو کردی میگن ضدفن شکست خورده علیه ضدفن از جانب حریف ضعیف تر از خود چون من باور نمیکنم که خوردنی بود :icon_razz: آره دیگه حرکت در حد اون 25 بهمنی بود که نوشتی... نه بابا بحث بحث امتیاز بود... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ من خودم از شادمهر بدم میاد ولی مذخرفترین آهنگش خیلی باکلاستر از کل زندگیه گاگا هست، ضمنن سعی کن برا خودت سبک داشته باشی و هرکی مشهور شد فوری نری تو دار و دسته طرفداراش حالا که حرف از شادمهر شد حانیه نیست؟ برا خودم سبک داشته باشم؟؟؟ برو حامت رسما داری میبافی... بهش میگم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ 100 دز 10000 فروغه تابلو ممدرضا برد:hapydancsmil: فروغ دیدی گور میگرفتی همه عمر چه تابلو ممد رضا جرفتت لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ 100 دز 10000 فروغه تابلو ممدرضا برد:hapydancsmil: فروغ دیدی گور میگرفتی همه عمر چه تابلو ممد رضا جرفتت نــــــــه؟ فروغ مریم رجوی اصلا هم اونجوری وای نمیسته لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ 100 دز 10000 فروغه تابلو ممدرضا برد:hapydancsmil: فروغ دیدی گور میگرفتی همه عمر چه تابلو ممد رضا جرفتت لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ فروغ؟؟؟؟ به من نگفتی؟؟؟ من باهات قهرم!!!:cry2: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ نــــــــه؟ فروغ مریم رجوی اصلا هم اونجوری وای نمیسته شک نکن خودشه یکم تپل شده جوون گرفتته وگرنه سیسش همینه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ شک نکن خودشه یکم تپل شده جوون گرفتته وگرنه سیسش همینه یعنی همین شکلی وای میسته؟:184: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی همین شکلی وای میسته؟:184: اون موقعه کج کجی مد بوده:5c6ipag2mnshmsf5ju3مثل پشت مو که یه مدت بورس بوداااا الان خز شده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ 100 دز 10000 فروغه تابلو ممدرضا برد:hapydancsmil: فروغ دیدی گور میگرفتی همه عمر چه تابلو ممد رضا جرفتت واقعا چقدر شماها خنگین خوبه منو دیدین همتون نــــــــه؟ فروغ مریم رجوی اصلا هم اونجوری وای نمیسته همون مریم رجویه فروغ؟؟؟؟ به من نگفتی؟؟؟ من باهات قهرم!!!:cry2: چی میگی؟؟تو اوم خوبه دیدی منو شک نکن خودشه یکم تپل شده جوون گرفتته وگرنه سیسش همینه الان به من گفتی چاق؟؟؟ اون موقعه کج کجی مد بوده:5c6ipag2mnshmsf5ju3مثل پشت مو که یه مدت بورس بودااااالان خز شده نه دیگه تو امشب کلا کتک میخوای :vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا چقدر شماها خنگین خوبه منو دیدین همتون همون مریم رجویه چی میگی؟؟تو اوم خوبه دیدی منو الان به من گفتی چاق؟؟؟ نه دیگه تو امشب کلا کتک میخوای :vahidrk: فروغ؟؟؟ من باید از زبون آتروس بشنوم؟؟ اگه وقتی عکسمو دادم به تو گفتم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا چقدر شماها خنگین خوبه منو دیدین همتون همون مریم رجویه الان به من گفتی چاق؟؟؟ نه دیگه تو امشب کلا کتک میخوای :vahidrk: خب چون دیدمت میگم دیگه چرا مغلته میکنی خودتی دیگه حتی اون عکسه ام که پشتته شناختم آبجیته در ضمن من فقط گفتم جوون گرفتی اون موقعه لاغرتر بودی با اون لباس پیل پیلیت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده