El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ اشتباه گرفتی دیگه...گفته بودم که انوشه تو فیس بوک عکس نداره که... موهای خودت فر ِ... میرم عکستو پیدا میکنم میارما، تو یه میتینگی بودین لباسات سیاه بود عینک هم داشتی فکر کنم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چرا خام؟ خودم برات میپزمش! زهرا یا خیلی تابلو راهنمایی میکنه یا خیلی مبهم! الان کدومشه یعنی؟ ای جاااااااااااااانمهرکی هست هم سن منه تقریبا!منم که این سنی بودم از این آستین کلوشا مد بود یا این سارافونا! چه نوستالژی قشنگی فرووووووووووووخ صد آفرییییییییییییییییننن:aghosh: حدساتونم تو حلقممممممممممم خودتی نه؟؟یه جورایی اعتراف کردیااااااااااا ادبت هم با گاگا رفته:icon_razz: به اینکه یک روحانی باشم افتخار میکنم دخترم چرا نمیای برات کلاس احکام بزارم؟ تو خوبی امشب؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نه شهید نشیاااااااااا... تو هدفای بزرگتری داری.. یادت نره ماها قراره با کمک هم به بهترین امکانات برسیم:hapydancsmil: اشتباه گرفتی دیگه...گفته بودم که انوشه تو فیس بوک عکس نداره که... موهای خودت فر ِ... این قضاوت منه: تو بهترینی ی ی ی ی بخدا تو بهتری ی ی ی ی خدا هنوز بهتر از تو نیافریده ه ه ه ... :hapydancsmil:(با آهنگ بخونید لطفا) در رابطه به جمله دوم منم همینطور البته من شمالی جنوبی شرقی غربی میکنم جایزمم بدین( مسئولین) به خاطر اهداف بزرگمون شهید نمیشم! انوشه خوب شد اون سوتی رو درست کردی دلم درد گرفت بسکه خندیدم:ws28: عزیزیییییییییییی :hapydancsmil:بیا حامت نظر یه دختر فهمیده رو تحویل بگیر لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ادبت هم با گاگا رفته:icon_razz: به اینکه یک روحانی باشم افتخار میکنم دخترم چرا نمیای برات کلاس احکام بزارم؟ از تو با ادبترم آورین با همون افتخار کلاس بذار لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تو خوبی امشب؟ باز ما یه شب خواستیم چندتا پست بدیم بخندیم 100 جور تهمت بهمون زدن:icon_razz: اوکی من رفتم بخوابم هی بالش هميشه خيس گريه سلام لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چرا نمیری بیرون از تاپیک فروغ؟ اومدی گمراه کنی؟ اصلا فرانست لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خودتی نه؟؟یه جورایی اعتراف کردیااااااااااا حیف که دلم نمیاد بذارمت سرکار یعنی فکر کن من موهام انقد لخت باشه لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ زهرا انقدر امتیازی نبین قضیهرو! قضیه گرفتن حقه!!! حق یه دوست! یه دوست عزیز من باز احساساتی شدم میرم عکستو پیدا میکنم میارما، تو یه میتینگی بودین لباسات سیاه بود عینک هم داشتی فکر کنم با این سرعت کم برو پیدا کن... همه موهات سفید میشه عینکم خوشگل بود؟.. دلم واسه عینکم تنگ شده... به خاطر اهداف بزرگمون شهید نمیشم! انوشه خوب شد اون سوتی رو درست کردی دلم درد گرفت بسکه خندیدم:ws28: عزیزیییییییییییی :hapydancsmil:بیا حامت نظر یه دختر فهمیده رو تحویل بگیر :ws28: آره دقیقا خودم یهو دیدم چی نوشتم اینجوری شدم خوب شد زودتر از این که ازش نقل قول گرفته بشه درستش کردم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ باز ما یه شب خواستیم چندتا پست بدیم بخندیم 100 جور تهمت بهمون زدن:icon_razz: اوکی من رفتم بخوابم هی بالش هميشه خيس گريه سلام ایییییییییییییش ننر بالش خیست تو حلقم چرا نمیری بیرون از تاپیک فروغ؟ اومدی گمراه کنی؟ اصلا فرانست من که هر وقت این تاپیک باز باشه و منم آن باشم اینجام همش نکنه بقیه مجهولین هم من بودم تا حالا؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من باز احساساتی شدم با این سرعت کم برو پیدا کن... همه موهات سفید میشه عینکم خوشگل بود؟.. دلم واسه عینکم تنگ شده... :ws28: آره دقیقا خودم یهو دیدم چی نوشتم اینجوری شدم خوب شد زودتر از این که ازش نقل قول گرفته بشه درستش کردم سوژه بود خفن یعنی فقط من دیدم؟؟؟:ws28: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ حیف که دلم نمیاد بذارمت سرکاریعنی فکر کن من موهام انقد لخت باشه شاید واسه این عکس صافش کردی به هر حال ناز بودی لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سوژه بود خفن یعنی فقط من دیدم؟؟؟:ws28: امیدوارم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سوژه بود خفن یعنی فقط من دیدم؟؟؟:ws28: به منم بگیـــــــــــــــــــــد منم میخوام بدووووونم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ باز ما یه شب خواستیم چندتا پست بدیم بخندیم 100 جور تهمت بهمون زدن:icon_razz: اوکی من رفتم بخوابم هی بالش هميشه خيس گريه سلام نکته حاشیه ایتو میخوای تنها بذاری بری؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ شبکه سه ببینید میگه دوست شدن دختر و پسر خیلی کار بدیه وای وای وای پسره قیافش داد میزنه فشن کرده اومده بیرون دختر تور کنه بهش میگه نظرت راجع به دوستی خیابانی چیه میگه من به این کارها اعتقادی ندارم متنفرم از این آدمایی که خیلی راحت میتونن برعکس اعتقاداتشون حرف بزنن من دیگه حدس نمیزنم که بیاین بهم بگین آخوند، دختر دوست، حال خراب، کوچه اقاقیا . . . لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ به منم بگیـــــــــــــــــــــد منم میخوام بدووووونم میپخم برات:biggrin: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ شبکه سه ببینید میگه دوست شدن دختر و پسر خیلی کار بدیه وای وای وای پسره قیافش داد میزنه فشن کرده اومده بیرون دختر تور کنه بهش میگه نظرت راجع به دوستی خیابانی چیه میگه من به این کارها اعتقادی ندارم متنفرم از این آدمایی که خیلی راحت میتونن برعکس اعتقاداتشون حرف بزننمن دیگه حدس نمیزنم که بیاین بهم بگین آخوند، دختر دوست، حال خراب، کوچه اقاقیا . . . دوست دخترت ولت کرده ؟ :there: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ شبکه سه ببینید میگه دوست شدن دختر و پسر خیلی کار بدیه وای وای وای پسره قیافش داد میزنه فشن کرده اومده بیرون دختر تور کنه بهش میگه نظرت راجع به دوستی خیابانی چیه میگه من به این کارها اعتقادی ندارم متنفرم از این آدمایی که خیلی راحت میتونن برعکس اعتقاداتشون حرف بزننمن دیگه حدس نمیزنم که بیاین بهم بگین آخوند، دختر دوست، حال خراب، کوچه اقاقیا . . . آخوند دختر دوست حال خراب کوچه اقاقیا!!:icon_razz: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ به منم بگیـــــــــــــــــــــد منم میخوام بدووووونم اشکتو نبینم بیا خصوصی بهت بگم جیگر اگر سوتی ِ در جمع گفتنی بود که پاک نمیکردم که حالا نگار هی پست بده بخندااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده