Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ جایزه انوشه رو بدین دیگه کی میتونست اینقدر موشکافانه و سریع پاسخ بده؟؟ راستی کتی کو؟؟ نکنه کتیه؟ فرووووووووووغ دوستت میدارم خیلی... همیشه طرفدار حقی:hapydancsmil: به حق 5 تن خوشبختیت آرزومه( احساساتی شدم یه لحظه) مسئولین مسابقه جایزمو بدین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ تو چرا ثبات نداری تو حدس زدن؟؟ یعنی خودمم؟ حامت راس میگه؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! جیگرت رو بخورم من خام خام :hapydancsmil: میگم من که مرده راهنمایی های زهرام شمارو نمیدونم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ سیندخت جایزه منو بدین برم کتی نیست مشکوک میزنه:gnugghender: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ فرووووووووووغ دوستت میدارم خیلی... همیشه طرفدار حقی:hapydancsmil: به حق 5 تن خوشبختیت آرزومه( احساساتی شدم یه لحظه) مسئولین مسابقه جایزمو بدین فدات شم من بیشتر قربون تک تک این پنج تن که همیشه یکیش کمه یکیش هم مشغولیت داره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نکته حاشیه ای رو خوب اومدی میخوام با جونم بازی کنم: آقا این هرکیه دوست دختره منه بیییب!! مگه خودت ناموس نداری؟؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ :3384s: در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! نه در مورد اینکه شبیه لیدی گاگا بودن خوشحالی داره یا نه به تو چه؟ فروغ التقی بهجت هِی هِی لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی خودمم؟ حامت راس میگه؟ نه تو نیستی مگه تغییر رنگ دادی باشه یا تو نوجوانی عوضت کرده باشن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ فدات شم من بیشتر قربون تک تک این پنج تن که همیشه یکیش کمه یکیش هم مشغولیت داره بمیرم واسه اونی که مشغولیت داره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ جیگرت رو بخورم من خام خام :hapydancsmil: میگم من که مرده راهنمایی های زهرام شمارو نمیدونم :hapydancsmil: چرا خام؟ خودم برات میپزمش! زهرا یا خیلی تابلو راهنمایی میکنه یا خیلی مبهم! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ای جاااااااااااااانم هرکی هست هم سن منه تقریبا!منم که این سنی بودم از این آستین کلوشا مد بود یا این سارافونا! چه نوستالژی قشنگی پریسا نیست؟ فرووووووووووووخ صد آفرییییییییییییییییننن:aghosh: حدساتونم تو حلقممممممممممم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نه در مورد اینکه شبیه لیدی گاگا بودن خوشحالی داره یا نه به تو چه؟ فروغ التقی بهجت هِی هِی ببین خنگم مهم نظر منه که خوشحالی توش میبینم:hapydancsmil: زهرمار فحش میدم بهتا!!!آخوند عشق دختر! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ گرچه امتیاز مسابقه قبل رو به ما ندادید... فکر کنم فروغ باشه... ای آقا ... کی امتیاز داده کی گرفته ... فروغ جایزمو نمیدنخب اگه پریسا ام باشه مگه یکی از دخترای انجمن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟... همتون دارید از حدسی که من زدم کمک میگیرین بگو جایزمو بدن نگار تویی؟ چه خوشگل بودی بچه بودی... به حق 5تن همینجا از خدا طلب جایزمو بابت حدسم میکنم مگه انوشه عکس داره تو فیس بوک؟ من انقدر خوشگلم... هووراااااا:hapydancsmil: شبیه این نه! شبیه ایشون بگین جایزمو بدن درست حدس بزن تا جایزه بدیم ... :hapydancsmil: به حق این پنج تن اگه جایزهتو ندن من به خودم آرپیچی میبندم میرم تو شیکمشون!!!! جایزه انوشه رو با زبون خوش بدین!!! چه حرکت فداکارانه ای ... به خاطر 20 امتیاز ... لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من بیشتر:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سعی میکنم ولی در راه گرفتن حقت اگه شهید هم بشم راهی بزرگ بوده! نه شهید نشیاااااااااا... تو هدفای بزرگتری داری.. یادت نره ماها قراره با کمک هم به بهترین امکانات برسیم:hapydancsmil: نه تو نیستی تو موهات فکر کنم فرفری بود جانی دپه، اون جانی دپ نه جانی دپه انجمن اشتباه گرفتی دیگه...گفته بودم که انوشه تو فیس بوک عکس نداره که... موهای خودت فر ِ... در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! این قضاوت منه: تو بهترینی ی ی ی ی بخدا تو بهتری ی ی ی ی خدا هنوز بهتر از تو نیافریده ه ه ه ... :hapydancsmil:(با آهنگ بخونید لطفا) در رابطه به جمله دوم منم همینطور البته من شمالی جنوبی شرقی غربی میکنم جایزمم بدین( مسئولین) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ نه تو نیستی مگه تغییر رنگ دادی باشه یا تو نوجوانی عوضت کرده باشن پس دوس دختر حامته! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ای آقا ... کی امتیاز داده کی گرفته ... درست حدس بزن تا جایزه بدیم ... :hapydancsmil: چه حرکت فداکارانه ای ... به خاطر 20 امتیاز ... زهرا انقدر امتیازی نبین قضیهرو! قضیه گرفتن حقه!!! حق یه دوست! یه دوست عزیز لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ ببین خنگم مهم نظر منه که خوشحالی توش میبینم:hapydancsmil: زهرمار فحش میدم بهتا!!!آخوند عشق دختر! ادبت هم با گاگا رفته:icon_razz: به اینکه یک روحانی باشم افتخار میکنم دخترم چرا نمیای برات کلاس احکام بزارم؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها الان با زهرا حرف میزدم گفت که هویت مجهول اونیه که عکسش تو قاب عکسه (تو خوده عکس سمت راست) اونو باید تشخیص بدیم کیه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ بمیرم واسه اونی که مشغولیت داره خدا نکنهههههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده