Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یا نگاره یا کاترین زتا جونز خراب حدسای امروزتم به خصوص مریم رجوی خب ممکن بود گمراهمون کرده باشیولی من گمراه نشدم و با قاطعیت گفتم یکی از دخترای انجمنه ببین هیچکی مثل من دقیق حدس نزد.... جایزمو بده برم خونمون ای جان پریسا نیست؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یا نگاره یا کاترین زتا جونز بله بله منم راس میگه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خب ممکن بود گمراهمون کرده باشیولی من گمراه نشدم و با قاطعیت گفتم یکی از دخترای انجمنه ببین هیچکی مثل من دقیق حدس نزد.... جایزمو بده برم خونمون من بچه بودم چند تا عکس از انوشه تو فیسبوک دیده بودم البته یادم نیست چه شکلی بود ولی حدس میزنم شبیه این بود احتمالا انوشه هم هست لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خراب حدسای امروزتم به خصوص مریم رجوی ای جان پریسا نیست؟ یعنی این هویت مجهول شبیه مریم رجویه؟؟؟ ه ووووو لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ خراب حدسای امروزتم به خصوص مریم رجوی مریم رجوی این شکلی وای میسته تو عکساش فقط یه روسری آبی هم داره لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ این که فروغ خودمونه چرا دعوت نکردین؟من دیر رسیدم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی این هویت مجهول شبیه مریم رجویه؟؟؟ ه ووووو یعنی تو به حدسای حامت تکیه میکنی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ مریم رجوی این شکلی وای میسته تو عکساش فقط یه روسری آبی هم داره من جای صاحب عکس باشم خفت میکنم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ این بار همش رو حدس دوگانه میزنم که به شباهت ها هم پی ببرید یا سجاد اسپو هست یا بهنوش بختیاری لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ گرچه امتیاز مسابقه قبل رو به ما ندادید... فکر کنم فروغ باشه... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی تو به حدسای حامت تکیه میکنی؟ فک کن یه درصد! کیه حامتو نشناسه! خنگ خودمونه! :biggrin: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ این که فروغ خودمونه چرا دعوت نکردین؟من دیر رسیدم تو ام که شدی ممدرضا ؟؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ Atre Baroon, Bahareh.S هر کی هست قدش بلنده... حانی, حانیه==>این دو تا 2نفرن؟من فکر میکردم اینا یکین... اینها هم اضافه کن به حدسهام... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چرا دعوت نکردین؟من دیر رسیدم مسابقه قبلی رو تشکر نزدی ... یادم رفت ... ببخشید ... :icon_pf (34): حالا اتفاقی هم نیفتاد ... شما به حدسیاتت ادامه بده ... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ این بار همش رو حدس دوگانه میزنم که به شباهت ها هم پی ببریدیا سجاد اسپو هست یا بهنوش بختیاری . شباهت من با کاترین زتا جونز چی بود؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ فک کن یه درصد! کیه حامتو نشناسه! خنگ خودمونه! :biggrin: میخوام یه توهینی بهت بکنم تا عمر داری یادت نره: آواتار هر شخص نشانگر شخصیت اوست لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ . شباهت من با کاترین زتا جونز چی بود؟؟؟؟ اولش میخواستم معکوس بگم، یعنی کاترین خوشگله تو زشت ولی بعدش تصمیم گرفتم شباهت ها رو بگم، هم سجاد گوگولیه هم بهنوش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده