Anooshe 11040 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 جایزه انوشه رو بدین دیگه کی میتونست اینقدر موشکافانه و سریع پاسخ بده؟؟ راستی کتی کو؟؟ نکنه کتیه؟ فرووووووووووغ دوستت میدارم خیلی... همیشه طرفدار حقی:hapydancsmil: به حق 5 تن خوشبختیت آرزومه( احساساتی شدم یه لحظه) مسئولین مسابقه جایزمو بدین
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! جیگرت رو بخورم من خام خام :hapydancsmil: میگم من که مرده راهنمایی های زهرام شمارو نمیدونم :hapydancsmil:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 سیندخت جایزه منو بدین برم کتی نیست مشکوک میزنه:gnugghender:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 فرووووووووووغ دوستت میدارم خیلی... همیشه طرفدار حقی:hapydancsmil: به حق 5 تن خوشبختیت آرزومه( احساساتی شدم یه لحظه) مسئولین مسابقه جایزمو بدین فدات شم من بیشتر قربون تک تک این پنج تن که همیشه یکیش کمه یکیش هم مشغولیت داره
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 نکته حاشیه ای رو خوب اومدی میخوام با جونم بازی کنم: آقا این هرکیه دوست دختره منه بیییب!! مگه خودت ناموس نداری؟؟؟
El Roman 31720 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 :3384s: در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! نه در مورد اینکه شبیه لیدی گاگا بودن خوشحالی داره یا نه به تو چه؟ فروغ التقی بهجت هِی هِی
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 یعنی خودمم؟ حامت راس میگه؟ نه تو نیستی مگه تغییر رنگ دادی باشه یا تو نوجوانی عوضت کرده باشن
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 فدات شم من بیشتر قربون تک تک این پنج تن که همیشه یکیش کمه یکیش هم مشغولیت داره بمیرم واسه اونی که مشغولیت داره
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 جیگرت رو بخورم من خام خام :hapydancsmil: میگم من که مرده راهنمایی های زهرام شمارو نمیدونم :hapydancsmil: چرا خام؟ خودم برات میپزمش! زهرا یا خیلی تابلو راهنمایی میکنه یا خیلی مبهم!
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 ای جاااااااااااااانم هرکی هست هم سن منه تقریبا!منم که این سنی بودم از این آستین کلوشا مد بود یا این سارافونا! چه نوستالژی قشنگی پریسا نیست؟ فرووووووووووووخ صد آفرییییییییییییییییننن:aghosh: حدساتونم تو حلقممممممممممم
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 نه در مورد اینکه شبیه لیدی گاگا بودن خوشحالی داره یا نه به تو چه؟ فروغ التقی بهجت هِی هِی ببین خنگم مهم نظر منه که خوشحالی توش میبینم:hapydancsmil: زهرمار فحش میدم بهتا!!!آخوند عشق دختر!
partow 25305 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2012 گرچه امتیاز مسابقه قبل رو به ما ندادید... فکر کنم فروغ باشه... ای آقا ... کی امتیاز داده کی گرفته ... فروغ جایزمو نمیدنخب اگه پریسا ام باشه مگه یکی از دخترای انجمن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟... همتون دارید از حدسی که من زدم کمک میگیرین بگو جایزمو بدن نگار تویی؟ چه خوشگل بودی بچه بودی... به حق 5تن همینجا از خدا طلب جایزمو بابت حدسم میکنم مگه انوشه عکس داره تو فیس بوک؟ من انقدر خوشگلم... هووراااااا:hapydancsmil: شبیه این نه! شبیه ایشون بگین جایزمو بدن درست حدس بزن تا جایزه بدیم ... :hapydancsmil: به حق این پنج تن اگه جایزهتو ندن من به خودم آرپیچی میبندم میرم تو شیکمشون!!!! جایزه انوشه رو با زبون خوش بدین!!! چه حرکت فداکارانه ای ... به خاطر 20 امتیاز ...
Anooshe 11040 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 من بیشتر:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سعی میکنم ولی در راه گرفتن حقت اگه شهید هم بشم راهی بزرگ بوده! نه شهید نشیاااااااااا... تو هدفای بزرگتری داری.. یادت نره ماها قراره با کمک هم به بهترین امکانات برسیم:hapydancsmil: نه تو نیستی تو موهات فکر کنم فرفری بود جانی دپه، اون جانی دپ نه جانی دپه انجمن اشتباه گرفتی دیگه...گفته بودم که انوشه تو فیس بوک عکس نداره که... موهای خودت فر ِ... در مورد اینکه عاشق لیدی گاگام؟؟؟ مردم قضاوت با شما!!! اسم فروغ رو میاری هم حواست باشه چپ نگاش کنی چپت میکنم!!! این قضاوت منه: تو بهترینی ی ی ی ی بخدا تو بهتری ی ی ی ی خدا هنوز بهتر از تو نیافریده ه ه ه ... :hapydancsmil:(با آهنگ بخونید لطفا) در رابطه به جمله دوم منم همینطور البته من شمالی جنوبی شرقی غربی میکنم جایزمم بدین( مسئولین)
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 نه تو نیستی مگه تغییر رنگ دادی باشه یا تو نوجوانی عوضت کرده باشن پس دوس دختر حامته!
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 ای آقا ... کی امتیاز داده کی گرفته ... درست حدس بزن تا جایزه بدیم ... :hapydancsmil: چه حرکت فداکارانه ای ... به خاطر 20 امتیاز ... زهرا انقدر امتیازی نبین قضیهرو! قضیه گرفتن حقه!!! حق یه دوست! یه دوست عزیز
El Roman 31720 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 ببین خنگم مهم نظر منه که خوشحالی توش میبینم:hapydancsmil: زهرمار فحش میدم بهتا!!!آخوند عشق دختر! ادبت هم با گاگا رفته:icon_razz: به اینکه یک روحانی باشم افتخار میکنم دخترم چرا نمیای برات کلاس احکام بزارم؟
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 بچه ها الان با زهرا حرف میزدم گفت که هویت مجهول اونیه که عکسش تو قاب عکسه (تو خوده عکس سمت راست) اونو باید تشخیص بدیم کیه
ارسال های توصیه شده