tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ از ورد سوال دارم کمک کنیییییییییید میخوام موضوع پروژه و فهرست مطالب شماره صفحه نخوره یعنی مقدمه از صفحه 1 شروع بشه ولی صفحه 1 من از موضوع پروژه شروع میشه چیکار کنم؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ از ورد سوال دارمکمک کنیییییییییید میخوام موضوع پروژه و فهرست مطالب شماره صفحه نخوره یعنی مقدمه از صفحه 1 شروع بشه ولی صفحه 1 من از موضوع پروژه شروع میشه چیکار کنم؟ خیلی راحته ... ولی پولیه ... نقل قول لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی راحته ... ولی پولیه ... باشه شماره حساب بده من الان میخوام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ از ورد سوال دارمکمک کنیییییییییید میخوام موضوع پروژه و فهرست مطالب شماره صفحه نخوره یعنی مقدمه از صفحه 1 شروع بشه ولی صفحه 1 من از موضوع پروژه شروع میشه چیکار کنم؟ اول موس رو می بری روی صفحه ای که می خوای شماره نداشته باشه ، کلیک می کنی روی صفحه ، بعد میری توی page layout قسمت break میزنی next page بعدش میری توی فوتر صفحه ای که میخوای شماره داشته باشه کلیک می کنی ، اون بالا خودش تب design رو باز می کنه ، تو باید از حالت link to previous خارجش کنی . حالا برو توی فوتر صفحه ای که می خوای شماره نداشته باشه ، شماره صفحه ش رو پاک کن ، اون پاک میشه اما اون یکی صفحه پاک نمیشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ باشه شماره حساب بدهمن الان میخوام شوخی بود ... بفرمایید آموزش تصویری واستون تهیه کردم ... امیدوارم خوب توضیح داده باشم .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اول موس رو می بری روی صفحه ای که می خوای شماره نداشته باشه ، کلیک می کنی روی صفحه ، بعد میری توی page layoutقسمت break میزنی next page بعدش میری توی فوتر صفحه ای که میخوای شماره داشته باشه کلیک می کنی ، اون بالا خودش تب design رو باز می کنه ، تو باید از حالت link to previous خارجش کنی . حالا برو توی فوتر صفحه ای که می خوای شماره نداشته باشه ، شماره صفحه ش رو پاک کن ، اون پاک میشه اما اون یکی صفحه پاک نمیشه شوخی بود ... بفرمایید آموزش تصویری واستون تهیه کردم ... امیدوارم خوب توضیح داده باشم .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسسسسسسسسسسی:icon_gol::hapydancsmil: :rose::w72::ha5t4lmd53df3cpu2lq:qfu28wh4kkweeki7jfi 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .