afshin18 11175 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 ناری ناری شوخی می کنم دبیرستان که بودم کتاب درسی رو شبیه نوحه می خوندم و گریه می کردم ولی وقتی می رفتم مسجد و این چیزا اصلا از نوحه ی این خواننده ها گریه ام نمی گرفت ولی آهنگ خاصی یادم نی 4
sama-sh 6913 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 خیلیییییییییی اهنگاس که باهاشون گریه کردم اما الان فقط اینو یادمه موقعی که مرتضی پاشایی فوت کردن .هر اهنگی ازش گوش میکردم گریه میکردم یکی هست.بغض.جاده یکطرفه.همه اهنگاش 3
مرغ باغ ملکوت 1609 ارسال شده در 5 مهر، 2015 میشه نگام کنی : محمد علیزاده هواتو کردم: بازم محمد علیزاده اون آهنگ مهدی یراحی نمیدونم اسمش چی بود : هرجای دنیایی دلم اونجاست من کعبه مو دور تو میسازم من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم ..... با اکثر آهنگای ماه عسل گریه کردم و بیشتر آهنگایی که راجع به خدا باشه 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 مهر، 2015 کلا من به موسیقی سنتی علاقه خاصی دارم مخصوصا کمانچه آلتو، تار و قیچک... معمولا وقتی موسیقی گوش میدم فکرم میره سمت روش تولیدش! و تصور اینکه فرضا طرف الان داره با کمانچه چیکار میکنه... از فرط ذوق بعضی وقتا خب اشکم درمیاد!! علاقه هه هست اما متاسفانه هزینه برا صرف کردن توی این مسیر (یادگیری آلات موسیقی بالا) نیست... اما خب اولین آهنگی که متنش یه جورایی اشک آدم رو در میوورد برای من "هوای گریه" ی همایون شجریان بود... 4
sigari 704 ارسال شده در 15 مهر، 2015 گریه نداره آهنگ که فقط حال آدم رو عوض میکنه آتشی در سینه دارم جاودانی - - - عمر من مرگیست نامش زندگانی رحمتی کن کز غمت جان میسپارم - - - بیش از این من طاقت هچر ندارم ( پسر استاد ) 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 16 مهر، 2015 ناری ناریشوخی می کنم دبیرستان که بودم کتاب درسی رو شبیه نوحه می خوندم و گریه می کردم ولی وقتی می رفتم مسجد و این چیزا اصلا از نوحه ی این خواننده ها گریه ام نمی گرفت ولی آهنگ خاصی یادم نی تومجلس عزانمی دونم چیکارکنم گریم بگیره برعکس خندم میگیره هرکاری می کنم فایده نداره خیلی ضایعه اینجوری. راستی الان هم مسجدمی ری؟ 3
afshin18 11175 ارسال شده در 16 مهر، 2015 تومجلس عزانمی دونم چیکارکنم گریم بگیره برعکس خندم میگیره هرکاری می کنم فایده نداره خیلی ضایعه اینجوری.راستی الان هم مسجدمی ری؟ نه تا 17 سالگی به شدت مذهبی بودم ولی الان کاملا برعکس دو تا از رفیقام آخوند شدن 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 16 مهر، 2015 نه تا 17 سالگی به شدت مذهبی بودم ولی الان کاملا برعکس دو تا از رفیقام آخوند شدن چه جالب مثل من ،من فقط سالش بیشتربود. خوبه شمارفیقات اینجوری بدند من داداشم دستکمی ازآخوندانداره:icon_pf (34): باورت می شه میترسم باهاش حرف بزنم آخه معمولاهروقت حرف میزنیم آخرش به دعوامی کشه .:vahidrk: می توانم بپرسم چی شدکه برعکس شدی؟ 4
afshin18 11175 ارسال شده در 16 مهر، 2015 چه جالب مثل من ،من فقط سالش بیشتربود.خوبه شمارفیقات اینجوری بدند من داداشم دستکمی ازآخوندانداره:icon_pf (34): باورت می شه میترسم باهاش حرف بزنم آخه معمولا هر وقت حرف میزنیم آخرش به دعوامی کشه .:vahidrk: می توانم بپرسم چی شدکه برعکس شدی؟ خب خیلی چیزا تاثیر گذاشتن همین فروم فرومای دیگه یه سری دوستان یه سری مطالعه ی خود دین به این نتیجه رسیدم که ادیان ابراهیمی مشکل دارند درمورد خدا هم به نتیجه نرسیدم هنوز 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 16 مهر، 2015 خب خیلی چیزا تاثیر گذاشتن همین فروم فرومای دیگه یه سری دوستان یه سری مطالعه ی خود دین به این نتیجه رسیدم که ادیان ابراهیمی مشکل دارند درمورد خدا هم به نتیجه نرسیدم هنوز به نتیجه رسیدی به منهم بگو 4
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 21 مهر، 2015 من کلا گرگرو نیستم اگه آهنگی غمگینم کنه زوووودی ردش میکنم یه قری میارم جو عوض بشه :hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده