Marals 46 ارسال شده در 15 تیر، 2013 وقتی بغضم می گیره هر آهنگی که بزارم فرقی نداره. راست میگی منم همینجور هستم. 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 تیر، 2013 بیشتر به این بستگی داره که از اون آهنگ خاطره داشته باشم مثلا آهنگ هایی که تو راه که داشتم میرفتم مشهد وکلا در سفر مشهد گوش دادم رو هروقت میشنوم ،گریم میگیره اما بیشتر با آهنگ های بی کلام و آهنگ های داریوش وآهنگ هایی که برای امام رضاست گریه میکنم و بخصوص شام مهتاب وآمده ام شاه پناهم بده وستاره مشرقی ببخشید خیلی طولانی شد 7
Yekta.M 15459 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 "سراب ردِ پای تو" داریوش تو آهنگ سکوت تو بدنبال یه تسکینم صدایی تو جهانم نیست فقط تصویر میبینم 4
NYC 20977 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 اشک چی بید؟ من خیلی همه چیو میریزم تو خودم. اصن گریه اینا تو کارم نیست. 2
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 شاید با قطعیت نتونم بگم باهیچ اهنگی اشک نریختم اما یه دفعه داشتیم با یه گروه دانشجویی از مشهد برمیگشتم که یکی از بچه ها گفت بچه ها این قسمت جاده که میرسیم یه بار دیگه به گنبد طلایی امام رضا نگاه کنید چون بعداین قسمت دیگه نمیبینیمش ..... تو این لحظه یکی از بچه ها با گوشی همراهش آهنگ "ای حرمت قبله حاجات ما "رو پخش کرد بی اختیار اشکهام جاری شد .... 4
کهربا 18089 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 من زیاد آهنگ گوش نمی دم اما 2 بار تحت تاثیر دوتا آهنگ قرار گرفتم و اشکم جاری شد. Good bye my lover James Blunt چشم من داریوش 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 من با همه آهنگای غمگین گریم میگیره کلا همیشه اشکم دم مشکمه 8
beat 2373 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 In My Defence FREDDIE MERCURY In my defence what is there to say All the mistakes we made must be faced today It's not easy now knowing where to start While the world we love tears itself apart I'm just a singer with a song How can I try to right the wrong For just a singer with a melody I'm caught in between, with a fading dream In my defence what is there to say We destroy the love, it's our way We never listen enough, never face the truth Then like a passing song, love is here and then it's gone I'm just a singer with a song How can I try to right the wrong For just a singer with a melody I'm caught in between, with a fading dream I'm just a singer with a song How can I try to right the wrong I'm just a singer with a melody I'm caught in between, with a fading dream Caught in between, with a fading dream Caught in between, with a fading dream Oh what on earth, oh what on earth How do I try, do we live or die Oh help me God, please help me 3
sasan2007 1323 ارسال شده در 11 مهر، 2013 اهنگ شقایق داریوش پرنده مهاجر داریوش بوی عید فرهاد فاصله سیاوش قمیشی وقتی هم که تار میزنم اشکم درمیاد 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 11 مهر، 2013 استاد شادمهر عقیلی - طرفدار (ورژن قدیمی) اونی که هیچ وقت پیش تو اعتراف نمیکنه منم بدون هیچ واژه ای من با تو حرف نمیزنم... منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی هیچ وقت نخواستم ببینیم تو لحظه ی ناراحتیم.. بی شک ورژن قبلی طرفدار خیلی قشنگتر و احساسی تر از ورژن جدیدش هست! درواقع شادمهر طرفدارو با این سبک خونده بود ولی به دلیل لو رفتن آهنگ قبل از انتشار آلبوم مجبور شد آهنگو عوض کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 مهر، 2013 بیشتر اهنگای شادمهر..مخصوصا انتخاب..تقدیر.. احسان خواجه امیری..خوشبختی..هر چی ارزوی خوبه..ای کاش... 5
MahSa.92 2151 ارسال شده در 11 مهر، 2013 رضا شیری ....عاشقی یعنی همین... مهدی احمدوند.....عشق اول ارسلان....جاده و خیلیای دیگه.... 3
ارسال های توصیه شده