Marals 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی بغضم می گیره هر آهنگی که بزارم فرقی نداره. راست میگی منم همینجور هستم. 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بیشتر به این بستگی داره که از اون آهنگ خاطره داشته باشم مثلا آهنگ هایی که تو راه که داشتم میرفتم مشهد وکلا در سفر مشهد گوش دادم رو هروقت میشنوم ،گریم میگیره اما بیشتر با آهنگ های بی کلام و آهنگ های داریوش وآهنگ هایی که برای امام رضاست گریه میکنم و بخصوص شام مهتاب وآمده ام شاه پناهم بده وستاره مشرقی ببخشید خیلی طولانی شد 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی آهنگا یکیش مرو ای دوست محمد اصفهانی 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ کلا" هیچ وقت گریه م نمیگیره 8 لینک به دیدگاه
آرسو 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه آهنگای آلبوم بگو سیب پویا بیاتی 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ "سراب ردِ پای تو" داریوش تو آهنگ سکوت تو بدنبال یه تسکینم صدایی تو جهانم نیست فقط تصویر میبینم 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اشک چی بید؟ من خیلی همه چیو میریزم تو خودم. اصن گریه اینا تو کارم نیست. 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید با قطعیت نتونم بگم باهیچ اهنگی اشک نریختم اما یه دفعه داشتیم با یه گروه دانشجویی از مشهد برمیگشتم که یکی از بچه ها گفت بچه ها این قسمت جاده که میرسیم یه بار دیگه به گنبد طلایی امام رضا نگاه کنید چون بعداین قسمت دیگه نمیبینیمش ..... تو این لحظه یکی از بچه ها با گوشی همراهش آهنگ "ای حرمت قبله حاجات ما "رو پخش کرد بی اختیار اشکهام جاری شد .... 4 لینک به دیدگاه
own_95 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ من گریه او نیستم با آهنگ گریم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ من زیاد آهنگ گوش نمی دم اما 2 بار تحت تاثیر دوتا آهنگ قرار گرفتم و اشکم جاری شد. Good bye my lover James Blunt چشم من داریوش 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ من با همه آهنگای غمگین گریم میگیره کلا همیشه اشکم دم مشکمه 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ به همین سادگی رفتی .... رضا صادقی 7 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ In My Defence FREDDIE MERCURY In my defence what is there to say All the mistakes we made must be faced today It's not easy now knowing where to start While the world we love tears itself apart I'm just a singer with a song How can I try to right the wrong For just a singer with a melody I'm caught in between, with a fading dream In my defence what is there to say We destroy the love, it's our way We never listen enough, never face the truth Then like a passing song, love is here and then it's gone I'm just a singer with a song How can I try to right the wrong For just a singer with a melody I'm caught in between, with a fading dream I'm just a singer with a song How can I try to right the wrong I'm just a singer with a melody I'm caught in between, with a fading dream Caught in between, with a fading dream Caught in between, with a fading dream Oh what on earth, oh what on earth How do I try, do we live or die Oh help me God, please help me 3 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ اهنگ شقایق داریوش پرنده مهاجر داریوش بوی عید فرهاد فاصله سیاوش قمیشی وقتی هم که تار میزنم اشکم درمیاد 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ استاد شادمهر عقیلی - طرفدار (ورژن قدیمی) اونی که هیچ وقت پیش تو اعتراف نمیکنه منم بدون هیچ واژه ای من با تو حرف نمیزنم... منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی هیچ وقت نخواستم ببینیم تو لحظه ی ناراحتیم.. بی شک ورژن قبلی طرفدار خیلی قشنگتر و احساسی تر از ورژن جدیدش هست! درواقع شادمهر طرفدارو با این سبک خونده بود ولی به دلیل لو رفتن آهنگ قبل از انتشار آلبوم مجبور شد آهنگو عوض کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بیشتر اهنگای شادمهر..مخصوصا انتخاب..تقدیر.. احسان خواجه امیری..خوشبختی..هر چی ارزوی خوبه..ای کاش... 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ رضا شیری ....عاشقی یعنی همین... مهدی احمدوند.....عشق اول ارسلان....جاده و خیلیای دیگه.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده