Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ اهنگ بی کلام قصه ی پریا. عادت شادمهر. نوازش ابی. اینا یادمه، اگه بود بازم میام میگم 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ راستش رو بخواین هیچ آهنگی 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من واقن نمیدونم چرا ولی هر وقت حوس گریه میکنم، ای حرمت مرجع درماندگان رو گوش میدم. 6 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ تاحالا نشده باگوش دادن آهنگی گریه کنم. 5 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ اهنگ زیاده تو نیستی داریوش شهریاری نوازش ابی آهنگای محسن یگانه تنها ناصر عبدالهی مازیار فلاحی دلم بشکنه حرفی نیست، کلا با همه آهنگاش اشکم درمیاد از همه بیشتر 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ خدانگهدار / زنده یاد ناصر عبدالهی هوای گریه / همایون شجریان خانه بر دوش / علیرضا افتخاری سلام / فریدون آسرایی . . . . 10 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ امیرحسین مدرس: عاشق مازیار فلاحی: فرض محال مرتضی پاشایی: تو رفتی کلا با آهنگای غمگین گریه ام میگیره 5 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ آهنگ حصار از هایجک شام آخر ستار 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کی اشکاتو پاک می کنه ابی انتخاب و عادت شادمهر مرو ای دوست دکتر اصفهانی 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چند اهنگ رو واقعا دوست دارم و شنیدنشون گریه ام میندازه آهنگ بوی گندم داریوش همسفر گوگوش اگه یه روز فرامرز اصلانی بوی عیدی فرهاد 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ پوست شیر / ابی نوازش /ابی مرداب/گوگوش و...و .... بگو با کدوم آهنگ گریه نکردی 10 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ آهنگ Hello از Evanescence فوق العاده تاثیرگذاره 7 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی آهنگا... آخریشم همین آهنگ : تو..فرامرز اصلانی(همونی که تو آکادمی خوند) 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ تمامی آهنگ های امین حبیبی دیگه هیچ وقت گوش نمیکنم:sad0: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اهنگ اگه به تو نمیرسم. حمید عسکری تو یه کافی شاپی توی میدون اصلی ارومیه.خیلی گریه کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ زیادن که تقدیر شادمــــهر وادی عشق حبیب فریاد زیر آب داریــوش جشن دلتنگی داریوش گل و خـار شهرام شکوهی Tell Laura I love her - Ray Peterson و چند تا دیگه 4 لینک به دیدگاه
Marals 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ فریدون این آهنگش تو میدونی و منم میدونم بی گناه بووووود آخه دل کوچیکش سرد و بی پناه بوووود ...... 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی بغضم می گیره هر آهنگی که بزارم فرقی نداره. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده