رفتن به مطلب

از چی بگم ؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عجب تاپیکی شد TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

گفتنی ها انقدر زیاده که واقعا نمی دونم از چی باید بگم TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

اینه وضع جوونای مملکت ما...نه امیدی ، نه انگیزه ای ، نه شور جوونی !! هیچی...همه از درون پیر شدن ...هیچکس نمی تونه یه برنامه ریزی واسه حتی یک سال آیندش بکنه icon_pf%20(34).gif

لعنت بر کسایی که این بلارو سر این کشور آوردن و لعنت بهشون که حتی یه ذره هم امید و انگیزه واسه جوونا نذاشتن...لعنت w000.gif

• Like 17
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟

از مردمی که چشمشون رو ،رو همه چیز بستن 10000تا صلوات نذر میکنن تا اسمشون برا سفر حج دربیاد اونوقت توی همون شهر 10000نفر با شکم گشنه میخوابن!

• Like 18
لینک به دیدگاه

اینارو دارم با اشک مینویسم

دلم خیلی گرفته

عصر با دختر عمم رفتیم یه ساندویچ کثیف! بخریم... دلم کباب شد... یه خانومه بود با 3 تا بچه... خانومه لباس فرم داشت معلوم بود مستخدم هستش... بنده خدا برای 3 تا بچش و خودش ساندویچ خرید... بمیرم بچه هاش هیچ کدوم کفش نداشتن... ساندویچ یکیشون افتاد زمین... مامان اونقدر شعور داشت که نشست کف زمین و اونجارو پاک کرد... کاری که اون آدم پولدار یا من معمولیم انجام نمیدم و میگم به من چه خود آقاهه پاکش میکنه...خواستم برای بچه هاش ساندویچ بخرم اما دلم نیومد غرورش رو خرد کنم...

توی این سرما نمدونم اون بچه 3-4 ساله چجور میگذرونه:sigh:

واقعاً خدا براشون نسازه که باید شاهد رنج بردن بچه ای باشیم

• Like 21
لینک به دیدگاه
از چی بگم برات؟

از دوست با استعدادی که به خاطر قیمت دلار بیخیال applyش شد؟

من هم ازددوستانی بگم که همه بفکر رفتنن..............با اینکه همه در جاهای دیگه شهروند درجه دومیم ولی چرا بفکر رفتنیم؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

اینو قبلا هم گفتم

چند سال پیش من مغازه ای داشتم شب 29 اسفند ساعت 8-9بود که به خاطر کار زیادی که گرفته بودیم هنوز داشتیم کار میکردیم، یه پیرزن چادری با صورت فوق العاده مهربونی اومد تو و نزدیک من و خیلی آروم از زیر چادرش یه زنبیل در آورد توش پر بیسکویت و کیک و خیلی آروم بهم گفت پسرم بیسکویت میخوای؟ من گفتم آره مادر 4-5تا بده، همینطور که داشت بیسکویت ها رو میداد و من پولش رو حساب میکردم خیلی با خوشحالی و امیدوار گفت اگه بتونم همش رو بفروشم فردا برای بچم شلوار میخرم...

الان وضع اقتصادیه ما و دوروبرم تا جایی که چشم من میبینه عموما خیلی بدتر از 3-4 سال پیش شده، من خیلی دلم برای اون پیرزن میسوزه و نمیدونم الان تو چه وضعی هست، نون شب داره بخوره؟

واقعا از چی بگم؟

• Like 21
لینک به دیدگاه
اینارو دارم با اشک مینویسم

دلم خیلی گرفته

عصر با دختر عمم رفتیم یه ساندویچ کثیف! بخریم... دلم کباب شد... یه خانومه بود با 3 تا بچه... خانومه لباس فرم داشت معلوم بود مستخدم هستش... بنده خدا برای 3 تا بچش و خودش ساندویچ خرید... بمیرم بچه هاش هیچ کدوم کفش نداشتن... ساندویچ یکیشون افتاد زمین... مامان اونقدر شعور داشت که نشست کف زمین و اونجارو پاک کرد... کاری که اون آدم پولدار یا من معمولیم انجام نمیدم و میگم به من چه خود آقاهه پاکش میکنه...خواستم برای بچه هاش ساندویچ بخرم اما دلم نیومد غرورش رو خرد کنم...

توی این سرما نمدونم اون بچه 3-4 ساله چجور میگذرونه:sigh:

واقعاً خدا براشون نسازه که باید شاهد رنج بردن بچه ای باشیم

چقدر من نقل قول گرفتم.....شرمنده

مسئول نظافت خوابگاه ما دو تا خانمن.....14 واحد که هرکدوم یک آپارتمانن رو هر روز تمیز میکنن.............14 تا هال..آشپزخونه....سرویس بهداشتی...+کلی کار دیگه..هر روز 8 میان گاهی اوقات تا 4 هستن...مگه یک زن چقدر طاقت داره.......پریروز که داشتم میرفتم بیرون دیدم نایلون های آشغال رو داشتن میبردن سر کوچه........خیلی سنگین بود و معلوم بود فشار زیادی روشونه........با این اوضاع باز کمرشون بیشتر از این خم میشه............

از چی بگم...........خدا نکنه کسی شرمنده خانوادش بشه...........خدا نکنه هیچ پدری شرمنده بچه هاش بشه

• Like 17
لینک به دیدگاه

گفتگوها بازه منم دو کلمه حرف بزنم.

قطر ، مهندسین شیمی طراح فرآیند و پتروشیمی ایران رو با 10 برابر حقوق و امکانات کامل به استخدام خودش در میاره!

دلیلشم احتمالا بخاطر کشف میدان گازی مشترک ایران و قطر هست که در نظر دارن بیشتر منابع رو در اختیار بگیرن.

حالا مهندسین شیمی ایران هم نمیدونن بمونن و از اون همه امکانات دل بکنن یا برن و مردم کشورشون رو از این بدبخت تر بکنن . . .

• Like 22
لینک به دیدگاه

از چی بگم برات؟

از نرگس که چشم به راهه یه جراحه پلاستیکه؟

22657_823.jpg

22655_483.jpg

22664_454.jpg

22659_573.jpg

22654_820.jpg

22653_393.jpg

22672_576.jpg

22669_529.jpg

این اشکها تقدیم به همه ی متعصبین این حکومت .

• Like 16
لینک به دیدگاه

اگه ریگی به کفششون نیست چرا نمیرن ذاکره کنن؟چرا نمیرن عضو زیر نظرآژانس؟ریگی به کفششونه دیگه!

میخوان جهاد با کفار بکنن خیر سرشون!

• Like 11
لینک به دیدگاه
چی بگم؟ از چی بگم وقتی قناری تو بهارم نمیخونه!!

فقط شعار؛ فقط حرف، اون هم فقط توی فضای مجازی!!

تا یه جایی نت برای آگاهی سازی خوبه اما بیش از حد، آدمها رو پای بسته میکنه!

حکومت سوریه اینترنت رو *****ینگ نکرد؛ چون هنوزم هستند قشرهایی از مردم که بجای شرکت در تظاهرات بعد از نماز جمعه، اخبار رو از طریق نت پیگیری می کنن!

خداوند سرنوشت هیچ قومی را دگرگون نساخت مگر آنکه آن قوم، خود تصمیم به تغییر گرفتند!

با حلو حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه!

به اندازه کافی حداقل بچه های فروم خوب و بد ماجرا رو دیگه میدونن

پس دیگه نوبت حرف زدن به سر اومده!!!

وقته عمله! وقته غلبه بر ترسی هست که مثل پیله تنیده شده دورمون!

چه طنز تلخیست! اوج شجاعت ما، عربده کشی توی فضای اینترنتی؛ با هویت مجعول

:icon_gol:

تو دنیای واقعی نمیشه گفت...همه میترسن....خیلی ها هم اصلا توی این بحث ها نیستن....دغدغه شون یه چیز دیگست.............

دور و بر من کسایی هستند که شاید جز آینده سازان کشورن.............ولی بنظرتون دغدغشون چیه؟اصلا این مسائل براشون مهمه؟

این چند روز این حرفا تو گلوم مونده موند....

بنظر شما چاره چیه؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
از چی‌ بگم؟ از بچه‌های پائین شهر؟

که غذا واسه خوردن دارن ماهی‌ یه شب

از خودم بدم اومد! این همه راحت زندگی میکنم بدون هیچ غمُ غصه ایی! ولی بازم همش ازین زندگی گلهُ شکایت دارم!

مرسی تلنگرِ خوبی بود!!!

• Like 14
لینک به دیدگاه
گفتگوها بازه منم دو کلمه حرف بزنم.

قطر ، مهندسین شیمی طراح فرآیند و پتروشیمی ایران رو با 10 برابر حقوق و امکانات کامل به استخدام خودش در میاره!

دلیلشم احتمالا بخاطر کشف میدان گازی مشترک ایران و قطر هست که در نظر دارن بیشتر منابع رو در اختیار بگیرن.

حالا مهندسین شیمی ایران هم نمیدونن بمونن و از اون همه امکانات دل بکنن یا برن و مردم کشورشون رو از این بدبخت تر بکنن . . .

این خبر رو دیروز منم شنیدم.......

در قطر مستقیم دارن گاز طبیعی رو تبدیل به بنزین و گازوییل میکنند..تکنولوژی که قرار بود به ما هم بدن........ولی بخاطر تحریم ها از دستش دادیم..............اوضاع رفاه عمومی زیر و رو میشد..............

حالا قطری ها از یک سو و عراقی ها از سوی دیگه دارن ذخایر ما رو برداشت میکنند............و ما هر روز فرصت ها رو از دست میدیم..........

• Like 12
لینک به دیدگاه

از چی بگم؟ از اعتیاد بگم؟ چقدر جوونه معتاد داریم؟ لامصب همه معتادن، به قرآنی که بهش اعتقاد ندارم قسم از هر 10 مرد جوان 4 تاش معتادن، عزیزترینهای آدم ها هستن اینا، جلوی چشم خانوادشون پر پر میشن، بخدا از سر خوشی نمیرن کوکائین مصرف کنن، از بدبختیه، از غصه میره شیشه میکشه شاید چند ساعت به بدبختیاش فکر نکنه، جیمی این آهنگت ترکوند ما رو

• Like 16
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...