B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آخ آخ خخخا گفتی ها هر لحظه ممکنه برنامت کنسل بشه و فقط از بد روزگار تمام کنسلی ها هم به تور من میخوره فکر کنم خردادی ها بد قول باشند نه بين اين همه خردادي كه فقط خودشونو تحويل گرفتن!!(اصلا منظورم مهندس حميد نيستا!!!اصلا!!!) شما به ويژگي بدتون اعتراف كرديد! آورين!! تجربه بد قولي خردادي ها رو داشتم! ولي در كل آدماي دوست داشتني هستن! من به نيابت از يه خردادي گل انجمن كه نيست،حاضري ميزنم! :mrsbeasley: 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آخ آخ خخخا گفتی ها هر لحظه ممکنه برنامت کنسل بشه و فقط از بد روزگار تمام کنسلی ها هم به تور من میخوره فکر کنم خردادی ها بد قول باشند نه آخه چرا حاشیه درست میکنید واسمون؟ کجا بدقولیم ما؟ :ws3: 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خردادی نیستم اما خردادیها را دوست دارم 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه چرا حاشیه درست میکنید واسمون؟ کجا بدقولیم ما؟:ws3: سلام حاشیه؟ اصل بدقول ها هستند این خردادی ها اصلا معروفند وقتی قول میدند نا خودآگاه براشون یه اتفاق های خاصی میفته، شارژ گوشیشون ناغافل تموم مبشه، کفششون گم میشه، البته مشکلات عجیب تری هم براشون پیش میاد. البته نقل قول اول من برای "عموجون" بوده 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بين اين همه خردادي كه فقط خودشونو تحويل گرفتن!!(اصلا منظورم مهندس حميد نيستا!!!اصلا!!!) شما به ويژگي بدتون اعتراف كرديد! آورين!!تجربه بد قولي خردادي ها رو داشتم! ولي در كل آدماي دوست داشتني هستن! من به نيابت از يه خردادي گل انجمن كه نيست،حاضري ميزنم! :mrsbeasley: سلام دوست من فکر کنم خوب منظورم نرسوندم بنده خردادی نیستم. نقل قولم به "عموجون" بود. اما فرقی نمیکنه من جای ایشون اعتراف میکنم. اما حق با شماست انسان های مهربان و دوست داشتنی هستند و البته شوخ 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کنم قبلا اومدم اینجا هاااااااا ولی خب باز خدمت دوستان عرض کنم 17 خردادیم 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حاشیه؟ اصل بدقول ها هستند این خردادی ها اصلا معروفند وقتی قول میدند نا خودآگاه براشون یه اتفاق های خاصی میفته، شارژ گوشیشون ناغافل تموم مبشه، کفششون گم میشه، البته مشکلات عجیب تری هم براشون پیش میاد. البته نقل قول اول من برای "عموجون" بوده سلام بنده از همین تریبون تکذیب میکنم، همچین چیزی نیست، البته بدقولی در هرماهی پیدا میشه، ولی مجددا تکرار میکنم این وصله ها به ما نمیچسبه. اونی که شما میفرمایید حتما جزء استثناها بوده 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا الکی تهمت میزنین از خودم تعریف نمیکنم اما حالا که اینطوری قضاوت میکنین میگم یه نمونش خود من من خردادی ام و سرم بره قولم نمیره 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم 28 خردادیم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست من فکر کنم خوب منظورم نرسوندم بنده خردادی نیستم. نقل قولم به "عموجون" بود. اما فرقی نمیکنه من جای ایشون اعتراف میکنم. اما حق با شماست انسان های مهربان و دوست داشتنی هستند و البته شوخ مشكلي هست مهندس؟! كل كل خونم به شدت پايين اومده بود!!! 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ احمدرضا عابدزاده (بازیگر و مربی فوتبال ایرانی) ، توی کدوم فیلم بازی کرده ؟ یه خردادی 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ ینی اینجا بجز من خردادیی نی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ ینی اینجا بجز من خردادیی نی؟ پست هارو با دقت بخون 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ هرچی اتفاق مهم هس توی خرداده دلیلشم فقط اینه که من خردادی هستم :دی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ هرچی اتفاق مهم هس توی خرداده دلیلشم فقط اینه که من خردادی هستم :دی بابا اعتماد به سقف لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ پست هارو با دقت بخون پ چرا اسپم نمکنین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده