دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ فکر نمی کنم مطمئنماصلا بیاید دعواولی نه گفتگوی تمدن ها بهتره سخت در اشتباهین آقا کومار من با مرد جماعت دعوا نمیکنم بی کلاسه میرم داداشمو میارم دو سوته فک طرفو میاره پایین گفتگو چی چیه:vahidrk: اصلا شما مال چه ماهی هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سخت در اشتباهین آقا کومارمن با مرد جماعت دعوا نمیکنم بی کلاسه میرم داداشمو میارم دو سوته فک طرفو میاره پایین گفتگو چی چیه:vahidrk: اصلا شما مال چه ماهی هستین؟ زکی یعنی همون زرشک سلام بنده رو به خان داداش ابلاغ بفرمایید به زودی تایپیکش رو میزنم میبینی فعلا ماه تولدمو رو نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ زکی یعنی همون زرشکسلام بنده رو به خان داداش ابلاغ بفرمایید به زودی تایپیکش رو میزنم میبینی فعلا ماه تولدمو رو نمیکنم واسه خودتون اون زرشکتون بزرگیتونو میرسونم الهی ! هم ماهی هاتون چه باحالن تاپیک نزدن واسه خودشون 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ در ضمن! اول پستتونو بفرستین بعد تشکر بزنین حرصمو دراوردین:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ واسه خودتون اون زرشکتونبزرگیتونو میرسونم الهی ! هم ماهی هاتون چه باحالن تاپیک نزدن واسه خودشون شایدم زدن ولی اونی که من میخوام بزنم خیلی خفن تره یه روزه فکر کنم 20 صفحه جلو بره 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ در ضمن!اول پستتونو بفرستین بعد تشکر بزنین حرصمو دراوردین:vahidrk: نقطه ضعفتو گفتی دیگه دخلت اومده 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ شایدم زدن ولی اونی که من میخوام بزنم خیلی خفن ترهیه روزه فکر کنم 20 صفحه جلو بره آره حتما..بخاطر استارتر هم که شده...همه میان اصن 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ نقطه ضعفتو گفتی دیگه دخلت اومده 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ آره حتما..بخاطر استارتر هم که شده...همه میان اصن ای بابا خجالتم نده 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خداحافظ خردادی هستی دیگه چی بگم خداحافظ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ میدونم کلی خجالت کشیدی ولی اشکال نداره بخشیدمت 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ زکی یعنی همون زرشکسلام بنده رو به خان داداش ابلاغ بفرمایید به زودی تایپیکش رو میزنم میبینی فعلا ماه تولدمو رو نمیکنم بحث خونوادگی شد ! گفتم یه کاسه ای زیره نیم کاسه هستا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بحث خونوادگی شد ! گفتم یه کاسه ای زیره نیم کاسه هستا فکر کنم موضوع رو یه جور دیگه واسه خودت تجزیه و تحلیل کردی البته از طرز فکرت خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ فکر کنم موضوع رو یه جور دیگه واسه خودت تجزیه و تحلیل کردی البته از طرز فکرت خوشم اومد آخرشم داداش دل مانده میاد منو می زنه شانس نداریم که 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ آخرشم داداش دل مانده میاد منو می زنه شانس نداریم که من عمرا رو شما دس بلند کنم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ [h=1]آدما دو دستن، اونایی که آذری هستن و اونایی که دوست داشتن آذری باشن[/h] 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ آخرشم داداش دل مانده میاد منو می زنه شانس نداریم که داداش من با خردادی ها کاری نداره خیالتون راحت من عمرا رو شما دس بلند کنم چرا شما؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ داداش من با خردادی ها کاری نداره خیالتون راحت چرا شما؟ شاید بقیه ندونن ما برادر خوهریم ولی خودمون که میدونیم...پس سر خودت شیره نمال 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده