haniye.a 5626 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 چي بگم بهش پسره هار بود اونم از نوع كشنده:gnugghender: من كه نگفتم فقط الان خودت كه همشهري ام هستي فهميدي به كسي نگي بين خودمون بمونه باشه دیگه لو ندیا 2
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اره بابا خیلی چیز ها یادم هست . یه بار توی اتوبوس مردونه زنونه من و بابام پیاده شدیم مامانم یادش رفته بود پیاده بشه . خیلی نگران شدیم . موبایل اینا هم که نبود . توی این تهران دردندشت هم دیگه ببین چی شد حافظه تم خوبه هااااااااا كلي خنديدم مامانت چقدر جالب بوده طفلكي لابد كلي دعواتون كرد الان كه ديگه گم بشي پيدا نميشي همون گم ميموني 1
Himmler 22171 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 حافظه تم خوبه هااااااااا كلي خنديدم مامانت چقدر جالب بوده :hapydancsmil: طفلكي لابد كلي دعواتون كرد:vahidrk: الان كه ديگه گم بشي پيدا نميشي همون گم ميموني الان خطر گم شدن بیشتره بزرگ شدم ولی فرقش اینه چون فسیل هستم حافظه ام مختل شده . الزهایمر 1
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 الان خطر گم شدن بیشتره بزرگ شدم ولی فرقش اینه چون فسیل هستم حافظه ام مختل شده . الزهایمر ارههههه خيليي اخيش غصه نخور من كه سنم يكساله است فراموشي گرفتم تو ديگه فسيلي 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 فروردین، 2012 جالب بود , منم گاهی وقتا به کیفم از این چیزا آویزون میکنم؛ اما نه عروسک؛ مثلا پروانه و یا از این خرس دختر که استیله ؛...
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 همش نیس کههههههههههههههههههههه خیلی باحاله ولییییییییییییی مرسیییییییییییییی 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 بعضی هاشو خب نکشیده ها چرا پاهاشون فرفری شده آخرش؟ ولی درکل قشنگ بودند مرسی ........... بچه ها به یک مسئله دقت کردید جدیداً ؟ این دکتر مریض و بیمار نداره همش میاد تاپیک ها رو به خاطرات و گذشته ها میکشه؟ 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 بعضی هاشو خب نکشیده هاچرا پاهاشون فرفری شده آخرش؟ ولی درکل قشنگ بودند مرسی ........... بچه ها به یک مسئله دقت کردید جدیداً ؟ این دکتر مریض و بیمار نداره همش میاد تاپیک ها رو به خاطرات و گذشته ها میکشه؟ کدوم دکتر؟ 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 خیلی جالب بود مرسی کیوان جان واسه یه کلمه جالب بود از یه پست به این درازی نقل قول نمیگیرن داداش. یکی سرعتش پائین باشه خفه میشه تا این تاپیک باز بشه. 5
Himmler 22171 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 بعضی هاشو خب نکشیده هاچرا پاهاشون فرفری شده آخرش؟ ولی درکل قشنگ بودند مرسی ........... بچه ها به یک مسئله دقت کردید جدیداً ؟ این دکتر مریض و بیمار نداره همش میاد تاپیک ها رو به خاطرات و گذشته ها میکشه؟ این دکتر مریض داره یا نداره رو دقیقا یه خانومی 6/7 سال پیش هم که دانشجو بود بهش گفتن جواب این بود که دلش میخواد لابد از این حرف های لذت میبره 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 این دکتر مریض داره یا نداره رو دقیقا یه خانومی 6/7 سال پیش هم که دانشجو بود بهش گفتن جواب این بود که دلش میخواد لابد از این حرف های لذت میبره ا دکتر منظورش شماس؟ من فک کردم با منه 2
Himmler 22171 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ا دکتر منظورش شماس؟من فک کردم با منه منم فکر میکنم با منه . شاید هم با شماست . شاید هم با هیچکدوم . من که نگفتم دکترم نوشته کلاص چار نحظت صواد اموضی اوههههههههههه حالا کو تا دیپلم و کنکور وبقیه اش 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 منم فکر میکنم با منه . شاید هم با شماست . شاید هم با هیچکدوم . من که نگفتم دکترم نوشته کلاص چار نحظت صواد اموضی اوههههههههههه حالا کو تا دیپلم و کنکور وبقیه اش منکه دکتر نیستم!شوخی بود به این نکته توجه نکرده بودم حالا باکی بود جدا؟ 2
Himmler 22171 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 منکه دکتر نیستم!شوخی بودبه این نکته توجه نکرده بودم حالا باکی بود جدا؟ ایشالا میشی . والا چون از خاطرات گذشته گفته بود و من خاطره گفته بودم فکر میکنم با من بود ..شاید حالا ادامه ندیم بهتره الان میان میگن اینجا مسنجر شده 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ایشالا میشی . والا چون از خاطرات گذشته گفته بود و من خاطره گفته بودم فکر میکنم با من بود ..شاید حالا ادامه ندیم بهتره الان میان میگن اینجا مسنجر شده اگه خدا بخواد من معمار میشم چرا؟ 2
Himmler 22171 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 اگه خدا بخواد من معمار میشم چرا؟ ایشالا دکترا در معماری مگه نمیشه .. چرا ؟ زیرا که به گفتگو پرداخته ایم 2
ارسال های توصیه شده