Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 هنر تصویر سازی: "ورود آقایان ممنوع" مجموعه زنان ايراني در مترو هنر تصویرسازی که از جمله هنر های کاربردی است شاخه ای از گرافیک می باشد. تصویرسازی هنری است که تصویرگر در آن اقدام به روایت گری مصور می کند. تصویرگر باید سعی کند پیام هایی را که در صدد انتقال آن می باشد از نظر موضوع و محتوای فکری و شکل و قالب افکارش را بسیار غنی وبا ارزش وبا رعایت همه جانبه ی اصول زیبا شناسی ارائه نماید. در زیر آثار بسیار زیبایی از تصویرسازیهای الهام عطایی آذر با عنوان "ورود آقایان ممنوع" را با هم می بینیم مجموعه زنان ايراني در مترو 44
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 هنرمند خیلی دقیقی بوده به جزییات عجیب توجهی کرده مرسی يك سوال ببخشيدها تو كه ايران نيستي از كجا ميدوني به جزييات دقيقي توجه كرده 4
Himmler 22171 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 يك سوال ببخشيدها تو كه ايران نيستي از كجا ميدوني به جزييات دقيقي توجه كرده خب ادم در همه جا هست و مترو هم در همه جا هست . زبان هنری هم زبان جای خاصی نیست .. ضمنا من به اندازه ی کافی عکس وفیلم وسریال و اخبار ایرانی نگاه میکنم به عبارتی تقریبا همهش مال ایران رو نگاه میکنم و اطلاعاتم اگه از شما ها بیشتر نباشه حتما کمتر نیست مثلا اویزون کردن عروسک های کوچیک به ساک پشتی شما تا الان چند نفرو دیدی و از بین اونا حد اکثر چند عروسک اویزون شده دیدی ؟ 3
keyvan64 3123 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 هنر تصویر سازی: "ورود آقایان ممنوع" مجموعه زنان ايراني در مترو هنر تصویرسازی که از جمله هنر های کاربردی است شاخه ای از گرافیک می باشد. تصویرسازی هنری است که تصویرگر در آن اقدام به روایت گری مصور می کند. تصویرگر باید سعی کند پیام هایی را که در صدد انتقال آن می باشد از نظر موضوع و محتوای فکری و شکل و قالب افکارش را بسیار غنی وبا ارزش وبا رعایت همه جانبه ی اصول زیبا شناسی ارائه نماید. در زیر آثار بسیار زیبایی از تصویرسازیهای الهام عطایی آذر با عنوان "ورود آقایان ممنوع" را با هم می بینیم مجموعه زنان ايراني در مترو خیلی جالب بود مرسی 4
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 خب ادم در همه جا هست و مترو هم در همه جا هست . زبان هنری هم زبان جای خاصی نیست .. ضمنا من به اندازه ی کافی عکس وفیلم وسریال و اخبار ایرانی نگاه میکنم به عبارتی تقریبا همهش مال ایران رو نگاه میکنم و اطلاعاتم اگه از شما ها بیشتر نباشه حتما کمتر نیست مثلا اویزون کردن عروسک های کوچیک به ساک پشتی شما تا الان چند نفرو دیدی و از بین اونا حد اکثر چند عروسک اویزون شده دیدی ؟ اي ول بر داداش خودم خب باشه تسليم اين وطن پرستيت منو كشته من خودم قبلنا يك عروسك اويزون ميكردم اينقدر ناز بوددددددددددددد يك پسر اومد بردش 1
Himmler 22171 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اي ول بر داداش خودم خب باشه تسليم اين وطن پرستيت منو كشته :hapydancsmil: من خودم قبلنا يك عروسك اويزون ميكردم اينقدر ناز بوددددددددددددد يك پسر اومد بردش قربونت ازین پسرهای بیجنبه بوده دیگه در مورد اون اویزون کردن عروسک من زیاد دیدم خیلی زیاد یه بار یه خانومی دیدم تقریبا 35 ساله تقریبا همه سطوح ساکش عروسک اویزون کرده بود 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اي ول بر داداش خودم خب باشه تسليم اين وطن پرستيت منو كشته من خودم قبلنا يك عروسك اويزون ميكردم اينقدر ناز بوددددددددددددد يك پسر اومد بردش کی بود حالا؟ 2
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 قربونت ازین پسرهای بیجنبه بوده دیگه در مورد اون اویزون کردن عروسک من زیاد دیدم خیلی زیاد یه بار یه خانومی دیدم تقریبا 35 ساله تقریبا همه سطوح ساکش عروسک اویزون کرده بود از بيجنبه خيلي اون ورتر بود به اون خيلي وابسته بودم حيففففف كوفتش بشه تو ايران يا اون ور؟؟؟ فكر كنم اون خانم يا مشكل داشته يا كودك درونش خيلي بيدار بوده 3
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 کی بود حالا؟ فك كردي كي بود هااااااااان از پسرهاي بي جنبه شهر خودمون بود ديگه 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 فك كردي كي بود هاااااااااناز پسرهاي بي جنبه شهر خودمون بود ديگه خب به عنوان یادگاری برداشته ناراحت نباش 2
Himmler 22171 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 از بيجنبه خيلي اون ورتر بود به اون خيلي وابسته بودم حيففففف كوفتش بشه:vahidrk: تو ايران يا اون ور؟؟؟ فكر كنم اون خانم يا مشكل داشته يا كودك درونش خيلي بيدار بوده نمیدونم چش بود ولی حتما مشکلاتی داشته . چه اینا و چه خیلی از خانمها واقایان مسن که چیز های عجیب و غریب بخودشون اویزون میکنن .. البته کسی کاریشون نداره . خب لابد به اونا دلخوش هستند . سر صحبت هم باز بشه دیگران فقط میگن خیلی قشنگه .. من در ایران دوره ی ما قبل مترو بودم دوره پارینه سنگی فسیلی هستم واسه خودم .. 2
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 خب به عنوان یادگاری برداشته ناراحت نباش نماخاممممممم من هرشب خوابشو ميبينم ايشاللله دستش بشكننه همشهريهاي ماهم ....... ارههههههه بعد تو فكر كن رفته باشه اون رو فروخته باشه 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 نماخاممممممم من هرشب خوابشو ميبينم ايشاللله دستش بشكننه همشهريهاي ماهم ....... ارههههههه بعد تو فكر كن رفته باشه اون رو فروخته باشه اخی عیب نداره حالشو میگرفتی خو! :vahidrk:دیگه ابرومونو نبر دختر 2
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 نمیودنم چش بود ولی حتما مشکلاتی داشته . چه اینا و چه خیلی از خانمها واقایان مسن که چیز های عجیب و غریب بخودشون اویزون میکنن .. البته کسی کاریشون نداره . خب لابد به اونا دلخوش هستند . سر صحبت هم باز بشه دیگران فقط میگن خیلی قشنگه .. من در ایران دوره ی ما قبل مترو بودم دوره پارینه سنگی فسیلی هستم واسه خودم .. صد در صد مشكل داشته شك نكن تو ايران كه مسن ها چيزي به خودشون اويزون نمي كنن اگه بكنن من كه نديدم اما بعضي هاشون راست ميگن خيلي قشنگ بود اما بعضي ها شون .... بماند ديگه خب اصلا از اون وقتا چيزي يادت هست من كه يادم نمياد نهار چي خوردم راستي نهار چي خوردم؟؟؟؟ از دوره پارينه سنگي دهاتمون هيييييييچ تغييري نكرده همون بوده كه بوده 1
Bahareh.S 3068 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اخی عیب نداره حالشو میگرفتی خو!:vahidrk:دیگه ابرومونو نبر دختر چي بگم بهش پسره هار بود اونم از نوع كشنده:gnugghender: من كه نگفتم فقط الان خودت كه همشهري ام هستي فهميدي به كسي نگي بين خودمون بمونه 1
Himmler 22171 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 صد در صد مشكل داشته شك نكن تو ايران كه مسن ها چيزي به خودشون اويزون نمي كنن اگه بكنن من كه نديدم اما بعضي هاشون راست ميگن خيلي قشنگ بود اما بعضي ها شون .... بماند ديگه خب اصلا از اون وقتا چيزي يادت هست من كه يادم نمياد نهار چي خوردم راستي نهار چي خوردم؟؟؟؟ از دوره پارينه سنگي دهاتمون هيييييييچ تغييري نكرده همون بوده كه بوده اره بابا خیلی چیز ها یادم هست . یه بار توی اتوبوس مردونه زنونه من و بابام پیاده شدیم مامانم یادش رفته بود پیاده بشه . خیلی نگران شدیم . موبایل اینا هم که نبود . توی این تهران دردندشت هم دیگه ببین چی شد 1
ارسال های توصیه شده