**مهرناز** 374 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 من دنبال جزوه های دانشگاه های مادر(تهران-امیرکبیر...)هستم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 من دنبال جزوه های دانشگاه های مادر(تهران-امیرکبیر...)هستم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم مهرناز خانوم فکر کنم راه به دست اوردن این جزوه ها اینکه شخصا برید همون دانشگاه و از دانشجوهاش بگیرید خیلی از بچه های ما این کارو کردن امسال 1
**مهرناز** 374 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2012 مهرناز خانوم فکر کنم راه به دست اوردن این جزوه ها اینکه شخصا برید همون دانشگاه و از دانشجوهاش بگیریدخیلی از بچه های ما این کارو کردن امسال بله درست میگین ولی اگه این جزوه هار و دارن لطف کنن بذارن سایت همه استفاده کنن چون واقعا خیلی سخته واسه ماها .با این کار خدا اجرشون میده هر بار که اونارو میخونیم یه عالمه دعاشون میکنیم. 2
mohammad.prince 133 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 مهناز خانوم بهترین راه بیخیال شدنه گشتم نبود نگرد نییییییییییییست 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 چه جزوه هایی می خوای ؟؟ اونایی که واسه ارشد استخراح لازمهخدا خیرت بده خواهر تو آدمش و گیر بیاری کافیه خودمون میریم ازش میگیریم 2
ریحانه جلالی 66 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 باشه از بچه ها می پرسم خبرتون می کنم بعد از تعطیلات بشه ایرادی داره؟؟؟ 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 باشه از بچه ها می پرسم خبرتون می کنم بعد از تعطیلات بشه ایرادی داره؟؟؟ از بچه ها نگیر از دانشجوها بگیر جزوه بچه به چه دردم میخوره دست شما درد نکنه باعث زحمت میشه البته بدرد خودتم میخوره اساسی پس هرچی گیرت اومد بگو من و محمدرضا طالبشیم عیب نداره ما خودمونم از بعد عید میخواهیم شروع کنیم انشالا.... 3
**مهرناز** 374 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2012 ریحانه خانم سلام پیدا کردی اولا دستت درد نکنه دوما منو یادت نره خیلی وقته دنبالشم.مرسی ممنون 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 ریحانه خانم سلام پیدا کردی اولا دستت درد نکنه دوما منو یادت نره خیلی وقته دنبالشم.مرسی ممنون دست زیاد شدخانم جلالی و دیگه اگه پیدا کردی سلام منو بهش برسون 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 باشه از بچه ها می پرسم خبرتون می کنم بعد از تعطیلات بشه ایرادی داره؟؟؟ ریحانه خانوم اگه بتونید این جزوه ها رو در سایت قرار بدید از امتیاز طلایی برخوردار میشید 4
ارسال های توصیه شده