pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید من نفهمیدم منظور این تاپیک چیه 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید من نفهمیدم منظور این تاپیک چیه فکر کنم منظورشون اینه: همه ی اینا رو با زبان شوخی گفتم که این مطلب رو بگم که دنیای مجازی به خاطر محدودیتش در ابراز احساسات، از طرف همه ی کاربران احساسات مشابهی رو به معرض میذاره و این باعث میشه که همه فکر کنن چقدر به هم نزدیکن! و اینکه اگه شکل ابراز احساسات به چیزای مختلف تو دنیای واقعی هم همینقدر محدود بود کمتر سوءتفاهم پیش میومد و مردم با هم بیشتر احساس نزدیکی و مشابهت میکردن و در نتیجه با هم مهربون تر و خوب تر بودن. 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ قضیه یارو شده که خورد زمین،برا اینکه ضایع نشه تاخونه سینه خیز رفت هاتو هم تا ته تاپیکت باید به کوییز بگی کیوز :ws28:والاااااا همینو بگووووو:hapydancsmil: نه به جون خودم از قصد گفتم ..گفتم بعد از ظهر جمعه ست ملت بخندن یکم دمت گرمممم پست با حالی بوددد:ws47: حالت من همواره و در همه جا : بهرام در دانشگاه، خانه،انجمن، اس ام اس، چت ، همه جا : ایول به خودتتتتت همیشه و همه جا، یکرنگ:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حق با شماست نمیشه با نوشتن، احساسات رو نشون داد حالا میگین چیکار کنیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ این که شما میگین به نظرم احساس نیست، خیلی آدما میمیک زیبایی دارن و وقتی باهاشون ارتباط رو در رو برقرار میکنی و با دیدن حرکات ریز چهره شون یا نوع حرف زدنشون و یا حرکات دستاشون یا حتی تن صداشون خیلی راحت تر باهاش ارتباط برقرار میکنی و لذت میبری و بعضی آدما رو هم خوشت نمیاد از حرکاتشون، مثلا matt lablanc آواتار من این خدای میمیک هست، با یه میلیون شکلک هم نمیشه احساس زیبایی که مت وقتی داره نقش بازی میکنه القا میکنه رو پدید آورد خدا رو چه دیدی شاید تو ورژنای بعدی انجمن، انجمن تصویری شد و به جای پست ویدئوی خودمون رو گذاشتیم 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلام اتفاقا تاپیک خوبی زدی بعضی شکلک ها کاملن حتی بدون متن ولی من از بعضی هاشون خوشم نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعضی هاشون برداشت های متفاوتی میشه ازش کرد ولی اونوقت این یعنی چی؟ توباقی هم فکر کنم همه هم نظر باشن 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم منظورشون اینه: و اینکه اگه شکل ابراز احساسات به چیزای مختلف تو دنیای واقعی هم همینقدر محدود بود کمتر سوءتفاهم پیش میومد و مردم با هم بیشتر احساس نزدیکی و مشابهت میکردن و در نتیجه با هم مهربون تر و خوب تر بودن. واقعا آفرین بر این همه سرعت در گیرایی موضوع .. شما میشی استاد حل تمرین 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ این که شما میگین به نظرم احساس نیست، خیلی آدما میمیک زیبایی دارن و وقتی باهاشون ارتباط رو در رو برقرار میکنی و با دیدن حرکات ریز چهره شون یا نوع حرف زدنشون و یا حرکات دستاشون یا حتی تن صداشون خیلی راحت تر باهاش ارتباط برقرار میکنی و لذت میبری و بعضی آدما رو هم خوشت نمیاد از حرکاتشون، مثلا matt lablanc آواتار من این خدای میمیک هست، با یه میلیون شکلک هم نمیشه احساس زیبایی که مت وقتی داره نقش بازی میکنه القا میکنه رو پدید آوردخدا رو چه دیدی شاید تو ورژنای بعدی انجمن، انجمن تصویری شد و به جای پست ویدئوی خودمون رو گذاشتیم قبول دارم .. آدم ها معمولا اول به چهره ی هم اعتماد میکنن .. که به نظرم کار زیاد جالبی نیست.. البته من خودم از اون دسته ای هستم که شامل همون میمیک که گفتی میشما اما خیلی وقتا شده که پشت یه میمیک صورت دوست داشتنی آدم وقیحی پنهان شده 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ این که شما میگین به نظرم احساس نیست، خیلی آدما میمیک زیبایی دارن و وقتی باهاشون ارتباط رو در رو برقرار میکنی و با دیدن حرکات ریز چهره شون یا نوع حرف زدنشون و یا حرکات دستاشون یا حتی تن صداشون خیلی راحت تر باهاش ارتباط برقرار میکنی و لذت میبری و بعضی آدما رو هم خوشت نمیاد از حرکاتشون، مثلا matt lablanc آواتار من این خدای میمیک هست، با یه میلیون شکلک هم نمیشه احساس زیبایی که مت وقتی داره نقش بازی میکنه القا میکنه رو پدید آوردخدا رو چه دیدی شاید تو ورژنای بعدی انجمن، انجمن تصویری شد و به جای پست ویدئوی خودمون رو گذاشتیم حق با توه مهندس ایشالا اینطوری میشه که تو میگی قبول دارم .. آدم ها معمولا اول به چهره ی هم اعتماد میکنن .. که به نظرم کار زیاد جالبی نیست.. البته من خودم از اون دسته ای هستم که شامل همون میمیک که گفتی میشما اما خیلی وقتا شده که پشت یه میمیک صورت دوست داشتنی آدم وقیحی پنهان شده حرف جناب عالی هم تایید میشه ! یه + میزنم کنار اسمت که تو برگه امتحان بهت ارفاق کنم 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ببخشید من نفهمیدم منظور این تاپیک چیه من در تمام مدت تدریسم شاگردی مثل تو نداشتم ... من کلاس رو ترک میکنم به نشانه ی اعتراض حرف جناب عالی هم تایید میشه ! یه + میزنم کنار اسمت که تو برگه امتحان بهت ارفاق کنم دست شما درد نکنه .... شاگردم شاگردای قدیم ما که خودمون دانشجو بودیم .. استادو که میدیدیم از دو کیلومتری در میرفتیم هییییییی روزگار 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من که همیشه اینم...به همراه این :gnugghender::gnugghender: و بیییییییییشتر مواقع این :ws28: اما وای به روزی که دپرس بشم یا ناراحت.... همش اینم 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من در تمام مدت تدریسم شاگردی مثل تو نداشتم ... من کلاس رو ترک میکنم به نشانه ی اعتراض دست شما درد نکنه .... شاگردم شاگردای قدیم ما که خودمون دانشجو بودیم .. استادو که میدیدیم از دو کیلومتری در میرفتیم هییییییی روزگار شرمنده استاد اشتب شد نیازی نیست بگین، خودم میدونم ! همین الان میرم حذف میکنم ! 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من وقتی جدی باشم اصلا شکلک نمیزارم قبول دارم که میحیط مجازی به خاطر محدودیتاش باعث به وجود اومدن سوتفاهمات میشه اما خب همین محدودیتا حس ادما رو هم قوی میکنه 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ شرمنده استاداشتب شد نیازی نیست بگین، خودم میدونم ! همین الان میرم حذف میکنم ! نه پسر خوبی هستی نمیخواد حذف کنی ... فقط میخوام دانشجو های یاغی رو بهم معرفی کنی .... میتونی ؟ یه چیزی تو مایه های آنتن؟ 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ با اجازه ی استاد به نظر من این شکلک ها مکمل صحبتایی هستند که قبلش میاد و اینکه احساس خوشحالی خوشحالیه در من یا شما فرقی نداره جنسش یکیه! فکر نکنم کاربرا با شکلک به هم احساس نزدیکی کنند بیشتر نوسالژِی عضو یک انجمن بودن احساس نزدیکی رو میاره استاد ته کلاس دارن تقلب میکنن! 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نه پسر خوبی هستی نمیخواد حذف کنی ... فقط میخوام دانشجو های یاغی رو بهم معرفی کنی .... میتونی ؟ یه چیزی تو مایه های آنتن؟ بله استااااد یکیش mohammad.A بعدیش essi لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ با اجازه ی استاد به نظر من این شکلک ها مکمل صحبتایی هستند که قبلش میاد و اینکه احساس خوشحالی خوشحالیه در من یا شما فرقی نداره جنسش یکیه! فکر نکنم کاربرا با شکلک به هم احساس نزدیکی کنند بیشتر نوسالژِی عضو یک انجمن بودن احساس نزدیکی رو میاره استاد ته کلاس دارن تقلب میکنن! ببین من منظورم این نبود که تو دنیای مجازی همه ی آدما یه جورن... اما همین شکلک های پر کاربرد... زبان مشترکی درست کردن بین ماها که حرف و احساسات همو بفهمیم مثلا همه میدونیم :دی یعنی چی ... اما مثلا من تو اس ام اس به یکی که با این اصطلاح آشنا نیست بفرستم :دی مطمئنن هیچی نمیفهمه حالا شما از یکی همین : دی رو دریافت میکنی .. سریع یاد اون شکلک میافتی من پست اولمم گفتم که موضوع شکلک یه مسئله کلی نیست .. میخواستم یه اشاره ای به این بعد بکنم و برم ======================== برگه هاشونو گرفتم اونایی که تقلب میکردن .. بیا شما اینا رو نگه دار آخر کیوز همه رو باهم بهم بده 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بله استاااادیکیش mohammad.A بعدیش essi عزیز من کار رو زیاد جدی نگیر در این حد ! میخوای منو استاد ستاره دار کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ عزیز من کار رو زیاد جدی نگیر در این حد ! میخوای منو استاد ستاره دار کنی ؟ بله استاد فهمیدم منظورتو یعنی میگی کوچولو ها رو راپورتشون رو بدم ؟ ok یکیش همین hamidbala سر کلاس، با خواهرش (آیناز) برگه عوض میکنن !!! 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ وقتی میخوایم بخندیم من اینو میزارم ... ((:ws17:)) -------------------------------------------- وقتی در حال خنده هستیم :ws28: --------------------------------------------- وقتی هم که نه خنده هم میاد نه گریه م ... :ws3: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده