p mehdi q 6226 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بازم سلام خوبین؟ اینجا دنیای مجازیست خیلی در موردش صحبت شده .. من میخوام فقط یه بعدش رو بگم و برم وقتی میخوایم بخندیم همه کدوم شکلکو میذارییییییییییم؟ آفرین به شما اینو میذاریم وقتی میخوایم افسوس بخوریم چیو میذاریم ؟ بازم آفرین به شما اینا رو میذاریم :icon_pf (34): فقط خواهشا میخواین جواب بدین دست بالا کنین که شلوغ نشه کلاس خب سوال بعدی وقتی میخواین نشون بدین که حق به جانبین چی رو میذارین؟ بله شما بگو عزیزم؟ بله بله کاملا درست میفرمایید اینو میذاریم خب میخوام ادامه کار رو پی بگیرم .. دیگه سوالا تموم شد سه نفرم نمره مثبت براشون در نظر گرفته شد ... ایشالا آخر ترم بهشون یه حال اساسی میدم ======== همه ی اینا رو با زبان شوخی گفتم که این مطلب رو بگم که دنیای مجازی به خاطر محدودیتش در ابراز احساسات، از طرف همه ی کاربران احساسات مشابهی رو به معرض میذاره و این باعث میشه که همه فکر کنن چقدر به هم نزدیکن! کلاس امروز هم به پایان میرسه .. شما رو تا دیداری دیگر به خدای بزرگ میسپارم ========== تمرین برای جلسه ی بعد: 5 خط نظراتتون رو درباره درس امروز بنویسید؟ جلسه ی بعد کیوز میگیریم 50 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ درسته که شکلک ها محدویت دارن ولی با نحوه نگارش هم میشه احساسات رو بروز دادخیلی بهتر از هر شکلکی 14 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بازم سلام خوبین؟ اینجا دنیای مجازیست خیلی در موردش صحبت شده .. من میخوام فقط یه بعدش رو بگم و برم وقتی میخوایم بخندیم همه کدوم شکلکو میذارییییییییییم؟ آفرین به شما اینو میذاریم وقتی میخوایم افسوس بخوریم چیو میذاریم ؟ بازم آفرین به شما اینا رو میذاریم :icon_pf (34): فقط خواهشا میخواین جواب بدین دست بالا کنین که شلوغ نشه کلاس خب سوال بعدی وقتی میخواین نشون بدین که حق به جانبین چی رو میذارین؟ بله شما بگو عزیزم؟ بله بله کاملا درست میفرمایید اینو میذاریم خب میخوام ادامه کار رو پی بگیرم .. دیگه سوالا تموم شد سه نفرم نمره مثبت براشون در نظر گرفته شد ... ایشالا آخر ترم بهشون یه حال اساسی میدم ======== همه ی اینا رو با زبان شوخی گفتم که این مطلب رو بگم که دنیای مجازی به خاطر محدودیتش در ابراز احساسات، از طرف همه ی کاربران احساسات مشابهی رو به معرض میذاره و این باعث میشه که همه فکر کنن چقدر به هم نزدیکن! کلاس امروز هم به پایان میرسه .. شما رو تا دیداری دیگر به خدای بزرگ میسپارم ========== تمرین برای جلسه ی بعد: 5 خط نظراتتون رو درباره درس امروز بنویسید؟ جلسه ی بعد کیوز میگیریم آقا اجازه:mrsbeasley: ما که نفمیدیم چی شد کیوز دیگه چیه آقا آقا این بحث هدفش چی بود؟این بود که اگه دو نفرا زا یه شکلک استفاده کردند به هم نزدیک نیستند؟یا هستند؟ یا نیستند ولی فکر میکنند که هستند؟ خب در مورد نوشته ها چی؟اون نمیتونه احساسات رو نشون بده؟ آقا ما رو نندازیا 21 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ آقا اجازه:mrsbeasley:ما که نفمیدیم چی شد کیوز دیگه چیه آقا آقا این بحث هدفش چی بود؟این بود که اگه دو نفرا زا یه شکلک استفاده کردند به هم نزدیک نیستند؟یا هستند؟ یا نیستند ولی فکر میکنند که هستند؟ خب در مورد نوشته ها چی؟اون نمیتونه احساسات رو نشون بده؟ آقا ما رو نندازیا هدف و شما تعیین نمیکنی جانم .. منم که تعیین میکنم .. شما فقط یاد میگیری کیوز هم همون کیوزه دیگه .. صبر کن وقتی سوالشو بلد نبودی میفهمی چیه من از اون استادای ... هستما 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من اکثرا اینو میزارم : (حالت عادیم تو بیشتر پستام) وقتی میخوایم بخندیم همه کدوم شکلکو میذارییییییییییم؟ :persiana__hahaha: وقتی میخوایم افسوس بخوریم چیو میذاریم ؟ ناراحت باشم : ( گاهی واقعا جدی و ناراحت باشم یا شکلک نمیزارم یا این : و ) وقتی میخواین نشون بدین که حق به جانبین چی رو میذارین؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ درسته! نصف بیشتر سوءتفاهمای زندگیم مربوط میشه به ارتباطات نوشتاریم که محدود نمیشه به دنیا مجازی!توی اسمسم همینه!واسه اینکه لحنت که معلوم نیست شکلکم هیچوقت حس واقعیتو نشون نمیده و جا رو واسه سوءتفاهم باز میذاره! ما فقط کوییز میدیم!کیوز تو کارمون نیست 10 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلام مرسی خوبم شما خوبید؟ درسته شکلکایی که میزاریم که فک کنیم بهم شبیهیم!!! ولی حسِ نوشتنم خیلی مهمه! من معتقدم کسی با حسِ خوبی مثلا بنویسه عزیزم خواننده واقعا حسش میکنه!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ولی من وقتی میخوام به یکی بگم این نوشته من شوخیه جدی نگیر اینو میزارم و واسه خنده این ! وقتی میخوام حق به جانبم اینو میزارم! 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ هدف و شما تعیین نمیکنی جانم .. منم که تعیین میکنم .. شما فقط یاد میگیری کیوز هم همون کیوزه دیگه .. صبر کن وقتی سوالشو بلد نبودی میفهمی چیه من از اون استادای ... هستما خب آخه خودتم تعیین نکردی باشه من رفتم حذف کنم دقیقا از همون استادایی ها 9 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من اکثرا اینو میزارم : (حالت عادیم تو بیشتر پستام) :persiana__hahaha: ناراحت باشم : ( گاهی واقعا جدی و ناراحت باشم یا شکلک نمیزارم یا این : و ) آفرین شما شاگرد زرنگ کلاسی ... شما کیوز نده درسته!نصف بیشتر سوءتفاهمای زندگیم مربوط میشه به ارتباطات نوشتاریم که محدود نمیشه به دنیا مجازی!توی اسمسم همینه!واسه اینکه لحنت که معلوم نیست شکلکم هیچوقت حس واقعیتو نشون نمیده و جا رو واسه سوءتفاهم باز میذاره! ما فقط کوییز میدیم!کیوز تو کارمون نیست آفرین خیلی به موضوع خوبی اشاره کردی .. میخواستم از کیوز معافت کنم ... دیدم لهجه مو مسخره کردی .... دو جلسه پشت سر هم کیوز میگرم ازت 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلاممرسی خوبم شما خوبید؟ درسته شکلکایی که میزاریم که فک کنیم بهم شبیهیم!!! ولی حسِ نوشتنم خیلی مهمه! من معتقدم کسی با حسِ خوبی مثلا بنویسه عزیزم خواننده واقعا حسش میکنه!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ولی من وقتی میخوام به یکی بگم این نوشته من شوخیه جدی نگیر اینو میزارم و واسه خنده این ! وقتی میخوام حق به جانبم اینو میزارم! درسته ... اما اینم باید در نظر داشت که مثلا اگر یکی قلمش خوب بود ممکنه شخصیتش به خوبی اون نباشه .. یا حتی بر عکس ... در مورد شکلک هم منظورم فقط مثالای خودم نبود .. دیدی که همکلاسیاتون جواب دادن ... من منظورم دایره کلی محدود شکلک ها بود -------- شما هم شاگرد قوی هستی ... پایان ترم بیا فقط اسمتو بالای برگه بنویس و برو 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نه استاد من وقتی Get smile ام فعال باشه احساسات شکلکیم دامنه گسترده ای پیدا میکنن ولی وقتی محدود به انجمن باشم خب اون موقع همذات پنداریهامون گل میکنه راستی کوییزت چند نمرس استاااااااااااد استادد بگیو 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ آفرین خیلی به موضوع خوبی اشاره کردی .. میخواستم از کیوز معافت کنم ... دیدم لهجه مو مسخره کردی .... دو جلسه پشت سر هم کیوز میگرم ازت همیشه در طول تاریخ با نخبه ها اینجوری برخورد کردن من که باکیوز مشکلی ندارم فقط خواستی کوییز بگیری خبر بده منم برم حذف کنم 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نه استادمن وقتی Get smile ام فعال باشه احساسات شکلکیم دامنه گسترده ای پیدا میکنن ولی وقتی محدود به انجمن باشم خب اون موقع همذات پنداریهامون گل میکنه راستی کوییزت چند نمرس استاااااااااااد استادد بگیو به به ... امکانات مدرنو به رخ من میکشید؟ یعنی من بی سوادم با علم روز آشنایی ندارم؟ برو حذف کن 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ درسته ... اما اینم باید در نظر داشت که مثلا اگر یکی قلمش خوب بود ممکنه شخصیتش به خوبی اون نباشه .. یا حتی بر عکس ... در مورد شکلک هم منظورم فقط مثالای خودم نبود .. دیدی که همکلاسیاتون جواب دادن ... من منظورم دایره کلی محدود شکلک ها بود -------- شما هم شاگرد قوی هستی ... پایان ترم بیا فقط اسمتو بالای برگه بنویس و برو خب این بستگی به قلم نداره! این به حسِ نویسنده بستگی داره! حالا یه مثال دیگه! من اگه ناراحت باشم ولی این شکلکُ بزارم به خواننده پستم این حسِ خوشحال بودنِ من منتقل نمیشه! میسی استاد! :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ همیشه در طول تاریخ با نخبه ها اینجوری برخورد کردن من که باکیوز مشکلی ندارم فقط خواستی کوییز بگیری خبر بده منم برم حذف کنم حذف کنی کجا بری؟ من یکه سوار دانشگاتونم ... هیچکی دیگه جز من این درسو نداره بیا کیوزا رو بده بیخود با من یکی به دو نکن 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ قضیه یارو شده که خورد زمین،برا اینکه ضایع نشه تاخونه سینه خیز رفت ها تو هم تا ته تاپیکت باید به کوییز بگی کیوز 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ قضیه یارو شده که خورد زمین،برا اینکه ضایع نشه تاخونه سینه خیز رفت هاتو هم تا ته تاپیکت باید به کوییز بگی کیوز نه به جون خودم از قصد گفتم ..گفتم بعد از ظهر جمعه ست ملت بخندن یکم 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خو اول از همه بگم که من واقعا نفهمیدم نظرمو در مورد چی بگم دوما که کوئیز نه کیوز :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حالت من همواره و در همه جا : بهرام در دانشگاه، خانه،انجمن، اس ام اس، چت ، همه جا : 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده