usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اقا من رفتم تحقیق کردم هیچی پیدا نکردم بجز خوبی این خانوم اصلا ماهه خیلی با شخصیت با جنبه شوخ امیدوارم موفق باشی خنومیییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ درود بر لورنا دختری با موهای حنایی در مزرعه نیومون مدتیه که دست و دل نوشته هاشون رو می خونم انصافا قلمشون خوبه/ نگاهی متفاوت و تحت تاثیر شرایط کنونی ایران بعضی از پست هاشون نزدیک به ذهنیت من هست الان دیگه چیزی خاطرم نیست... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من دعوت نشدم ولی با اجازه تحلیل میکنم از اونجایی که محیط مجازی همه کلا آدمای گل و خوبی هستن باید خیلی به آدما نزدیک شد تا بدی هاشون رو هم نشونت بدن و چون من افتخار کلوز شدن با شما رو نداشتم طبیعتا نقاط تاریکت رو نمیدونم ولی دختر احساساتی و به نظر خوبی میای و دید من بهت مثبته، شبیه دختر عمومی و هم اسم اونیکی دختر عموم 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ به به لوری خب ب نظر من بارزترین ویژگی هانیه آرامششه کلا خیلی دختر آروم و بی سروصداییه. توی بحثا هم همیشه دیدم سعی میکنه فوق العاده با منطق باشه،هیچ وقت بحثاش جنجالی نمیشه بزرگترین عیبش هم بی انگیزگی های گاه گاه و ناامیدیه به نظرم. دیگه نبینم آیه یاس بخونی اتفاقا برعکس بقیه فک میکنم چندان احساساتی نیستی دختر بامعرفتی هم هست،کمکی از دستش برمیاد دریغ نمیکنه ما که ازش راضی ایم خدا نیز ازش راضی باشه 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بما که ازش راضی ایم خدا نیز ازش راضی باشه حالا مثلا تو راضی نباشی چی میشه مثلا؟! 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حالا مثلا تو راضی نباشی چی میشه مثلا؟! من راضی نباشم خدا هم ازش راضی نمیشه.بلـــــه قبلنا تو تاپیکای تحلیل شخصیت اسپم کمتر بود ها،دوصفحه خوندم دیدم همش اسپمه 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ برید کنار پسر ارشد خاندان اومد راستی سلام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مامانی من بیده ایشون:hapydancsmil: اما حالا تحلیل 1-به شدت احساساتی 2-با سلیقه 3-صبور 4-منطقی 5-از کوره در نمیره ولی اگر بره دیگه... 6-چیزی بلد باشه به آدم یاد میده و اگه بلد نباشه میگه بلد نیستم 7-سوتی ببینه میگه و آبروتو جلو خودت میبرهخودشم سوتی بده میخنده و ناراحت نمیشه 8-کم حرف هست 9-یکم باهاش ارتباط برقرار کردن سخت هست 10-اکثرا تو خودشه 11-دیر اعتماد میکنه ولی اعتمادش منطقی و محکم هست دست پختشم خوبهمادر خوبی هم برای فرزندانش هست همیناسعی کردم یکی در میون هوک بزنم که ناک اوت نشی مامی 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اقا من رفتم تحقیق کردم هیچی پیدا نکردم بجز خوبی این خانوم اصلا ماهه خیلی با شخصیت با جنبه شوخ امیدوارم موفق باشی خنومیییییییییییییییییی تو همین تاپیک هی تحقیق میکنی؟ به هر حال بسیار بسیار سپاس لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ درود بر لورنا دختری با موهای حنایی در مزرعه نیومونمدتیه که دست و دل نوشته هاشون رو می خونم انصافا قلمشون خوبه/ نگاهی متفاوت و تحت تاثیر شرایط کنونی ایران بعضی از پست هاشون نزدیک به ذهنیت من هست الان دیگه چیزی خاطرم نیست... پسرم خاطرت همین قدر کار کرد؟ شوخی کردم راجع به قلم که لطف داری خیلی زیاد(البته حقیقته ) مرسی که اومدی من کسانی رو تونستم دعوت کنم که تو لیست دوستام بودن اینکه شما اومدی ثواب مضاعف مینویسن برات فرشته ها!(منظورم عزائیله) 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من دعوت نشدم ولی با اجازه تحلیل میکنم از اونجایی که محیط مجازی همه کلا آدمای گل و خوبی هستن باید خیلی به آدما نزدیک شد تا بدی هاشون رو هم نشونت بدن و چون من افتخار کلوز شدن با شما رو نداشتم طبیعتا نقاط تاریکت رو نمیدونم ولی دختر احساساتی و به نظر خوبی میای و دید من بهت مثبته، شبیه دختر عمومی و هم اسم اونیکی دختر عموم شما قدم رو چشم ما گذاشتی من بالا هم گفتم کسایی که بی دعوت میان اجر و قربشون بیشتره متاسفانه من فقط قادر بودم لیست دوستان رو دعوت کنم حالا در مرور زمان کلوز میشی چقدر من تو مایه های دختر عموتم! سپاسگذارم از دیدت بازم تشکر میکنم که اومدی 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ به به لوریخب ب نظر من بارزترین ویژگی هانیه آرامششه کلا خیلی دختر آروم و بی سروصداییه. توی بحثا هم همیشه دیدم سعی میکنه فوق العاده با منطق باشه،هیچ وقت بحثاش جنجالی نمیشه بزرگترین عیبش هم بی انگیزگی های گاه گاه و ناامیدیه به نظرم. دیگه نبینم آیه یاس بخونی اتفاقا برعکس بقیه فک میکنم چندان احساساتی نیستی دختر بامعرفتی هم هست،کمکی از دستش برمیاد دریغ نمیکنه ما که ازش راضی ایم خدا نیز ازش راضی باشه به به مچ جی جی (این چه اسمیه آخه؟) احساساتی نبودن خوبه من دارم سعی میکنم اون 1%احساساتم رو هم از بین ببرم(و من الله توفیق) ما هم از شما راضی هستیم خدا هم بی کار نیست که به تو فکر کنه بابت اومدنت و تحلیل های منطقیت هم ممنونم دوست عزیز خوش تشریف آوردی 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ برید کنار پسر ارشد خاندان اومدراستی سلام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مامانی من بیده ایشون:hapydancsmil: اما حالا تحلیل 1-به شدت احساساتی 2-با سلیقه 3-صبور 4-منطقی 5-از کوره در نمیره ولی اگر بره دیگه... 6-چیزی بلد باشه به آدم یاد میده و اگه بلد نباشه میگه بلد نیستم 7-سوتی ببینه میگه و آبروتو جلو خودت میبرهخودشم سوتی بده میخنده و ناراحت نمیشه 8-کم حرف هست 9-یکم باهاش ارتباط برقرار کردن سخت هست 10-اکثرا تو خودشه 11-دیر اعتماد میکنه ولی اعتمادش منطقی و محکم هست دست پختشم خوبهمادر خوبی هم برای فرزندانش هست همیناسعی کردم یکی در میون هوک بزنم که ناک اوت نشی مامی به به سیلام پسر حجیم خودم تحلیلات تو حلقم همششششششششو قبول دارم به من اصلا میگن هانیه سوتی!باید خیلی مواظب باشی !ولی خودم سوتی نمیدم یه چیزی میپرونم تو افسردگی نگیری که فکر کنی فقط خودت سوتی میدی مرسی که اومدم پسمل گللللللللممممم قدمت رو چشم مامی 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حالا مثلا تو راضی نباشی چی میشه مثلا؟! مگه نمیدونی فروغ جون؟این ملکه از طرف خداست رو زمین دیگه(ملکه ی عذاب) 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حانیه ، خیلی آرومه ... ندیدم جایی با کسی اساسی بحث کنه ، کم حاشیه ست ... به نظرم جدی هستش و کمتر پیش میاد شوخی کنه ... البته تو کل کل کم نمیاره ... رکه ... با کسی رو دربایسی نداره ... ---------------- من اینجوری شناختمت خو... موفق باشی گلم ... 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سلام دختر مهربونی هستی دوست خوبیم هستی اسمتم مثه اسمه منه اسم خوشگلی داری! همینا دیگه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ میگم تحقیقم تموم شد دیگه خوب به سلامتی دیگه میتونی بیای خواستگاری مامیم! 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حانیه جون خیلی مهربون :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v راحت و صمیمی باسلیقه آروم آرامش خاصی داره :hapydancsmil: مشکلاتش رو میریزه تو خودش ولی گاهی بروزشون می ده دوسش دارم :aghosh::heartshape2: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حانیه ، خیلی آرومه ... ندیدم جایی با کسی اساسی بحث کنه ، کم حاشیه ست ... به نظرم جدی هستش و کمتر پیش میاد شوخی کنه ... البته تو کل کل کم نمیاره ... رکه ... با کسی رو دربایسی نداره ... ---------------- من اینجوری شناختمت خو... موفق باشی گلم ... عزیزم من که حرفی نزدم اتفاقا موافقم باهات خوش تشریف آوردی خانومی سرفرازمون کردی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده