lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من رفتم تحقیق کردم اومدمبسیا مهربان در حد متیم ملی خلاصه خیلی خوبین چیز دیگه ای پیدا نکردم بازم بر میگردم تحقیقاتتو کامل کن در حد بوندسلیگا! 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خیلی مهربونننهههههههه:w963: لطف داری خانومیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من چی بگم پیچ پیچی!یه چی بوگو دیگه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ پیچ پیچی!یه چی بوگو دیگه بد جنس بد اخلاق دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه (شوخی بید شما گلی) 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ به به لوری جون خودموووون لوری بسی مهربان، خوش رو و خوش اخلاق اما به نظرم از اونایی نیست که اگه از کسی خوشش نیاد به زور لبخند بزنه یا محبت کنه، در کل صادقه به نظرم در بحث منطقی ( هر چند هم بحث میکنه) ندیدم جوگیر بشه و بره تو جو کسانی که دوستشن یا دوستشون داره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخ و پایه کل کل و با جنبه در این زمینه :gnugghender: حس میکنم احساساتی پنهان داره و وجهه حساس درونیش رو بروز نمیده یعنی کلا درونگراست. از اوناست که در برخورد مستقیم حس مثبت ازش به آدم القا میشه واسه همین من دوست دارم بازم ببینمش فکر کنم یکم عقاید و دغدغه های خاص خودش رو داره که گاهی زیاد به فکر فرو میبردش و از خیلی از همسن هاش متمایزش میکنه آواتارش رو خیلی خیلی دوست میدارم یه جورایی آرامش خودش رو داره همش تعریف شد که خب بدی ندیدم که! موفق باشی گلم 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مامییییییییییییییی جوووووووووونم... ببین مامی من فردا امتحان دارم اگه چرت و پرت گفتم ببخش منو... الان یه آرام بخشی چیزی باید بخورم بلکه یه ذره تمرکز پیدا کنم... اینا چیه میگم این جا اخهههههههههههه یه هانی داریم شاه ندارههههههههههههه... اون قده دوسش دارم که نگووو...اون قدر خوب و خالصه محبتاش که آدم جذبش میشه... کلی خوش میگذره وقتی باهاش حرف میزنی... ازون آدماس که خودشه خود خودش... حتی وقتی ناراحته هم ندیدم که دلش بخواد ناراحتیشو بهم منتقل کنه... من چرا ندیدمت خب؟!!!!!!!! بیاااااااااااا ... 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ لورنا جون مهربون و شیطون. هم جدی هم اسپم باز. بعضی گاه نوشته هاشو خیلی دوست دارم. وقتی جدی میشه مثل خودم خشن میشه. اما خدا نکنه دست به اسپم بیاره. من که خیلی دوستش دارم. موفق باشی عزیزم. 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ بد جنس بد اخلاق دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه (شوخی بید شما گلی) ای تو روحت داوود:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ به به لوری جون خودموووون لوری بسی مهربان، خوش رو و خوش اخلاق اما به نظرم از اونایی نیست که اگه از کسی خوشش نیاد به زور لبخند بزنه یا محبت کنه، در کل صادقه به نظرم در بحث منطقی ( هر چند هم بحث میکنه) ندیدم جوگیر بشه و بره تو جو کسانی که دوستشن یا دوستشون داره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شوخ و پایه کل کل و با جنبه در این زمینه :gnugghender: حس میکنم احساساتی پنهان داره و وجهه حساس درونیش رو بروز نمیده یعنی کلا درونگراست. از اوناست که در برخورد مستقیم حس مثبت ازش به آدم القا میشه واسه همین من دوست دارم بازم ببینمش فکر کنم یکم عقاید و دغدغه های خاص خودش رو داره که گاهی زیاد به فکر فرو میبردش و از خیلی از همسن هاش متمایزش میکنه آواتارش رو خیلی خیلی دوست میدارم یه جورایی آرامش خودش رو داره همش تعریف شد که خب بدی ندیدم که! موفق باشی گلم ای جونم فرررررروووووووغ چه به دل نسشت حرفات الان رو هوا هستم عجب جیگری بودم خودم خبر نداشتم با اون احساسات درونی موافقم بروزشم نمیدم هیچ وقت! آواتارم قابل نداره جون داداش مال تو! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ای تو روحت داوود:vahidrk: خودت یه تحلیل دیگه هم جور کردی بی ادب لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مامییییییییییییییی جوووووووووونم...ببین مامی من فردا امتحان دارم اگه چرت و پرت گفتم ببخش منو... الان یه آرام بخشی چیزی باید بخورم بلکه یه ذره تمرکز پیدا کنم... اینا چیه میگم این جا اخهههههههههههه یه هانی داریم شاه ندارههههههههههههه... اون قده دوسش دارم که نگووو...اون قدر خوب و خالصه محبتاش که آدم جذبش میشه... کلی خوش میگذره وقتی باهاش حرف میزنی... ازون آدماس که خودشه خود خودش... حتی وقتی ناراحته هم ندیدم که دلش بخواد ناراحتیشو بهم منتقل کنه... من چرا ندیدمت خب؟!!!!!!!! بیاااااااااااا ... کتی مامااااااان عشق مااااااان انقده میخوامت که حد نداره برو ذرت مکزیکی بزن حال بیای لطف داری کتی جوووووووونم 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خودت یه تحلیل دیگه هم جور کردیبی ادب خودتی بی تربیت 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خودتی بی تربیت چه جالب خودتو هی داری تحلیل میکنی 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ لورنا جون مهربون و شیطون.هم جدی هم اسپم باز. بعضی گاه نوشته هاشو خیلی دوست دارم. وقتی جدی میشه مثل خودم خشن میشه. اما خدا نکنه دست به اسپم بیاره. من که خیلی دوستش دارم. موفق باشی عزیزم. به به ساناز عزیز ونازنین منم تورو خیلی دوست دارم خوشم میاد شعور سیاسی داری مرسی که اومدی 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ منم لورنا رو دوس دارم. پستات بامزه ان لورنا. 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چه جالب خودتو هی داری تحلیل میکنی حیف که من الان هی باید لبخند ژکوند بزنم دندون رو جیگر بذارم دارم برات:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ منم لورنا رو دوس دارم. پستات بامزه ان لورنا. بامزگی از خودته ویویان جان مرسی که اومدی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ حیف که من الان هی باید لبخند ژکوند بزنم دندون رو جیگر بذارم دارم برات:vahidrk: لبخند mona lisa قشنگ تره نیگاه کن چه ملوس لبخند میزنه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ درود ممنون برای دعوت... دختر خوب و با شخصیتی هست... نکته مثبت اینکه کمتر درگیر مسائل حاشیه ای و کم ارزش میشه... نکته منفی اینکه فکر کنم کمتر حضور داره با اینکه میدونم میتونه تاپیکای خوبی رو بزنه و فعالیت بیشتری داشته باشه (خصوصا تو رشته تخصصی خودش) موفق و موید... 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ درود ممنون برای دعوت... دختر خوب و با شخصیتی هست... نکته مثبت اینکه کمتر درگیر مسائل حاشیه ای و کم ارزش میشه... نکته منفی اینکه فکر کنم کمتر حضور داره با اینکه میدونم میتونه تاپیکای خوبی رو بزنه و فعالیت بیشتری داشته باشه (خصوصا تو رشته تخصصی خودش) موفق و موید... درود ممنونم که تشریف آوردی ممنونم با بابت نکات مثبت و اما راجع به نکته ی منفی که گفتی:استارت تاپیکی که به درد بخور باشه (کپی پیستی و... نباشه)نیازمند جمع کردن حواس برای ارائه ی مطلبی یا طرح موضوعی پر مغزه! متاسفانه به دلیل مشغله های فراوان ذهنی قادر به جمع کردن این حواس روی یه مطلب به درد بخور نیستم امیدوارم با رفع این مشغله ها بتونم قدمی مثبت تو این انجمن بردارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده