soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ متالورژی وعملیات حرارتی چدن ها(دکتر گلعذار) مطالب اين جزوه به دو بخش تقسيم شده، در بخش اول متالورژي چدنها را مورد بررسي قرار داده و در بخش دوم عمليات حرارتي چدنها و چگونگي بهبود خواص مكانيكي آنها، با استفاده از روشهاي مختلف عمليات حرارتي مطالعه خواهد شد. چدنها خانواده اي از آلياژهاي آهني با خواص كاملاً متنوع بوده كه اكثراً به روش ريخته گري شكل داده مي شوند. برخلاف فولادها كه حاوي كمتر از 2 درصد ( و معمولاً كمتر از 1 درصد ) كربن هستند، چدنها معمولاً داراي 2 تا 4 درصد كربن و 1 تا 3 درصد سيليسيم مي باشند . بهعلاوه، اغلب عناصر آلياژي ديگر ( فلز ويا غيرفلز) جهت كنترل تركيب شيميائي، ساختمان ميكروسكوپي و در نتيجه خواص مكانيكي به چدنها اضافه مي شود. علاوه بر تركيب شيميا يي، پارامترهاي مهم ديگر كه بر روي خواص نهائي اثر مي گذارند عبارتند از : فرآيند انجماد، سرعت انجماد، سرعت سرد شدن پس از انجماد و عمليات حرارتي. برخي از خواص ويژه چدنها كه آنها را از فولادها متمايز مي سازدعبارتند از: ارزاني قيمت، نقطه ذوب پائين ( بين 1130 تا 1250 درجه سانتيگراد ) ، سياليت بالا، پائين بودن ميزان انقباض در موقع انجماد و سردشدن، مقاومت ضربه پائين، انعطاف پذيري كم، قابليت جذب ارتعاش، مقاومت خوب سايش و عدم حساسيت در برابر شيارهاي سطحي. كليه مطالب زمينه اين جزوه آموزشي برگرفته از كتاب "اصول و كاربرد عمليات حرارتي فولادها و چدنها" تاليف دكتر محمدعلي گلعذار مي باشد.فهرست مراجع موارد افزوده شده به مطالب منبع فوق ، درانتهاي اين جزوه آمده است. برای دانلود فایل pdf برروی لینک های زیر کلیک نمایید. . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (پرشین گیگ) حجم فایل : 5.80Mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (mediaFire) حجم فایل : 5.80Mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (4sherd) حجم فایل : 5.80Mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده