pesare irani 41805 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سهلام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 جدیدا میبینیییم یه عده رابین هود برداشت برای سامانه های بهریزستی پیام کوتاه ساختن و فرد و ترغیب میکنند که به سایانه پیام کوتاه بهزیستی sms بدون متن بفرستید که به محض فرستادن sms بهزیستی هم زحمت میکشه و از شارز ایرانسل کم میکنه مبالغ مختلفی از 200 تومان تا 2000 تومان چند نمونه از این sms ها :hapydancsmil: ایرانسلی ها یک اس ام اس خالی به 81112 بزنید و از 10 دقیقه مکالمه رایگان و 10 پیامک رایگان در زمستان لذت ببرید ... ♥♥♥ همین الان یه اس ام اس خالی با ایرانسل بفرست به 81112 ... می ترکی از خنده ... خودم هم امتحان کردم ، منفجر شدم ... منم دعا کن به خاطره این کارم یک اس خالی به 81112 ارسال نمایید و لقب هر شهری رو جلوی نامش نوشته شده و ببین برای شهر شما چی نوشته از خنده ادم روده بر میشه امتحان کنید :hapydancsmil: خلاصه حواستون باشه کلاهیی سرتون نره قابل توجه شقایق کسانی که تا حالا اسیر این ترفند شدن زود بیان اعتراف کننند :vahidrk: نکته شماره هاي 81111، 81112، 81113، 81114 و 81115 ارسال نمايند تا به ترتيب دو هزار، پنج هزار، 10 هزار، 20 هزار و يا 50 هزار ريال از حساب ايرانسل آنها كسر گردد. 99 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اره از من 500تومن کم کردن همش تقصیر تو بود 25 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اره از من 500تومن کم کردنهمش تقصیر تو بود کی من 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آره داداشم به یک کدی sms داد ازش 200 تومن بابت کمیته امداد کم شد..... این پولها خوردن نداره یه روزی گلوشونو میگیره باورکنید 15 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من اسیر شدم 1000 تومن از شارِژم رفت! 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آره داداشم به یک کدی sms داد ازش 200 تومن بابت کمیته امداد کم شد..... این پولها خوردن نداره یه روزی گلوشونو میگیره باورکنید من این رو فرستادم سر گوشی داداشم زد 500 کم شد بعد که اومد خونه زن داداشم هم حواسش نبود با گوشی داداشم باز زد 500 باز کم شد 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سهلام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین الان یه اس ام اس خالی با ایرانسل بفرست به 81112 ... می ترکی از خنده ... خودم هم امتحان کردم ، منفجر شدم ... منم دعا کن به خاطره این کارم یک اس خالی به 81112 ارسال نمایید و لقب هر شهری رو جلوی نامش نوشته شده و ببین برای شهر شما چی نوشته از خنده ادم روده بر میشه امتحان کنید :hapydancsmil: خلاصه حواستون باشه کلاهیی سرتون نره قابل توجه شقایق کسانی که تا حالا اسیر این ترفند شدن زود بیان اعتراف کننند :vahidrk: من ایرانسل ندارم خواب اینکه لقب هر شهری رو میگه یعنی اینکه مقداری هم مبلغ کم میکنه ؟ 5 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من خودم نه ولی چندتا از دوستام براشون این پیش اومد.... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من ایرانسل ندارم خواب اینکه لقب هر شهری رو میگه یعنی اینکه مقداری هم مبلغ کم میکنه ؟ نخیر این اس ها رو ساختن برای گول زدن ملت که اس خالی بدن به اون شماره اس خالی بدی به اون شماره یه اس میاد که مبلغ 500 تومان از شارز شما برای بهرزیستی کم شد شقایق لقب شهر ها رو دیده 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا من این پیانمتونو تو بخش اخرین اس ام اس دیدم به همین دلیل اس دادم به ایرانسل که بترکم از خنده منتها 500 از حسابم کم شد 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا من این پیانمتونو تو بخش اخرین اس ام اس دیدم به همین دلیل اس دادم به ایرانسل که بترکم از خنده منتها 500 از حسابم کم شد مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: من نبودم دستم بود تقصیر استینم بود 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا من این پیانمتونو تو بخش اخرین اس ام اس دیدم به همین دلیل اس دادم به ایرانسل که بترکم از خنده منتها 500 از حسابم کم شد ماشاا.. دوستان بی نصیب نموندن ... هرکس یه مدل کلک خورده 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ غث مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: من نبودم دستم بود تقصیر استینم بود یعنی دلم میخواست کلتو بکنم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من یه بار فرستادم پیام تحویل واسم نیومد یه بار دیگه پشتش فرستادم دیدم 2 تا پیام کسر 500 تومن واسم اومد 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من تا حالا گول نخوردم تنها اس ام اس خالی هم که دادم به 2112 بوده برای سیم کارت جایزه 2 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من که تا حالا از این sms ها نفرستادم تا بخواد از شارژم کم کنه...... 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یه بار یکی از عزیزانی که اتفاقا دوست انجمنی هستند اینو برام فرستاد ولی من اومدم اول سرچ کرد تو نتو به نقشه شوم این زخم خورده پی بردم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یه بار یکی از عزیزانی که اتفاقا دوست انجمنی هستند اینو برام فرستاد ولی من اومدم اول سرچ کرد تو نتو به نقشه شوم این زخم خورده پی بردم تو یک مهندس واقعی هستی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ متاسفانه منم یه بار گول خوردم...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده