HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: خیلی داری شیطنت میکنی هــا! :vahidrk: اگه برنده بشی به جای امتیاز، از اون چایی 50 تومانی ها که با بچه ها خوردیم بهت میدما! با سیب و موز هاش! باز نمک پاشیدی روی این زخم کهنه ها دیگه اسپم نمیکنم،بشه خوبی میشم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD گفته است: باز نمک پاشیدی روی این زخم کهنه هادیگه اسپم نمیکنم،بشه خوبی میشم منظورم اسپم نبـود. سریع یه عکس از دست خطت بفرست... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ دست خط بر روی کا غذ بی عکس یا بر روی یک عکس باید باشه من اینرا متوجه نشدم که گفتین نقل قول * برای زیباتر شدن عکس هایتان می توانید از خلاقیت های خودتان در مورد نوع کاغذ و رنگ قلم و زاویه عکس و... استفاده کنید. ؟ مهلت تا کی هست زیاد زود نباشه لطفا باید تمرین کنیم فارسی نویسی را 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ Himmler گفته است: دست خط بر روی کا غذ بی عکس یا بر روی یک عکس باید باشه من اینرا متوجه نشدم که گفتین ؟ مهلت تا کی هست زیاد زود نباشه لطفا باید تمرین کنیم فارسی نویسی را مهلت ارسال تا 10 بهمن ماه هست. منظورم این بود که به جز خط، عوامل دیگه ای مثل: نوع قلم، نوع کاغذ مورد استفاده، رنگ قلم و زاویه ای که تنظیم می کنید تا از خطتون عکس بگیرید هم ممکن هست برای دوستان توی نظرسنجی مهم باشه و برای زیبایی می توانید طبق سلیقه و خلاقیت خودتون عمل کنید و محدودیتی نیست. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: مهلت ارسال تا 10 بهمن ماه هست. منظورم این بود که به جز خط، عوامل دیگه ای مثل: نوع قلم، نوع کاغذ مورد استفاده، رنگ قلم و زاویه ای که تنظیم می کنید تا از خطتون عکس بگیرید هم ممکن هست برای دوستان توی نظرسنجی مهم باشه و برای زیبایی می توانید طبق سلیقه و خلاقیت خودتون عمل کنید و محدودیتی نیست. سوال دیگه اینکه باید با قلم ریز مث و خود نویس و مداد و خودکار باشه یا مث این خطاط ها با قلم نی درشت ؟؟! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ Himmler گفته است: سوال دیگه اینکه باید با قلم ریز مث و خود نویس و مداد و خودکار باشه یا مث این خطاط ها با قلم نی درشت ؟؟! با هر چیزی که دوست دارین. محدودیت نداره تا خلاقیت دوستـان رو ببینم و متوجه بشیم که چه کسی زحمت بیشتری کشیده. 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ دی، ۱۳۹۰ آفرین. چه زیبـــا .. ممنـــونم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ دی، ۱۳۹۰ یه سوال: میشه خودمون ننویسیم!؟ آخه دست خطم خوب نیست!!! یعنی خیلی ریز مینویسم! 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ بهمن، ۱۳۹۰ منم از اونجایی که اعتماد به نفسم بالاست شرکت می کنم برم تمرین کنم:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ بهمن، ۱۳۹۰ Atre Baroon گفته است: یه سوال: میشه خودمون ننویسیم!؟آخه دست خطم خوب نیست!!! یعنی خیلی ریز مینویسم! اشکال نداره. خودت بنویس و بفرست. هادی ناصح گفته است: منم از اونجایی که اعتماد به نفسم بالاست شرکت می کنم برم تمرین کنم:th_running1: آفرین... فقط زود بفرست، یادت نره! 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ بهمن، ۱۳۹۰ قلم در مرکب مانند آب است خجالت می کشم خطم خراب است! 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ بهمن، ۱۳۹۰ Ssara گفته است: قلم در مرکب مانند آب استخجالت می کشم خطم خراب است! خجالت نداره که من خودم خطم افتضاحه ولی اعتماد به نفسم بالاست 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ بهمن، ۱۳۹۰ یه دست خط دیگه الان به دستم رسید... :hapydancsmil: ممنــون... عجب مسابقه ای بشه... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ بهمن، ۱۳۹۰ Ssara گفته است: قلم در مرکب مانند آب استخجالت می کشم خطم خراب است! هر چه از دوست رسد، نیکــوست الان متن دیگه ای به ذهنم نرسید. :biggrin: بنویس و حتمـاً بفرست... منتظـرم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 _ _ _ _ _ _ یکی دیگه هم رسیــد... :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان با اجازه منم یه نو آوری تو مسابقه برترین دست خط کردم البته قصدم شرکت تو مسابقه نیست فقط خواستم حال و هواش یه کم عوض بشه 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ بهمن، ۱۳۹۰ معلوم نیست روشا کجا غیبش زده بابا بیا یه چیزی بگو چیکارکنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده