B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ سلام یه سوال در مورد کیفیت آب آبیاری فضای سبزه(شامل چمن و درخت؛ نه درخت باغ، درخت های کاج و .. و درخت توت) کسی از استانداردهای مجاز املاح این اب آبیاری خبر داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلامیه سوال در مورد کیفیت آب آبیاری فضای سبزه(شامل چمن و درخت؛ نه درخت باغ، درخت های کاج و .. و درخت توت) کسی از استانداردهای مجاز املاح این اب آبیاری خبر داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین سلام.برای پیداکردن جواب سوالتون احتمالا باید به تالار فضای سبز سر بزنید. http://www.noandishaan.com/forums/forum725.html موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ همه بیایم یک آواتاری باموضوع محیط زیست،کمبودآب برای خودمون انتخاب کنیم. 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ همه بیایم یک آواتاری باموضوع محیط زیست،کمبودآب برای خودمون انتخاب کنیم. خیلییییییییی ممنون از پیشنهاد خوبتون من انجام دادم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خیلییییییییی ممنون از پیشنهاد خوبتونمن انجام دادم مرسی مهندس که ازپیشنهادحمایت کردین. 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ همه بیایم یک آواتاری باموضوع محیط زیست،کمبودآب برای خودمون انتخاب کنیم. من هم آواتار هم عکس شخصی تغییر دادم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من هم آواتار هم عکس شخصی تغییر دادم آتیه این پرنده رو خودت درمان کردی؟ اگه آره عکسش رو بزن توی انجمن محیط دوستان دیگه 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ آتیه این پرنده رو خودت درمان کردی؟اگه آره عکسش رو بزن توی انجمن محیط دوستان دیگه نه متاسفانه از اینترنت گرفتم چشم در راستای محیط زیست کاری کردم عکس میگیرم میزارم تو انجمن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده