B.Hadi 485 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 سلام یه سوال در مورد کیفیت آب آبیاری فضای سبزه(شامل چمن و درخت؛ نه درخت باغ، درخت های کاج و .. و درخت توت) کسی از استانداردهای مجاز املاح این اب آبیاری خبر داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 3
An@hita 8666 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2015 سلامیه سوال در مورد کیفیت آب آبیاری فضای سبزه(شامل چمن و درخت؛ نه درخت باغ، درخت های کاج و .. و درخت توت) کسی از استانداردهای مجاز املاح این اب آبیاری خبر داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین سلام.برای پیداکردن جواب سوالتون احتمالا باید به تالار فضای سبز سر بزنید. http://www.noandishaan.com/forums/forum725.html موفق باشید 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 13 مهر، 2015 همه بیایم یک آواتاری باموضوع محیط زیست،کمبودآب برای خودمون انتخاب کنیم. 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 مهر، 2015 همه بیایم یک آواتاری باموضوع محیط زیست،کمبودآب برای خودمون انتخاب کنیم. خیلییییییییی ممنون از پیشنهاد خوبتون من انجام دادم 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خیلییییییییی ممنون از پیشنهاد خوبتونمن انجام دادم مرسی مهندس که ازپیشنهادحمایت کردین. 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 13 مهر، 2015 همه بیایم یک آواتاری باموضوع محیط زیست،کمبودآب برای خودمون انتخاب کنیم. من هم آواتار هم عکس شخصی تغییر دادم 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 مهر، 2015 من هم آواتار هم عکس شخصی تغییر دادم آتیه این پرنده رو خودت درمان کردی؟ اگه آره عکسش رو بزن توی انجمن محیط دوستان دیگه 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 14 مهر، 2015 آتیه این پرنده رو خودت درمان کردی؟اگه آره عکسش رو بزن توی انجمن محیط دوستان دیگه نه متاسفانه از اینترنت گرفتم چشم در راستای محیط زیست کاری کردم عکس میگیرم میزارم تو انجمن 1
ارسال های توصیه شده