رفتن به مطلب

چقدر به اجناس ایرانی اعتماد دارید ؟

ارسال های توصیه شده

کاشی و سرامیک ایرانی درجه 1 از نوع صادراتی خیلی خوبه

سلام و ممنون

اسم شرکتش هم بگو .... چه ایرادی داره

بالاخره اگه شرکتی جنس خوب میده باید ازش تعریف کرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستش اعتماد هست اما جنس خوب نیست!!!

برای مثال ایران ادعا میکنه گوشی میزنه... کاری به اسمش نداریم ولی فقط کافیه توی سایت همراه اول(اگه خطشو دارین) در قسمت ثبت گوشی کد گوشیه رو وارد کنین!!! اون وقت میگین: اه...............

بله همینطوره توی این مورد حرفی نیست :icon_redface:

جز اینکه بگیم انشاا... بهتر میشه :banel_smiley_4:

به هر حال توی این تاپیک میخواهیم جنس های خوب ایرانی رو بهم معرفی کنیم

لینک به دیدگاه
سلام و ممنون

اسم شرکتش هم بگو .... چه ایرادی داره

بالاخره اگه شرکتی جنس خوب میده باید ازش تعریف کرد

تکسرام ما یه جا اجرا کردیم عالی بود البته به مواد اولیش مربوطه که اکثرا در یک سطح هستن

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو زمینه خوراکی ماستها و کاکائو هامون داره پیشرفت میکنه یجورایی از لحاظ کیفیت و بسته بندی

گرچه با نمونه برداری از شرکتهای اروپاییه اما بازم بد نیس

تو زمینه شیرآلات قهرمان و شیبه خوبه

تو زمینه تولیدات کشاورزیمون چای و برنج واقعا ایرانیش خیلی بهتره اما متاسفانه مشابه خارجیشون هم بازار عمده ای داره

تو زمینه کامپیوتر هم نمیدونم "فراسو" مال ایرانه یا نه اما اگه هست واقعا کارش درسته

شنیدم آنتی ویروس شید هم ایرانیه و بدک نیس استفاده نکردم

خمیر دندون اکثرا جنسامون ضعیفه اما "شاینا" بدک نبوده تو ایرانیا

دیگه چیز دیگه ای متاسفانه خیر آنچنان ندیدم از محصولات وطنی

گرچه دوس داریم به کیفیت بیشتر توجه کنند و بدونند جنس با کیفیت همیشه مشتری خودشو داره حتی اگه ارزونترش باشه(کیفیت بالا مشتری خودشو داره)

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو زمینه تولیدات کشاورزیمون چای و برنج واقعا ایرانیش خیلی بهتره اما متاسفانه مشابه خارجیشون هم بازار عمده ای داره

اره منم شنیدم چای ایرانی خوبه ولی نمیدونم چه برندی رو میگن

لینک به دیدگاه

اگر جنس ایرانی نسبت مشابه خارجیش شرایطش برابر باشه از ایرانی استفاده میکنم

.

برام ایرانی خارجی بودنش زیاد مهم نیست دوست دارم جنس و کاراییش خوب باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

سلام به همه دوستان

بیاین خودمون رو گول نزیم من تا حالا مخصوصا توی این دوره جنس ایرانی که خوب باشه ندید میعنی ایران تولیداتی نداره که بخواهد چیزی تولید کنه اگر هم چیزی تولید مثلا خوراکی اولش خوبه اخرش خراب میشه من تاحالا هر چیزی مقایسه کردم جنس خارجی بهتر بوده البته نه چین و تایوان و کشورهای اطراف

• Like 1
لینک به دیدگاه
نیوشا[/MENTION];873524]سلام به همه دوستان

بیاین خودمون رو گول نزیم من تا حالا مخصوصا توی این دوره جنس ایرانی که خوب باشه ندید میعنی ایران تولیداتی نداره که بخواهد چیزی تولید کنه اگر هم چیزی تولید مثلا خوراکی اولش خوبه اخرش خراب میشه من تاحالا هر چیزی مقایسه کردم جنس خارجی بهتر بوده البته نه چین و تایوان و کشورهای اطراف

سلام نیوشا عزیز

در هر شرایطی هم که باشیم هستند افرادی از خانواده -فامیل یا دوست و آشنا که توی همین شرکت ها یا کارخانه های داخلی مشغول هستن

خرید همین اجناس داخلی تضمین کننده ثبات شغلی اونهاس.... پس خودمونو که گول نمیزنیم:whistle:

ولی شما درست میگید:sigh:

لینک به دیدگاه

متاسفانه این وسط مساله ای که هست کمبود وجدان کاری تو تولیدکننده ی ایرانیه .به همین دلیل اگرهم جنسی خوب از آب دراومد تا وقتی خوبه که اسم در نکرده بعدش نهایت سو استفاده را از مصرف کننده می کنن.البته استثنا هایی ممکنه باشه ولی از اونجایی که خیلی جاها سرک کشیدم این حرفو از روی تجربه میگم ما نسبت به خارجی تنبل تریم وطمع مون بیشتره همین باعث میشه غیر قابل اعتماد باشیم.به همین خاطر تا مطمئن نشم به صورت اختیاری کالای ایرانی مصرف نمی کنم. مسلما جنس ایرانی را به هیچ وجه با اطمینان به مارکش نمی خرم چون گفتم که به محض اینکه حس کنن مصرف کننده بهشون اطمینان کرده کاری می کنن که پشیمون بشی .بازم میگم استثنا همیشه هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

درود

اون موقع که این تاپیک رو ایجاد کردم امیدوار بودم با بحث و تبادل تجربه بشه تاثیری در جهت اعتماد سازی به اجناس ایرانی بشه

بلکه به سمتی بریم که اقتصادمون رو از چنگال واسطه گرهای خودخواهی که اجناس بیخود چینی رو وارد میکنن و کلا از اجناس چینی رهایی بدیم

هر چند صدای ما مثل خیلی های دیگه قطره ای در دریاست ... ولی نباید دست از تلاش برداشت

با اینکه مدتی تاپیک خاک خورده و همچنان امیدوارم با مشارکت دوستان و معرفی اجناس خوب ایرانی به خصوص در حوزه خانه و خانواده

( که سهم زیادی از خروج ارز داره) بتونیم هرچند ناچیز سهمی در این مسیر داشته باشیم ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

من الآن کالای خاصی تو ذهنم نیست که نام ببرم ولی کلا سعی میکنم از کالای ایرانی استفاده میکنم تا جایی که بشه هرچند که مرغوبیتش مثل جنس مشابه خارجیش نباشه.

به قول مادرم تا ما نخریم که درست نمیشه.باید بخریم حتی اگه ضرر کنیم تا این کارخونه ها فعال باشن و ایراد کالاهاشونو برطرف کنن و جنس مرغوب تولید کنن و اجناسمون برای نسلهای بعد حداقل به کیفیت خوبی برسه.

مادرم تعریف میکرد که بعد از انقلاب و تو دوران جنگ استکانهای فرانسوی وارد نمیشد و کارخونه های ایرانی خودشون مجبور بودن استکان و ظروف شیشه ای تولید کنن و اجناس تولیدی کیفیت خیلی پایینی داشتن به حدی که استکانها حالت کدری داشتن ولی چون مردم خریدن و حمایت کردن الآن اجناس این کارخونه ها به کیفیت خیلی خوبی رسیده.

به نظرم باید برای این مسائل بیشتر هزینه کنیم و صبر داشته باشیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

من اصلا اعتماد ندارم :icon_pf (34):

مگه پولمو از تو جوب اوردم که همون قیمت جنس خارجی رو رو خرید جنس ایرانی بدم اخرشم دو روز بعد بندازمش دور ؟؟؟!!!!!! :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...