Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم تا با کالاهای مرغوب ایرانی بیشتر آشنا بشیم و بتونیم اونها رو بهم دیگه معرفی کنیم باور کنید اقتصادمون با خرید اجناس و کالاهای خارجی علی الخصوص چینی داره از بین میره از خانم های محترم انجمن میخوام حتما در این تاپیک شرکت کنن چون بخش عظیمی از خروج ارز متعلق خرید لوازم خانه و آشپزخانه و پوشاک و لوازم آرایش هست چقدر به اجناس داخلی اعتماد دارید ؟ آیا شده کالایی ایرانی خرید کنید که خیلی ازش راضی باشید ؟ چه کالا یا شرکت ایرانی میشناسید که کیفیت بالایی داشته باشه و بتونید به دوستانتون معرفی کنید ؟ اگر به خرید کالاهای ایرانی اعتقاد دارید در چه شرایطی کالای خارجی رو انتخاب میکنید ؟ چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید که بیشتر از کالاهای ایرانی استفاده کنیم و شما چطور برخورد میکنید ؟ خواهش میکنم پاسخ و اسپم های سیاسی ندید 24 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ پست اول رو خودم میزنم اگر در حوزه ای کالاهای ایرانی تولیداتی داشته باشن حتما بررسی میکنم تا کالای ایرانی بخرم ابزار مهدی تولید کننده یکی از بهترین ابزار آلات هست که حتی بعضی از اجناسش مرغوبتر از کالای ژاپنی و اروپایی هست من که راضی هستم ابزار مهدی و کابل و سیم خراسان رو به دوستان پیشنهاد میکنم من حتی اگه کمی هم متحمل ضرر بشم بازم جنس ایرانی میخرم مگر اینکه تفاوت کیفیت خیلی باشه و قیمت تفاوت زیادی نداشته باشه حتی زمانی که مادرم قصد خرید جنسی رو داشته باشه تحقیق میکنم اگه شرکت ایرانی اون جنس رو تولید میکنه کیفیتش هم خوب باشه (نه الزاما عالی) بازم جنس ایرانی رو پیشنهاد میدم و بازم بهش تاکید میکنم با خرید کالاهای ایرانی ذره ای به کشورش خدمت میکنه 13 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ با درود توصعنت ساختمان برند های زیادی وجود دارن که اجناس ایرانی زیر به نظر من یه سر و گردن از مشابه خارجی شان بالاتر و با کیفیت تر هستند . - تیرآهن ایرانی نسبت به تیر آهن های کره ای ، چینی - سرویس های چینی ساختمانی ( روشویی ، توالت ایرانی ،توالت فرنگی ، وان حمام و ...) ایرانی 10 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ خوب و بد زیاده و لی خوبش رو کم دیدم... الان ترجیح میدم جنس ایرانی استفاده کنم چون جنس خارجی خوب گیر نمیاد بیاد هم خیلی بالاست... البته داریم بهتر میشم تو اجناسمون 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ منم همیشه اول جنس ایرانی رو ترجیح میدم استفاده کنم مگر اینکه اون چیزی که میخوام مشابه ایرانیش نباشه یا کیفیتش جواب کاری رو که میخوام نده 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ اره خوبه از توليد كننده هاي داخلي تحت هر شرايطي حمايت بشه ولي بيشتر از اونكه توليد كنندگان نياز به حمايت مصرف كننده داشته باشند نياز به حمايت دولت دارند نياز به ثبات اقتصادي دارند اين سياست هاي اشتباس كه مردم را وادار به خريد كالا هاي خارجي ميكنه اينكه به بهانه باج دادن به چندين كشور ايران تبديل به بازار فروش انها شده در ضمن وقتي فشار تورم روي مردم روز به روز افزايش پيدا كنه قدرت مانور اونها كم ميشه و به اجناس با قيمت كمتر رو ميارن و بازار هم به همون سمت ميره مثلا الان تو شهراي جنوبي اغلب بازار ها از دبي و كشورهاي عربي تغزيه ميشن تا كشور خود ما و مشتري بهتري هم دارند. 6 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ پست اول رو خودم میزنم اگر در حوزه ای کالاهای ایرانی تولیداتی داشته باشن حتما بررسی میکنم تا کالای ایرانی بخرم ابزار مهدی تولید کننده یکی از بهترین ابزار آلات هست که حتی بعضی از اجناسش مرغوبتر از کالای ژاپنی و اروپایی هست من که راضی هستم ابزار مهدی و ... ه ابزار مهدی made in china شده مگر اینکه کسی مال خلی سال قبلش رو به شما فروخته باشه! متاسفانه خیلی از کارخون ها دیگه براشون به صرفه نیست تولید داخلی داشته باشند و مجبورا از چین می آرن البته در این موارد میتونم به گنه گنده هاشون هم اشاره کنم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ابزار مهدی made in china شده مگر اینکه کسی مال خلی سال قبلش رو به شما فروخته باشه!متاسفانه خیلی از کارخون ها دیگه براشون به صرفه نیست تولید داخلی داشته باشند و مجبورا از چین می آرن البته در این موارد میتونم به گنه گنده هاشون هم اشاره کنم :icon_pf (34): بله همینطوره میگن ورشکست شده احتمالا چون متریالش تامین نشده جنس چینی هم ( توسان ) بازار رو تسخیر کرده واقعا جای تاسف داره کارخونه هامون یکی یکی دارن ورشکست میشن :icon_pf (34): برای چی ؟ خواب همه میدونن .... ولی حداقل ما به نوبه ی خودمون باید حمایت کنیم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من از لاک ایرانی golbaran استفاده می کنم هم قیمتش خوبه و هم کیفیتش 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چقدر استقبال یعنی اینهمه خرید میکنید نشده یه جنس ایرانی بخرید که ازش خیلی راضی باشید بله... همونو بیا معرفی کن تا منم خواستم بخرم بجای مشابه خارجی ایرانیشو بخرم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ در حد تیم میلی به کالا های ایرانی اعتماد دارم مخصوصا لوازم برقیش 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چقدر استقبال یعنی اینهمه خرید میکنید نشده یه جنس ایرانی بخرید که ازش خیلی راضی باشیدبله... همونو بیا معرفی کن تا منم خواستم بخرم بجای مشابه خارجی ایرانیشو بخرم ن حتی به پفک ایرانی اعتماد ندارم اما مجبوریم دیگه بخریم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من توصیه میکنم که دارو رو حتما خارجی بگیرید اگر پولتون میرسه اگر من پول داشتم حتی سرما خوردگی خارجی میگرفتم چون کیفیت دارو های ایرانی در حد تیم ملیه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اگه کیفیت بره بالا ایرانی خیلی بهتره 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ن حتی به پفک ایرانی اعتماد ندارم اما مجبوریم دیگه بخریم بله درست میگید آدم خندش میگیره ولی از گریه تلختر 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من توصیه میکنم که دارو رو حتما خارجی بگیرید اگر پولتون میرسه اگر من پول داشتم حتی سرما خوردگی خارجی میگرفتم چون کیفیت دارو های ایرانی در حد تیم ملیه البته ولی بعضی از داروهایی که تو رده ای هستن که به مریض میدن تا نمیره ایرانیهاش خوبه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ به اجناس ایرانی نسبت به چینی ها اعتماد دارم ولی به اقتصاد ایران اعتماد ندارم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ راستش اعتماد هست اما جنس خوب نیست!!! برای مثال ایران ادعا میکنه گوشی میزنه... کاری به اسمش نداریم ولی فقط کافیه توی سایت همراه اول(اگه خطشو دارین) در قسمت ثبت گوشی کد گوشیه رو وارد کنین!!! اون وقت میگین: اه............... 1 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ سلام شیر آلات ساختمانی قهرمان و شیبه با انواع خارجی رقابت داره . 2 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کاشی و سرامیک ایرانی درجه 1 از نوع صادراتی خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده