viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ • مهمترین کارمان در اول هر ماه صف کشیدن جلوی عابر بانکها برای گرفتن حق السکوت ماهانه است. چون می ترسیم اگر اول ماه پول را برداشت نکنیم مثل سهمیه بنزین می سوزد! • یک ساعت در ترافیک بزرگراه همت معطل می شویم و ککمان نمی گزد ولی سرتقاطع به اندازه ده ثانیه نمی توانیم منتظر عبور ماشین روبرویی باشیم. • آنقدر راحت طلب و بی ارداه ایم که مشتری اول محصولاتی مانند قرص لاغری،کفش افزایش قد، شربت ترک اعتیاد، داروی افزایش میل جنسی و... در دنیائیم. • وقتی در ایستگاه صادقیه می خواهیم سوار قطار شهری بشویم مثل زمانی که در مهدکودک بازی صندلی می کردیم چنان به سوی قطار هجوم می بریم که متوجه پیرمرد بغل دستی که عینکش افتاد و شکست نمی شویم. • به محض رد کردن خروجی مورد نظر در اتوبان جفت پا روی ترمز می رویم و با اعتماد به نفس کامل دنده عقب می گیریم. • برای بچه خردسالمان هر روز چیپس و پفک و نوشابه می خریم ولی نمی دانیم آخرین بار کی یک لیوان شیر خورده است. • فاصله ظرف جمع آوری زباله تا در خانه مان 50 متر است ولی ترجیح می دهیم کیسه را همان روبروی خانه داخل بوته های کنار پیاده رو پرت کنیم. • پشت شیشه ماشین می نویسیم "میروم تا انتقام مادرم زهرا بگیرم" ولی ناموس مردم در کوچه و خیابان از دستمان در امان نیستند. • در تاکسی مکالمات تلفنی خود را با صدایی کاملا رسا انجام می دهیم بدون اینکه متوجه باشیم تاکسی حریم خصوصی افراد نیست و حقوق دیگران را نباید تضییع کرد. • در ترافیک سر چهارراه با دیدن پسر بچه ای دوره گرد محبتمان گل می کند ویک هزاری به او می دهیم و او بی آنکه بخواهد تا شب پول مواد مخدر پدرش را جورمی کند. • آخرین باری که کتابی را ورق زده ایم مربوط به سالها پیش می شود. • حاضریم به هر قیمتی ولو ثبت نام در دانشگاه مجازی دوقوزآباد سفلی مدرک بگیریم و میلیونها خرج کنیم ولی بعد از فارغ التحصیلی تنها چیزی که به دردمان نمی خورد همان مدرک است. • برای اینکه وارد محدوده طرح بشویم روی پلاک ماشین لنگ خیس می اندازیم تا دوربین شماره پلاک را ثبت نکند. • بیشترین جستجویمان در موتورهای جستجو مثل گوگل مربوط اعضای تناسلی و یا داشتن س*****k***س با زن همسایه است! • یک شب را بدون ماهواره نمی توانیم سر کنیم ولی شبهای متعدد بدون اینکه چند دقیقه ای با همسر خود گفتگو کنیم می خوابیم. • برای ماشین پنج میلیونی که اقساطی خریده ایم، سه میلیون لوازم اضافی وصل می کنیم ولی پول رفتن به دندانپزشک برای معالجه دندان خرابمان را نداریم. • برای هموطنمان که در خیابان سهواً جلویمان پیچیده شاخه و شانه می کشیم و پیش زن بچۀ خودمان و او فحش و ناسزا حواله اش می کنیم ولی در مقابل یک بچه لات شانزده ساله که لباس بسیجی پوشیده و شب در خیابان راه را بر ما می بنددجرأت جیک زدن نداریم. • برای سه روز تعطیلی صندوق ماشین و باربند را تا خرخره پر می کنیم و با شش نفر راهی شمال می شویم و از سه روز تعطیلی را دو روز در ترافیک جاده چالوس وهراز و فیرزوکوه می مانیم. ولی نمی دانیم دریاچه گهر کجاست! • روز آشتی با طبیعت (13 فروردین) چنان بلایی به سر طبیعت می آوریم که تا یکسال خودش را پیدا نمی کند. • عروسی مختلط می گیریم و توش مشروب سرو می كنیم ولی نمی دونم چرا اصرارعجیبی داریم كه عروسی تو یكی از شبهای میعاد ائمه برگزار بشه! 26 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اینا ربطی به ازادی داره ولی بیشتر به بی فرهنگی نزدیکه اینا نشانه بی فرهنگی یا همون دزدیه که تو ذاتمون رسوخ کرده و هر جا از هر چیز که بتونیم میدزدیم 16 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ لياقت ما همينه آدم ترسو و پرمدعا به هبچ جا نمي رسه 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ما لیاقت آزادی نداریم چون: جو گیریم 1 کلام! اما هرچی هستیم حق آزاد بودن داریم!دیگه بعدش به خودمون مربوطه که چیکار میکنیم! 6 لینک به دیدگاه
coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ این مطالبی که فرمودین به نظرم ضایع کننده حق ازادی نیست / یک سری ناهنجاری اجتماعی که توی همه ممالک دموکراتیک دنیا به اشکال متفاوت وجود داره و اگر بر اساس اینها قضاوت کنیم باید گفت هیچ انسانی حق ازادی رو کلا نداره 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ این مطالبی که فرمودین به نظرم ضایع کننده حق ازادی نیست /یک سری ناهنجاری اجتماعی که توی همه ممالک دموکراتیک دنیا به اشکال متفاوت وجود داره و اگر بر اساس اینها قضاوت کنیم باید گفت هیچ انسانی حق ازادی رو کلا نداره میشه یکسری از هنجارهای مطلوب جامعه ایرانی رو هم نام ببرین که جاهای دیگه دنیا نیست. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ میشه یکسری از هنجارهای مطلوب جامعه ایرانی رو هم نام ببرین که جاهای دیگه دنیا نیست. نه نمیشه نام ببره 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نه نمیشه نام ببره شما کمکش کن خوب. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شما کمکش کن خوب. با اینکه هنوز تابوها رو نشکوندم تو این یه مورد معذورم 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بعضيا عادت كردن بدون اينكه چيزي بخوننو روش تاملي داشته باشن سريع اون مطلبو كپي پيست كنن... به نظرم من عنوان تاپيك هيچ ربطي به محتواي نوشتتون نداره.. بعدشم من خيلي خندم ميگيره كه خيليا ميان ميگم آزادي ميخوايم Freedom ميخوايم واقعا منظوره شما از آزادي چيه؟؟ آيا متوجه نيستيد كه ما توي يه كشور اسلامي زندگي ميكنيم و بايد با اونها مقايسه شيم نه با كشورهاي اروپايي؟! درسته قبول دارم مملكته ما كارش از اين حرفا گذشته ولي ما نيازمند آزادي نيستيم ما نيازمند فرهنگيم... 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بعضيا عادت كردن بدون اينكه چيزي بخوننو روش تاملي داشته باشن سريع اون مطلبو كپي پيست كنن...به نظرم من عنوان تاپيك هيچ ربطي به محتواي نوشتتون نداره.. بعدشم من خيلي خندم ميگيره كه خيليا ميان ميگم آزادي ميخوايم Freedom ميخوايم واقعا منظوره شما از آزادي چيه؟؟ آيا متوجه نيستيد كه ما توي يه كشور اسلامي زندگي ميكنيم و بايد با اونها مقايسه شيم نه با كشورهاي اروپايي؟! درسته قبول دارم مملكته ما كارش از اين حرفا گذشته ولي ما نيازمند آزادي نيستيم ما نيازمند فرهنگيم... بر چه اساس میگید که من نخوونده مطلب رو کپی پیست کردم؟ ما هم نیازمند آزادی هستیم و هم فرهنگ، وقتی آزادی بیان تفکرات و عقاید، آزادی پوشش و... به دست آوردیم میتونیم فرهنگمون هم درست کنیم، تا وقتی محیطمون بسته اس مشخصه که هیچ کس انگیزه ای برا تغییر رفتار نداره و شاید خیلیا از رفتار درست اطلاعی ندارن. سپاسگزار میشیم اگه از بین مواردی که تو پست اول ذکر شده بگید کدوماش مختص کشورهای اروپاییه و تو کشورهای اسلامی نمیشه باشه؟ مثل اینکه شما عادت دارید نخوونده، نظر بزارید. در این صورت هم نظر شما برای خودتون محترمه، شاید به نظر نویسنده، ایرانی جماعت لیاقت آزادی نداره به این دلایل... 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بر چه اساس میگید که من نخوونده مطلب رو کپی پیست کردم؟ ما هم نیازمند آزادی هستیم و هم فرهنگ، وقتی آزادی بیان تفکرات و عقاید، آزادی پوشش و... به دست آوردیم میتونیم فرهنگمون هم درست کنیم، تا وقتی محیطمون بسته اس مشخصه که هیچ کس انگیزه ای برا تغییر رفتار نداره و شاید خیلیا از رفتار درست اطلاعی ندارن. سپاسگزار میشیم اگه از بین مواردی که تو پست اول ذکر شده بگید کدوماش مختص کشورهای اروپاییه و تو کشورهای اسلامی نمیشه باشه؟ مثل اینکه شما عادت دارید نخوونده، نظر بزارید. در این صورت هم نظر شما برای خودتون محترمه، شاید به نظر نویسنده، ایرانی جماعت لیاقت آزادی نداره به این دلایل... من كاملا واضح گفتم مطالبه تاپيك هيچ ربطي به عنوانش نداره و نگفتم اينا مختص اروپاس نه ايران!!! لطفا درست بخونيد بعد جبهه بگيريد! اگر شما با دلايلي كه توي تاپيك گفتيد به اين نتيجه رسيد كه ايراني جماعت لياقت آزادي نداره من با شما حرفي ندارم چون مشخصه همه چيزو باهم قاطي كرديد!! و اما تاپيكتون: • مهمترین کارمان در اول هر ماه صف کشیدن جلوی عابر بانکها برای گرفتن حق السکوت ماهانه است. چون می ترسیم اگر اول ماه پول را برداشت نکنیم مثل سهمیه بنزین می سوزد! • یک ساعت در ترافیک بزرگراه همت معطل می شویم و ککمان نمی گزد ولی سرتقاطع به اندازه ده ثانیه نمی توانیم منتظر عبور ماشین روبرویی باشیم. فقر فرهنگي • آنقدر راحت طلب و بی ارداه ایم که مشتری اول محصولاتی مانند قرص لاغری،کفش افزایش قد، شربت ترک اعتیاد، داروی افزایش میل جنسی و... در دنیائیم. فقر فرهنگي • وقتی در ایستگاه صادقیه می خواهیم سوار قطار شهری بشویم مثل زمانی که در مهدکودک بازی صندلی می کردیم چنان به سوی قطار هجوم می بریم که متوجه پیرمرد بغل دستی که عینکش افتاد و شکست نمی شویم. فقر فرهنگي • به محض رد کردن خروجی مورد نظر در اتوبان جفت پا روی ترمز می رویم و با اعتماد به نفس کامل دنده عقب می گیریم. فقر فرهنگي • برای بچه خردسالمان هر روز چیپس و پفک و نوشابه می خریم ولی نمی دانیم آخرین بار کی یک لیوان شیر خورده است. فقر فرهنگي • فاصله ظرف جمع آوری زباله تا در خانه مان 50 متر است ولی ترجیح می دهیم کیسه را همان روبروی خانه داخل بوته های کنار پیاده رو پرت کنیم. فقر فرهنگي • پشت شیشه ماشین می نویسیم "میروم تا انتقام مادرم زهرا بگیرم" ولی ناموس مردم در کوچه و خیابان از دستمان در امان نیستند. فقر فرهنگي • در تاکسی مکالمات تلفنی خود را با صدایی کاملا رسا انجام می دهیم بدون اینکه متوجه باشیم تاکسی حریم خصوصی افراد نیست و حقوق دیگران را نباید تضییع کرد. فقر فرهنگي • در ترافیک سر چهارراه با دیدن پسر بچه ای دوره گرد محبتمان گل می کند ویک هزاری به او می دهیم و او بی آنکه بخواهد تا شب پول مواد مخدر پدرش را جورمی کند. فقر فرهنگي • آخرین باری که کتابی را ورق زده ایم مربوط به سالها پیش می شود. فقر فرهنگي • حاضریم به هر قیمتی ولو ثبت نام در دانشگاه مجازی دوقوزآباد سفلی مدرک بگیریم و میلیونها خرج کنیم ولی بعد از فارغ التحصیلی تنها چیزی که به دردمان نمی خورد همان مدرک است. فقر فرهنگي • برای اینکه وارد محدوده طرح بشویم روی پلاک ماشین لنگ خیس می اندازیم تا دوربین شماره پلاک را ثبت نکند. فقر فرهنگي • بیشترین جستجویمان در موتورهای جستجو مثل گوگل مربوط اعضای تناسلی و یا داشتن س*****k***س با زن همسایه است! فقر فرهنگي • یک شب را بدون ماهواره نمی توانیم سر کنیم ولی شبهای متعدد بدون اینکه چند دقیقه ای با همسر خود گفتگو کنیم می خوابیم. فقر فرهنگي • برای ماشین پنج میلیونی که اقساطی خریده ایم، سه میلیون لوازم اضافی وصل می کنیم ولی پول رفتن به دندانپزشک برای معالجه دندان خرابمان را نداریم. فقر فرهنگي • برای هموطنمان که در خیابان سهواً جلویمان پیچیده شاخه و شانه می کشیم و پیش زن بچۀ خودمان و او فحش و ناسزا حواله اش می کنیم ولی در مقابل یک بچه لات شانزده ساله که لباس بسیجی پوشیده و شب در خیابان راه را بر ما می بنددجرأت جیک زدن نداریم. • برای سه روز تعطیلی صندوق ماشین و باربند را تا خرخره پر می کنیم و با شش نفر راهی شمال می شویم و از سه روز تعطیلی را دو روز در ترافیک جاده چالوس وهراز و فیرزوکوه می مانیم. ولی نمی دانیم دریاچه گهر کجاست! فقر فرهنگي • روز آشتی با طبیعت (13 فروردین) چنان بلایی به سر طبیعت می آوریم که تا یکسال خودش را پیدا نمی کند. فقر فرهنگي • عروسی مختلط می گیریم و توش مشروب سرو می كنیم ولی نمی دونم چرا اصرارعجیبی داریم كه عروسی تو یكی از شبهای میعاد ائمه برگزار بشه! فقر فرهنگي 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ درود مطلب را خواندم و بسيار متاسف هستم كه اينقدر راحت از لفظ " ما" استفاده مي كنيم نويسنده (و نه كپي كننده) شايد خود را شامل همه ي اين موارد مي بيند ولي حق استفاده از لفظ "ما" را براي توجيه خود ندارد • مهمترین کارمان در اول هر ماه صف کشیدن جلوی عابر بانکها برای گرفتن حق السکوت ماهانه است. چون می ترسیم اگر اول ماه پول را برداشت نکنیم مثل سهمیه بنزین می سوزد! من تا به حال پول يارانه را نگرفته ام • یک ساعت در ترافیک بزرگراه همت معطل می شویم و ککمان نمی گزد ولی سرتقاطع به اندازه ده ثانیه نمی توانیم منتظر عبور ماشین روبرویی باشیم. نه تنها سر تقاطع كه پيش از هر خط عابر پياده كه عابري در حال گذر است و يا محلي غير از خط كه فردي در حال عبور است ترمز مي كنم • آنقدر راحت طلب و بی ارداه ایم که مشتری اول محصولاتی مانند قرص لاغری،کفش افزایش قد، شربت ترک اعتیاد، داروی افزایش میل جنسی و... در دنیائیم. من تا به حال هيچ كدام از اين محصولات را نخريده ام و به كسي پيشنهاد نكرده ام ورزش مي كنم معتاد نيستم از قد و قامت خودم راضي هستم • وقتی در ایستگاه صادقیه می خواهیم سوار قطار شهری بشویم مثل زمانی که در مهدکودک بازی صندلی می کردیم چنان به سوی قطار هجوم می بریم که متوجه پیرمرد بغل دستی که عینکش افتاد و شکست نمی شویم. در طول اين سال ها به ياد ندارم روي صندلي مترو نشسته باشم در حالي كه فردي سر پا ايستاده باشد • به محض رد کردن خروجی مورد نظر در اتوبان جفت پا روی ترمز می رویم و با اعتماد به نفس کامل دنده عقب می گیریم. من معمولا به خاطر همين موضوع مسير 30 دقيقه اي را 2 ساعته طي مي كنم خيابان شناسي ضعيفي دارم اما تخلف پذيري كمي نيز دارم • برای بچه خردسالمان هر روز چیپس و پفک و نوشابه می خریم ولی نمی دانیم آخرین بار کی یک لیوان شیر خورده است. خودم بچه ندارم اما براي خودم هم چيپس و پفك نمي خرم چه برسد براي كودكان • فاصله ظرف جمع آوری زباله تا در خانه مان 50 متر است ولی ترجیح می دهیم کیسه را همان روبروی خانه داخل بوته های کنار پیاده رو پرت کنیم. زباله هاي خودمان را كه مي برم هيچ اگر زباله اي هم در كوچه رها شده باشد با خود مي برم • پشت شیشه ماشین می نویسیم "میروم تا انتقام مادرم زهرا بگیرم" ولی ناموس مردم در کوچه و خیابان از دستمان در امان نیستند. پشت شيشه ي ماشين من چيزي نوشته نشده و اعتقاد دارم كه ايراني راستين تمام افراد ايران زمين را ناموس خويش مي داند و حق تعرض و تعدي ندارد لذا هيچ كدام از دوستان من به ياد ندارند كوچكترين حركتي ناشايستي در اين زمينه كرده باشم • در تاکسی مکالمات تلفنی خود را با صدایی کاملا رسا انجام می دهیم بدون اینکه متوجه باشیم تاکسی حریم خصوصی افراد نیست و حقوق دیگران را نباید تضییع کرد. در اتاق شخصي خودم هم بلند صحبت نمي كنم چه برسد به جاي عمومي • در ترافیک سر چهارراه با دیدن پسر بچه ای دوره گرد محبتمان گل می کند ویک هزاری به او می دهیم و او بی آنکه بخواهد تا شب پول مواد مخدر پدرش را جورمی کند. دلم براي كتك هاي شبانه اي كه مي خورد مي سوزد • آخرین باری که کتابی را ورق زده ایم مربوط به سالها پیش می شود. ميزان مطالعه ي من كم نيست • حاضریم به هر قیمتی ولو ثبت نام در دانشگاه مجازی دوقوزآباد سفلی مدرک بگیریم و میلیونها خرج کنیم ولی بعد از فارغ التحصیلی تنها چیزی که به دردمان نمی خورد همان مدرک است. مدرك داشتن مخل چيزي نيست بلكه محرك است مدرك گرايي است كه مظر است دوست من • برای اینکه وارد محدوده طرح بشویم روی پلاک ماشین لنگ خیس می اندازیم تا دوربین شماره پلاک را ثبت نکند. با تاكسي مي رم يا مترو • بیشترین جستجویمان در موتورهای جستجو مثل گوگل مربوط اعضای تناسلی و یا داشتن س*****k***س با زن همسایه است! اينكه جامعه ي بيماري از نظر سك سي داريم چيزي نيست كه امروز يا ديروز به آن پي برده باشيم پيشتر ها و قبل از همه گير شدن اينترنت در ميدان انقلاب آواي آشنايي بود مبني بر :فيلم سوپر ورق سي دي اما اين را هم بگوييم كه بيشترين توليد محصولات اين چنيني از كشور هايي مي آيد كه مهد آزادي ناميده مي شود فرانسه ايتاليا انگليس امريكا پس نمي توان ملاك خوبي در اين زمينه بدست اورد • یک شب را بدون ماهواره نمی توانیم سر کنیم ولی شبهای متعدد بدون اینکه چند دقیقه ای با همسر خود گفتگو کنیم می خوابیم. بنده همسر ندارم دوست دختر هم ندارم اما ترجيح مي دهم به جاي ديدن برنامه ي لوس ماهواره اي(بجز اخبار و برنامه اي علمي) بخوانم بنويسم و بخوانم • برای ماشین پنج میلیونی که اقساطی خریده ایم، سه میلیون لوازم اضافی وصل می کنیم ولی پول رفتن به دندانپزشک برای معالجه دندان خرابمان را نداریم. اتفاقا من ماشين قسطي خريدم ولي اسپرتش نكردم چون كارايي ماشين رو به نظر من كم مي كنه دندانپزشك خانوادگي داريم كه هميشه براي چك كردن مي ريم پيشش • برای هموطنمان که در خیابان سهواً جلویمان پیچیده شاخه و شانه می کشیم و پیش زن بچۀ خودمان و او فحش و ناسزا حواله اش می کنیم ولی در مقابل یک بچه لات شانزده ساله که لباس بسیجی پوشیده و شب در خیابان راه را بر ما می بنددجرأت جیک زدن نداریم. بنده اهل دعواي فيزيكي و حرف ركيك زدن نيستم چه با هم وطن چه با بسيجي و معتقد هستم در هر دو زمينه نياز به كار فرهنگي داريم • برای سه روز تعطیلی صندوق ماشین و باربند را تا خرخره پر می کنیم و با شش نفر راهی شمال می شویم و از سه روز تعطیلی را دو روز در ترافیک جاده چالوس وهراز و فیرزوکوه می مانیم. ولی نمی دانیم دریاچه گهر کجاست! من اهل شمال رفتن نيستم 4-5 سالي يك بار اما اينكه ندانيم چي كجاست دليل بر بد بودن مسافرت نيست • روز آشتی با طبیعت (13 فروردین) چنان بلایی به سر طبیعت می آوریم که تا یکسال خودش را پیدا نمی کند. اين نام روز آشتي با طبيعت من دراوردي است و فلسفه ي اين روز اين نيست با اين همه اگر بيرون بروم معمولا كيسه اي با خود مي برم كه به كارمندان شهرداري و يا مسولان فضاي سبز كمك كنم در امر پاكسازي و اين مختص اين روز نيست با دوستان كوه هم كه مي روم در مسير برگشت كيسه اي زباله را پر مي كنيم از پس ماند هاي هم وطن هايمان تا بار ديگر كه مي آييم كمي از حجم آن كم شده باشد • عروسی مختلط می گیریم و توش مشروب سرو می كنیم ولی نمی دونم چرا اصرار عجیبی داریم كه عروسی تو یكی از شبهای میعاد ائمه برگزار بشه! عروسي مختلط مي گيرم چون فرهنگ من مبني بر برابري زن مرد است فرهنگ من بر برادري و خواهري همه ي ايرانيان است فرهنگ من بر چشم پاكي است از طرفي نوعي احترام به عقايد مذهبي ديگران مي گذارم هر كس در مقابل وظايف خود مسوول است مختلط بودن به معني برهنه بودن و فحشا نيست به معني انسانيت است مي بينيد دوست من؟ من اشتراكي با اين مقاله ندارم لذا زير مجموعه ي لفظ "ما" استفاده شده در اين مقاله قرار نمي گيرم دوستاني كه مرا مي شناسند مي دانند كه عين واقعيت ها را گفتم و غلو نكردم و قصد خوب جلوه دادن خودم را نداشته و ندارم از همه ي عزيزان خواهشمند هستم نگذارند به اين راحتي ايشان را شريك چيز هايي كنند كه در موردشان صدق نمي كند و اگر احيانا مشتركاتي با اين افراد دارند كه آن را نكوهيده مي دانند به جاي سر تكان دادن و تاكيد كردن اين موارد سعي در بر طرف كردن اين موضوع نمايند باشد كه تلنگري باشد بر ضمير تك تك ما و جرقه باشد براي حركت به سمت جلو 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چقد نو اندیش داشتیم اینجا و بی خبر بودیم ازشون بی فرهنگی همش از نداشتن آزادیه وقتی با کشورای خارجی و مردم متمدن امروزی هیچ برخورد و رفت و آمدی تو سطح شهر نداریم معلومه همچین چیزایی هم میبینم تو خیابون بابام همیشه میگه زمان خدابیامرز شاه اقلا ی توریست میومد ایران مردم ی چیزایی ازشون یاد میگرفتن وقتی ی جوون از لذتا و هیجانات دوران جوونیش ک واسه همون نداشتن آزادیه منع شده میاد هیجانشو تو ویراژ دادن تو خیابون تخلیه میکنه و این میشه مدل رانندگیشو خیلیام از اون یاد میگیرن ! وقتی آزادی نباشه کسایی ک حقشونه ب چیزی نمیرسن و ی عده چوپونه گاوچرون با چاپلوسی میان و میشن همه کاره ی شهر فرهنگ خودشونو غالب میکنن ! اگه ی تحصیلکرده ی با فرهنگ حق آزادی بیان و عمل داشته باشه جای همچین افرادی تو راسه اموره ؟ --- واسه قرص لاغری و شربت ترک اعتیاد و افزایش میل جنسی واقعا فکر میکنید همش از بی فرهنگیه ؟ وقتی ی زن یا دختر ک فطرتش جوریه ک میخواد همیشه زیبا باشه و زیبا ب نطر برسه مجبوره ک خودشو تو گونی کنه میاد از ی روش استفاده میکنه ک ب چشم بیاد توی همون گونی حالا چ با لاغری و لوازم آرایش مختلف و رنگ مو و هزار تا از این چیزا ک پوستشو بدنشو نابود میکنه ترک اعتیاد واسه چی میخوان مردم ؟ وقتی منه جوون بتونم درست زندگی کنم کارو تفریحم جور باشه و آزادی اینو داشته باشم ک انرژی جوونیمو تخلیه کنم میرم سراغ اعتیاد ؟ وقتی انقد آزادی نباشه ک جوونا و مردم نتونن نیازای اولیشونو تامین کنن و هی سرکوبش کنن ب داروهای افزایش میل جنسیم نیاز پیدا میکنن - از تعطیلات و ترافیکشم حرف نزنیم بهتره مردم واسه چی میرن شمال ؟ میرن ک تو تهران هر هفته شنبه جمعه یا تعطیلات رسمی هر چن قدم ی ایست بازرسی ک چن تا جوجه پشمالوی عرزشی با چماغ واستادن مزاحم خودشونو خانوادشون نشه و تعطیلاتو کوفتشون نکنه بله عزیزم همین مسافرتی ک مردم ترجیح میدن نصفشم تو ترافیک باشنو اعصابشون خورد بشه از نداشتن آزادیه ریشه بیشتر چیزایی ک گفته شد تو همون نداشتن آزادیه 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چقد نو اندیش داشتیم اینجا و بی خبر بودیم ازشون بی فرهنگی همش از نداشتن آزادیه وقتی با کشورای خارجی و مردم متمدن امروزی هیچ برخورد و رفت و آمدی تو سطح شهر نداریم معلومه همچین چیزایی هم میبینم تو خیابون بابام همیشه میگه زمان خدابیامرز شاه اقلا ی توریست میومد ایران مردم ی چیزایی ازشون یاد میگرفتن وقتی ی جوون از لذتا و هیجانات دوران جوونیش ک واسه همون نداشتن آزادیه منع شده میاد هیجانشو تو ویراژ دادن تو خیابون تخلیه میکنه و این میشه مدل رانندگیشو خیلیام از اون یاد میگیرن ! وقتی آزادی نباشه کسایی ک حقشونه ب چیزی نمیرسن و ی عده چوپونه گاوچرون با چاپلوسی میان و میشن همه کاره ی شهر فرهنگ خودشونو غالب میکنن ! اگه ی تحصیلکرده ی با فرهنگ حق آزادی بیان و عمل داشته باشه جای همچین افرادی تو راسه اموره ؟ --- واسه قرص لاغری و شربت ترک اعتیاد و افزایش میل جنسی واقعا فکر میکنید همش از بی فرهنگیه ؟ وقتی ی زن یا دختر ک فطرتش جوریه ک میخواد همیشه زیبا باشه و زیبا ب نطر برسه مجبوره ک خودشو تو گونی کنه میاد از ی روش استفاده میکنه ک ب چشم بیاد توی همون گونی حالا چ با لاغری و لوازم آرایش مختلف و رنگ مو و هزار تا از این چیزا ک پوستشو بدنشو نابود میکنه ترک اعتیاد واسه چی میخوان مردم ؟ وقتی منه جوون بتونم درست زندگی کنم کارو تفریحم جور باشه و آزادی اینو داشته باشم ک انرژی جوونیمو تخلیه کنم میرم سراغ اعتیاد ؟ وقتی انقد آزادی نباشه ک جوونا و مردم نتونن نیازای اولیشونو تامین کنن و هی سرکوبش کنن ب داروهای افزایش میل جنسیم نیاز پیدا میکنن - از تعطیلات و ترافیکشم حرف نزنیم بهتره مردم واسه چی میرن شمال ؟ میرن ک تو تهران هر هفته شنبه جمعه یا تعطیلات رسمی هر چن قدم ی ایست بازرسی ک چن تا جوجه پشمالوی عرزشی با چماغ واستادن مزاحم خودشونو خانوادشون نشه و تعطیلاتو کوفتشون نکنه بله عزیزم همین مسافرتی ک مردم ترجیح میدن نصفشم تو ترافیک باشنو اعصابشون خورد بشه از نداشتن آزادیه ریشه بیشتر چیزایی ک گفته شد تو همون نداشتن آزادیه من با نظر شما هم موافق نيستم چون ديدم آدماي بسيار زياديو كه بسيار بافرهنگ ان و هيچكدوم از كارايو كه گفتيدو انجام نميدن... اگه ريشه بي فرهنگي تو نداشتنه آزاديه و از طرفي وقتي همه تو يه كشور زندگي ميكنيم كه به قول شما آزادي نداريم پس همگي بايد بي فرهنگ باشيم و خودمو توجيه كنيم كه مشكل از دولته كه به ما آزادي نداده!!! نه اصلا حرفتون براي من قانع كننده و منطقي نيست... 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ در جامعه ما عده ای هستند که فرهنگ و ادب اجتماعی بالایی دارند و عده ای که واقعا فاقد فرهنگ خوب و ادب اجتماعیند این تفاوت فرهنگی همیشه بوده من حق میدم به خیلی از اون کسایی که رعایت نمیکنند اونها شاید در شرایطی زندگی میکنند که اون رفتار شون طبیعی هست من ادمایی رو میشناسم که اگر پول یارانه نباشه زندگیشون لنگ میشه محتاج نان شب میشن و ادمهایی رو میشناسم که ده برابر این مبلغ هم براشون عددی نیست ولی یه چیزو میدونم اگر شرایط برای انسانها سخت بشه حتی گوشت همدیگرو هم میخورن این در تاریخ بارها اتفاق افتاده همینطور خیلی از مواردی که گفته ناشی از موثر نبودن عملکرد مجریان قانونه دوست عزیزی که با تاکسی میرند و یا تا حالا پول یارانه نگرفتند احتمالا تا حالا هم از خونه مستجری کسی بیرونشون نکرده شاید خجالت زن و بچه شان رو برای یه دونه تک هزار تومنی نچشیده باشند ادمی که بچش مریضه پول نداره ببردش دکتر رو ازش انتظار نداشته باشید تو خیابون اشغال نندازه انتظار نداشته باشید برای جزئی درامدی طبیعت رو خراب نکنه جامعه باید برای همه یه حداقل های استانداردی رو داشته باشه وگرنه نه خبری از فرهنگ و ادب اجتماعی خواهد بود و در مراحل سخت تر نه خبری از امنیت 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ همچنان انتقاد و انتقاد و انتقاد.... و این رشته سر دراز دارد 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من با نظر شما هم موافق نيستم چون ديدم آدماي بسيار زياديو كه بسيار بافرهنگ ان و هيچكدوم از كارايو كه گفتيدو انجام نميدن...اگه ريشه بي فرهنگي تو نداشتنه آزاديه و از طرفي وقتي همه تو يه كشور زندگي ميكنيم كه به قول شما آزادي نداريم پس همگي بايد بي فرهنگ باشيم و خودمو توجيه كنيم كه مشكل از دولته كه به ما آزادي نداده!!! نه اصلا حرفتون براي من قانع كننده و منطقي نيست... آره درسته خیلیا هستن ک مثل ی آدم متمدن و با فرهنگ زندگی میکنن ولی شما فکر نمیکنی ک این افراد جزو خانواده های تحطیلکرده یا با اصل و نصب و آگاه هستن ک خوب تربیت شدن ؟ فرهنگ ورفتارای ما نشون دهنده ی شخصیت ماست وقتی یکی تو خانواده آگاه تربیت شده باشه فکر این چیزاشو کردن فکر جامعه و محدودیتای جامعرو کردن فکر تاثیرات منفی جامعه ک رو بچه هاشون میزاررو کردن اقلا تو خانواده سعی میکنن محدودیتشونو کمتر کنن تا در آینده ب همچین افراد بی فرهنگی تبدیل نشن ریشه ی بی فرهنگیا از نداشتن آگاهیه نداشتن آگاهی از چیه ؟ وقتی نبینه تو جامعه نزارن ک ببینه نزارن ک با مردم جاهای دیگه ارتباط داشته باشه نزارن ک فکرش باز بشه ب نظرت این آدم آگاه میشه ودرست رفتار میکنه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ آره درسته خیلیا هستن ک مثل ی آدم متمدن و با فرهنگ زندگی میکنن ولی شما فکر نمیکنی ک این افراد جزو خانواده های تحطیلکرده یا با اصل و نصب و آگاه هستن ک خوب تربیت شدن ؟ فرهنگ ورفتارای ما نشون دهنده ی شخصیت ماست وقتی یکی تو خانواده آگاه تربیت شده باشه فکر این چیزاشو کردن فکر جامعه و محدودیتای جامعرو کردن فکر تاثیرات منفی جامعه ک رو بچه هاشون میزاررو کردن اقلا تو خانواده سعی میکنن محدودیتشونو کمتر کنن تا در آینده ب همچین افراد بی فرهنگی تبدیل نشن ریشه ی بی فرهنگیا از نداشتن آگاهیه نداشتن آگاهی از چیه ؟ وقتی نبینه تو جامعه نزارن ک ببینه نزارن ک با مردم جاهای دیگه ارتباط داشته باشه نزارن ک فکرش باز بشه ب نظرت این آدم آگاه میشه ودرست رفتار میکنه ؟ آيا دولت جلوي مردمو گرفته هيچكس حق نداره بچشو درست تربيت كنه؟؟؟ آيا دولت جلوي تورو گرفته كه به كشوراي ديگه نري و تربيته درستو نبيني؟؟ آيا دولت جلوي تورو گرفته كه حق نداري درس بخوني باسواد شي بچتو درست تربيت كني؟؟ اگه شما ميخواي يه حكم عمومي بدي كه آره ما بي فرهنگيم چون آزادي نداريم پس بايد در مورد همه صدق كنه ولي اينطور نيست... 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ آيا دولت جلوي مردمو گرفته هيچكس حق نداره بچشو درست تربيت كنه؟؟؟ آيا دولت جلوي تورو گرفته كه به كشوراي ديگه نري و تربيته درستو نبيني؟؟آيا دولت جلوي تورو گرفته كه حق نداري درس بخوني باسواد شي بچتو درست تربيت كني؟؟ اگه شما ميخواي يه حكم عمومي بدي كه آره ما بي فرهنگيم چون آزادي نداريم پس بايد در مورد همه صدق كنه ولي اينطور نيست... من دیگه بیشتر از این وقتمو صرف جواب دادن ب شما نمیکنم شما خودت جوابتو میدونی یا اگرم نمیدونی چشماتو بستی ک ندونی موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده