رفتن به مطلب

خانوما! (بعد از ازدواج)..

ارسال های توصیه شده

اینم واسه خانومایی که بعد از ازدواج اینجوری میشن!

لطفا رعایت کنید!

خوب گناه دارن اقایون!

واقعا جوانمردیه!!!!!!!

یه مـــــرد!!

80713_smile3.gif

به نام عمو قاسم یه مرد كه واسه ناموسش 2 سال زندگیش رو همش خربزه خورد و پول هاشو تو بانك قرض الحسنه تلاونگیران پس انداز كرد تا بتونه یه وانت بخره واز این به بعد خودش بره میدون تروبار واسه خرج زن و بچش خربزه بفروشه و بعد از اون همه كار و زحمت , خسته و كوفته از میدون تروبار برگرده خونه و فرزانه خانوم هم با یه چایی داغ و خوش رنگ به دست بیاد و بزاره جلو عمو قاسم و بایه لبخند بگه خسته نباشی مرد...588113_suction.gif

و بعد از چند لحظه بو بكشه و با چهره ای عصبانی بگه حاج قاسم بازم یادت رفت اول اون جوراب های بو گندوت كه بوی فاضلاب خونه بابام اینا میده رو در بیاری , پاهاتو بشوری و بعد بیای تو؟

آخه این چه وضعیه؟70013_snap.gif

عموقاسم هم با نگاهی مظلومانه عرقش رو با دستمال خشک کنه و به فرزانه خانوم بگه عزیزم ببخشید! اینقدر خسته بودم كه یادم رفت جورابهامو درارم! 27375_sorry.gif

با این وجود بازم فرزانه خانوم با غرغرهای همیشگی سرش داد بزنه و عمو قاسم هم زیر لب زمزمه كنه كه لعنت به جون شیطون!621221_LaieA_011.gif

عجب غلطی كردم كه این فرزانه رو گرفتما!

آخه من از چی این ورپریده خوشم اومده بود؟

. . . هیكلش كه شل و وله

. . . دماغش هم كه مث ماریچی درازه

. . . راه رفتنش هم مث كندیه

. . . اخلاق كه نداره

. . . شب ها با شلوار جین , پشت به من میخابه

آخه به اینم میگن زن یا پیرزن؟

621221_LaieA_011.gif

نه به قبل از ازدواجمون با اون :

اندام مانکنش - ابروهای قشنگ و برق لبش که مخ آدمو می ترررررررکوند - صورت زیبا و تمیز و بدون مو - لباسهای شیک و رنگارنگ

و نه به الان با اون :

سبیلش – چروک های صورتش - پیرهن گلگولی زمان مامان بزرگم - شکم بی ریختش - ابروهای چتری که مثل درخت بلوط میمونه... وحالا خوبه که تازه دو سال از ازدواجمون گذشته! اگه هفتاد سالش بشه دیگه چی میشه؟

خلاصه بازم فردا روز از نو بدبختیی از نو!!

این عمو قاسم بد بخت هم فریب ظاهر ساختی و قلابی این فرزانه خانوم ورپریده رو خورده (بهتون توصیه میکنم که فریب ظاهر شیک و آراسته این ورپریده ها نخورید که همش قلابیه! خدا میدونه که زیر این نقابشون چه موجود مرموزی زندگی میکنه )

پس از این داستان نتیجه میگیریم كه:

مرد زحمت كش یعنی عمووووووو قاسم!

و

یه ضرب المثل قدیمی هست كه میگه:

.: زگهواره تا گور دانه بكش که آش کشک خالته غم مخور :.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...