saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ - آرزوي من خوشبختي توست، با من باشي يا نباشي فرقي نميکنه!! - خودم هم نمي دونم چيکار ميخوام بکنم.نميخوام تو به آتيش من بسوزي!!! - تو هم خوشگلي،هم باهوشي،هم زرنگي.. .آدمهايي خيلي بهتر از من گيرت مياد!! - ما مدلهاي ذهنيمون با هم فرق ميکنه!! 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ آخه آدم چرا باید به پسرا رو بده که بعدش این حرفارو بشونه؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ آخه آدم چرا باید به پسرا رو بده که بعدش این حرفارو بشونه؟ موافقم حالا اگه یه موقع رو دادیم مثل این جمله ها تحویلمون میدن....ولی همه پسرا یه جور نیستن همونطور که ما دخترا هم خوب و بد داریم... لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ به نظر من یه پسر نباید طوری رفتار کنه که کارش به این پیچوندنا بکشه (منو دعوت نکرده بودی ها ولی خودم بودن دعوت اومدم) لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ - آرزوي من خوشبختي توست، با من باشي يا نباشي فرقي نميکنه!! - خودم هم نمي دونم چيکار ميخوام بکنم.نميخوام تو به آتيش من بسوزي!!! - تو هم خوشگلي،هم باهوشي،هم زرنگي.. .آدمهايي خيلي بهتر از من گيرت مياد!! - ما مدلهاي ذهنيمون با هم فرق ميکنه!! واقعا فکر میکنی اینا واسه پیچوندنه!؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ واقعا فکر میکنی اینا واسه پیچوندنه!؟ اینا نمونه ای ازشونه..... لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ واقعا فکر میکنی اینا واسه پیچوندنه!؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ به نظر من یه پسر نباید طوری رفتار کنه که کارش به این پیچوندنا بکشه(منو دعوت نکرده بودی ها ولی خودم بودن دعوت اومدم) وا چه حرفا من که کسیو دعوت نکردم....... خوشومدی صفا اوردی... لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ - آرزوي من خوشبختي توست، با من باشي يا نباشي فرقي نميکنه!! - خودم هم نمي دونم چيکار ميخوام بکنم.نميخوام تو به آتيش من بسوزي!!! - تو هم خوشگلي،هم باهوشي،هم زرنگي.. .آدمهايي خيلي بهتر از من گيرت مياد!! - ما مدلهاي ذهنيمون با هم فرق ميکنه!! به نظرم این جملات مال یه بدبختیه که لای منگنه گیر کرده و چون دوس نداره دوستش آسیبی ببینه اینارو میگه و غیر از جمله آخری باقی رو قشنگ بیان کرده واقعا آدم از برداشت بعضی از دوستان گل... تعجب میکنه لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ وا چه حرفا من که کسیو دعوت نکردم....... خوشومدی صفا اردی... راستی می گی ها خو چند نفرو دعوت می کردی... :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده