saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ -پسرها تو خرید کردن اگر دور وبرشون خانم باشه 10 برابر قیمت واقعی حاضر به پرداخت می شوند. 2-پسرها وقتی ماشین چراغش روشن نمی شه می زنن موتورش رو می سوزونن بعد میرن سراغ تعمیر کار. 3-پسرها موقع پر کردن فرم مشخصات اول اسمشون رو می نویسن بعد ارزوهاشون رو. 4-پسرها موقع عاشق شدن اول بابای دختره رو می بینند و پول و پله اش رو بعد تصمیم می گیرند. 5-پسرها موقع ناراحتی وترس اول بلوف می زنند کی ناراحته؟کی ترسیده؟ بعد یه عمر ازگار داغون میشن 6-پسرها موقع رانندگی کردن کلا گاز می دن به نفع خودروی جلویی که خودش راهش رو بکشه بره کنار. 7-پسرها موقع سلام کردن به یه دختر کلا تو این فکرند که هرگز باهاش ازدواج نکنند ولی چند ماه بعد همه تلاششون رو می کنند که فکر کنن چطوری 50 سال بعد رو با اون دختر بسازن 8-پسرا تو لباس پوشیدن هیچ چیز واسشون مهم نیست حتی بویی ک ازش به مشام میرسه! 9-در نهایت اینکه پسرها اصلا این مطلب رو نمی خونند چون مطمئن هستند که به نفعشون هست ،نخونن. اینم خودم اضافه کنم که هیچ وقت بهشون رو ندید وگرنه خیلی پرو میشن البته ببخشیدا 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ -پسرها تو خرید کردن اگر دور وبرشون خانم باشه 10 برابر قیمت واقعی حاضر به پرداخت می شوند. 2-پسرها وقتی ماشین چراغش روشن نمی شه می زنن موتورش رو می سوزونن بعد میرن سراغ تعمیر کار. 3-پسرها موقع پر کردن فرم مشخصات اول اسمشون رو می نویسن بعد ارزوهاشون رو. 4-پسرها موقع عاشق شدن اول بابای دختره رو می بینند و پول و پله اش رو بعد تصمیم می گیرند. 5-پسرها موقع ناراحتی وترس اول بلوف می زنند کی ناراحته؟کی ترسیده؟ بعد یه عمر ازگار داغون میشن 6-پسرها موقع رانندگی کردن کلا گاز می دن به نفع خودروی جلویی که خودش راهش رو بکشه بره کنار. 7-پسرها موقع سلام کردن به یه دختر کلا تو این فکرند که هرگز باهاش ازدواج نکنند ولی چند ماه بعد همه تلاششون رو می کنند که فکر کنن چطوری 50 سال بعد رو با اون دختر بسازن 8-پسرا تو لباس پوشیدن هیچ چیز واسشون مهم نیست حتی بویی ک ازش به مشام میرسه! 9-در نهایت اینکه پسرها اصلا این مطلب رو نمی خونند چون مطمئن هستند که به نفعشون هست ،نخونن. اینم خودم اضافه کنم که هیچ وقت بهشون رو ندید وگرنه خیلی پرو میشن البته ببخشیدا با مورد آخر شدید موافقم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ پسرها تو خرید کردن اگر دور وبرشون خانم باشه 10 برابر قیمت واقعی حاضر به پرداخت می شوند. یعنی عمرا تو هیچ حالتی پسرا پول خرج کنن!چه قیمت واقعی چه 10 برابر واقعی... لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ یعنی عمرا تو هیچ حالتی پسرا پول خرج کنن!چه قیمت واقعی چه 10 برابر واقعی... اگه دورو برشون دختر باشه بخوان خودی نشون بدن اینکارو میکنن... لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ واقعا متاسفم براتون، بخصوص برا مورد آخر اولا ممنون که اومدین نظر دادین..... دوما توهین نکردم خیلی از پسرا اینجورین ....... سوما اینهمه پسرا درمورده دخترا نظر میدن یه بارم ما اینکارو بکنیم به جایی بر نمیخوره...جنبه طنز و واقعیت قاطیه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده