Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی اصغر فرهادی در شصت و نهمین دوره جوایز سالانه گلدن گلوب جایزه بهترین فیلم خارجیزبان را دریافت کرد. علی افتخاری: مراسم این دوره جوایز گلدن گلوب یکشنبه شب (دوشنبه صبح به وقت ایران) در هتل بورلی هیلز برگزار شد. «جدایی نادر از سیمین» که به نمایندگی از ایران در اسکار 84 حضور دارد در بخش گلدن گلوب فیلم خارجیزبان پیروز شد. برای اولین بار است فیلمی از سینمای ایران این جایزه را دریافت میکند. اصغر فرهادی به همراه پیمان معادی روی سن حاضر شد و پس از دریافت جایزه گفت: «وقتی به اینجا میآمدم داشتم فکر میکردم چه باید بگویم. از پدر و مادرم تشکر کنم، از همسر مهربانم، از فرزندانم، از گروهم، اما اینجا میخواهم از مردمم حرف بزنم. آنها واقعا مردمی صلحدوست هستند.» فیلم آمریکایی و بوسنیاییزبان «در سرزمین خون و عسل» به کارگردانی آنجلینا جولی، «گلهای جنگ» ژانگ ییمو از چین، «پسری با دوچرخه» ساخته ژان پییر و لوک داردن از بلژیک و فیلم اسپانیایی «پوستی که در آن زندگی میکنم» به کارگردانی پدرو آلمودوار رقبای «جدایی نادر از سیمین» در بخش بهترین فیلم خارجیزبان بودند. جوایز گلدن گلوب را انجمن مطبوعات خارجی هالیوود اعطاء میکند. گلدن گلوب پس از اسکار مهمترین جایزه سینمایی در آمریکاست. 29 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ تبریک اصغر دوستت داریم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ همچین حس غرور و افتخار میکنم که انگار خودم کارگردان فیلم بودم 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ درود بر نادر و سیمین و اصغر فرهادی افتخار بزرگیه خوشحالم که به سهم خودم خیلی براش تبلیغ کردم مایه افتخاره . حتی اگه در فستیوال بعدی یا اسکار نصیبی نداشته باشه اما تا همینجا هم افتخار افرین بوده 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ فقط کاش یه کم روی اکسنتش کار میکرد! ولی حرفاشم مثل فیلمش بود 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ آخیش مدتها بود خبر خوشحال کننده نشنیده بودم روحمان جلا داده شد مرسی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ درود بر اصغر فرهادی و دست اندر کارانِ فیلمِ قشنگِ جداییِ نادر از سیمین 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ ای بابا باز جایزه لازم شد برم فیلمشو بگیرم نگاه کنم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ ایوللللللللللللللل واقعا جای افتخار داره دستش درد نکنهههههههههههههه چهره اصغر فرهادی و پیمان زیاد خوشحال نبود انگار 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ واقعا الان دیدم چه افتخاریه!!!!!!!! فکککککککککککککک کنننننننننننننننننننننننننن مرسی که گفتی مردم دوست داشتینمون!!!!!! جایه خانوم های فیلمش خالی بود..... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اصولاً هر فیلمی که بدبختی ایرانی ها رو زیباتر نشون بده ، رتبه بالاتری در این مراسم ها میبره ... البته بازیگرهای این فیلم هم بسی زیبا بازی کردن ... آرزو به دل موندیم یه فیلم تاپ ، یه دو صحنه ی قشنگ از ایران و ایرانی توی فیلم های برگزیده باشه ... 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ چقدر احساس غرور کردم موقعی که اصغر فرهادی رفت رو جایگاه تبریک به همه طرفداران این فیلم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ این هم یه فیلم از پشت صحنه من و تو هنگام اعلام برنده شدن اصغر فرهادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ این هم یه فیلم از پشت صحنه من و تو هنگام اعلام برنده شدن اصغر فرهادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فیلم رو دیدم داشت گریه ام میگرفت :4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ صحنه برنده شدن فیلم جدایی نادر از سیمین با زیر نویس فارسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ محمود کلاری فیلم بردار فیلم جدایی نادر از سیمین به نقل از اصغر فرهادی بعد از برداشت آخرین پلان: ما کار خودمان را انجام دادیم و لذتمان را بردیم و جایزه مان را بردیم... بعد از این هر چی پیش آید هدیه هاییست که دریافت خواهیم کرد...چه از مردم چه از منتقدین....چه از جشنواره ها.. . . . چه خوب که برای لذت کار انجام بدهیم....و مزدمون همون اتمام کار باشه.... مبارکش باشه.....و مبارک ایرانی ها... 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ این هم یه فیلم از پشت صحنه من و تو هنگام اعلام برنده شدن اصغر فرهادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با این سرعت نتم که در حد نفته وایسادم دانلودش کردم ، اجرا نشد تو هم با این فیلم دادنت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ با این سرعت نتم که در حد نفته وایسادم دانلودش کردم ، اجرا نشد :vahidrk:تو هم با این فیلم دادنت :icon_razz: چرا پخش نشد توش امیر علی هم هستش یه جیغ و دادی راه انداختن اون دختره یه گریه ای میکنه خوب انلاین ببنش رو دکمه play کلیک کن 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ این هم یه فیلم از پشت صحنه من و تو هنگام اعلام برنده شدن اصغر فرهادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوب بود.... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اینم از تبریک عادل فردوسی پورررررررررررررر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده