partow 25305 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 من فکر میکردم سومی میشه ... حالا ملکه زیبایی ، اسمشون Laura هستش ... 23 سالشه ... اینم یکسری عکس دیگه :
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 خب مسئله اینه که این اسمش ملکه ی زیباییه ولی معیارهای دیگه ای جز زیبایی هم مد نظر میگیرن! نه ملکه زیبایی فقط به زیباییش توجه میشه اون دختر شایسته هست که معیار هاش چیزای دیگست
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نووووووووووووووووووچمن از همه شون خوشکل ترم اوکی صدالبته
poor!a 15130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نمیدونم چرا اونقدر ها به نظرم زیبا نمیان ملاک زیبایی من با اینا فرق داره خواستین واسه من زن بگیرین از اینا نگیرین ازدونا که دوس دارم بگیرین
سکینه افغانی 96 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نمیدونم چرا اونقدر ها به نظرم زیبا نمیانملاک زیبایی من با اینا فرق داره خواستین واسه من زن بگیرین از اینا نگیرین ازدونا که دوس دارم بگیرین
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نمیدونم چرا اونقدر ها به نظرم زیبا نمیانملاک زیبایی من با اینا فرق داره خواستین واسه من زن بگیرین از اینا نگیرین ازدونا که دوس دارم بگیرین ملاکت چیه ؟ من دو تا رو میشناسم خیلی دنبال شوهرند شاید هم اگه ملاکت بخوره دوتا رو با هم برات بگیرم
poor!a 15130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 ملاکت چیه ؟ من دو تا رو میشناسم خیلی دنبال شوهرند شاید هم اگه ملاکت بخوره دوتا رو با هم برات بگیرم بیا اون پشت بهت بگم الان بگم پاک میشه
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 بیا اون پشت بهت بگمالان بگم پاک میشه تو بگو من زود میگیرم اینترنت من خیلی الان سریعه .. بعدش بذار پاک بشه
poor!a 15130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 تو بگو من زود میگیرم اینترنت من خیلی الان سریعه .. بعدش بذار پاک بشه بذار خانومم از پای سیستم بره دستش و برداره از رو گردنم بعد میگم
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 بذار خانومم از پای سیستم بره دستش و برداره از رو گردنم بعد میگم نه ای وای پس تو متاهلی:hapydancsmil::hapydancsmil: جون من منو معاف کن اگه برات زن بگیرم قتلم مباح میشه سلام برسون
poor!a 15130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نه ای وای پس تو متاهلی:hapydancsmil::hapydancsmil: جون من منو معاف کن اگه برات زن بگیرم قتلم مباح میشه سلام برسون یعنی فقط تو نمیدونستی که من متاهلم چون حافظم میدونه تو نگیری خودش باید بگیره بهش گفتم من زن بی عرضه نمیخوام باید عرضه داشته باشه یه زن خوب و خوشگل واسه شوهرش بگیره تا دوسش داشته باشم ای ای ای گوشم
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 یعنی فقط تو نمیدونستی که من متاهلمچون حافظم میدونه تو نگیری خودش باید بگیره بهش گفتم من زن بی عرضه نمیخوام باید عرضه داشته باشه یه زن خوب و خوشگل واسه شوهرش بگیره تا دوسش داشته باشم ای ای ای گوشم فعلا بی گوش شدی بای فردا بی سر وگردن دیگه نمیبینمت . خواهیم گفت پوریا پسر خوبی بود حیف زود جهان فانی را وداع کرد
poor!a 15130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 فعلا بی گوش شدیبای فردا بی سر وگردن دیگه نمیبینمت . خواهیم گفت پوریا پسر خوبی بود حیف زود جهان فانی را وداع کرد بابا من و فیلم نمیتونی گردن بزنه گردن داریم به این کلفتی یکی بیاد تو تاپیک فکر میکنه من انتخاب شدم به عنوان ملکه کل تاپیک شد پوریا اقا اینا رو ول کن زن و کی میگیری واسه ما ؟
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 بابا من و فیلم نمیتونی گردن بزنهگردن داریم به این کلفتی یکی بیاد تو تاپیک فکر میکنه من انتخاب شدم به عنوان ملکه کل تاپیک شد پوریا اقا اینا رو ول کن زن و کی میگیری واسه ما ؟ عزیزم زن که زیاده فقطتاپیک خواستگاری یه چند قدم پاییینه همون تاپیک حال و هوا .. خیلی دخترا هم توی نوبت هستند . تو اولا اخلاقت رو خوب کن بعدش اون ملاک ها رو بگو
poor!a 15130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 عزیزم زن که زیاده فقطتاپیک خواستگاری یه چند قدم پاییینه همون تاپیک حال و هوا .. خیلی دخترا هم توی نوبت هستند . تو اولا اخلاقت رو خوب کن بعدش اون ملاک ها رو بگو اقا جان اخلاقم خوبه قدم بلنده کرور کرور هم مو دارم هیکلی آهههههههه 4 شونه یه زن خوبم دارم دیگه چی دیگه میخواین ؟ زن جدیدمو بدین ببرم دیگه
Himmler 22171 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 اقا جان اخلاقم خوبهقدم بلنده کرور کرور هم مو دارم هیکلی آهههههههه 4 شونه یه زن خوبم دارم دیگه چی دیگه میخواین ؟ زن جدیدمو بدین ببرم دیگه ملاک زن اینده ت رو گفتم نه ملاک های خودت :vahidrk:
R@M!N 2978 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 عکس از زوایا دیگه هم میذاشتی از اینجا معلوم نیستن البته نه اونجوری منکراتی میشد
ارسال های توصیه شده