solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ آلکالوییدها: آلکالوییها در اندامهای مختلف گیاهی می توانند وجود داشته باشند به عنوان مثال در پوست ریشه انار، در کپسول خشخاش و در میوه شاهدانه گیاهان از نظر وجود الکالویید به دو دسته الکالویید و بدون الکالویید تقسیم میشوند. بدون الکالویید : تیره نعناییان الکالویید دار: تیره خرزهره و تیره خشخاش خواص دارویی الکالوییدها : 1-مسکن مثل مورفین و کدیین در خشخاش 2-آرامبخش مثل کافیین در قهوه 3-ضد التهاب مثل اتروپین در شابیزک (atropa belladonna) 4-کاهش درد عضلانی مثل کلشیسین در گل حسرت وبرخی به عنوان ضدباکتری و میکروب در اکالیپتوس و زرشک دیده میشوند. خواص الکالوییدها برای خود گیاه: 1-تنظیم رشد 2-تثبیت نیتروژن 3-محافظت در برابر گیاهخواران 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده