El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ چی گفتین باز زدن ترکوندن تاپیکو؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تاپیکت تو حلقم ایشششش آقا کدوم توهین؟ چرا پاک کردین پست منو؟ من به کی توهین کردم؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ایشششش آقا کدوم توهین؟ چرا پاک کردین پست منو؟ من به کی توهین کردم؟ :icon_razz: حامد نبودی پستها پاک شد!!!! یکی پست داد من نمیدونم کیه!!!!! دیگه اینجوری شد که میبینی!!! 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تاپیکت تو حلقم من و نگار کردیم خوب کردیم تو تاپیکات همه داغ دل تازه کنه مام که همه دل سوخته مگه نه نگار ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ لطفـــا کمی دور تر بایست..! مهربان که می شوی بیشتر دلم برایت تنگ می شود...!!!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ برادران 7 تومنی من مخلص شما هستم شما تاج سر مایید نوش جونتون اون 7 تومنا، اصلا 7 تومن خیلی کمه، باید بیشتر بگیرین، خلاصه ارادت مندیم سرورم، چیز دیگه ای بگیم توهین به شخصیت متشخص شما میشه سرورم و پاک میشه، هرچند من نمیدونم شما کی هستین که توهین به شما خیلی سریعتر از توهین به کاربرای خودمون پاک میشه، ولی در هر حال ما مخلصیم، نوش جونت 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ میشه لطفا بگی این "توهین" ها توهین به کی بوده؟ کدوم شخص حقیقی اومده گزارش توهین زده که پاک شده؟ فکر کنم ما باید بفهمیم داشتیم به کی توهین میکردیم که دیگه تکرار نشه 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من و نگار کردیم خوب کردیم تو تاپیکات همه داغ دل تازه کنه مام که همه دل سوخته مگه نه نگار ؟ چی بگم والا!!! شما خیلی به من لطف داشتی!!! از این جهت من الان نمیدونم چی بگم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ چی بگم والا!!! شما خیلی به من لطف داشتی!!! از این جهت من الان نمیدونم چی بگم جواب خصوصیتو گذاشتم سر فرصت بدم اگه یه کمی سعی کنی بهتر و ملایم تر صحبت کنی ؛ اون وقت میتونیم جای بحث و دعوا با هم دوست باشیم هوم ؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ جواب خصوصیتو گذاشتم سر فرصت بدم اگه یه کمی سعی کنی بهتر و ملایم تر صحبت کنی ؛ اون وقت میتونیم جای بحث و دعوا با هم دوست باشیم هوم ؟ وای!!! یعنی اونی که بد حرف زد من بودم؟؟؟ شما ملایم و با محبت؟؟ من دشمنی با شما ندارم!! نمیدونم چرا از پست اولم این تاپیکبا من دشمنی داری!!! اون پست خطاب به کسی بود که خودش اگه ناراحت شده هست که جواب منو بده!!!!! 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ وای!!! یعنی اونی که بد حرف زد من بودم؟؟؟ شما ملایم و با محبت؟؟ من دشمنی با شما ندارم!! نمیدونم چرا از پست اولم این تاپیکبا من دشمنی داری!!! اون پست خطاب به کسی بود که خودش اگه ناراحت شده هست که جواب منو بده!!!!! تاپیک به فنا رفت اینو میگم دیگه جواب نده تا پاک کنن علی الحساب میگم با تو دشمنی ندارم با این رفتار کینه توزانه مشکل دارم با این لحن بد و جنگ طلبانه مشکل دارم تو تنها ایرادت لحن تندته من میگم با داد و بیداد حل نکن همه چیو هر کی کاری کرده اگه دوست داری حل شه باهاش حرف بزن و حل کن اگه نه از لیست سیاه استفاده کن اون بدبختی که اینو طراحی کرده حتما یه چیزی به فکرش رسیده دیگه مگه نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دعوا نکنین بینم بزارین بیان جواب منو بدن بعد 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تاپیک به فنا رفتاینو میگم دیگه جواب نده تا پاک کنن علی الحساب میگم با تو دشمنی ندارم با این رفتار کینه توزانه مشکل دارم با این لحن بد و جنگ طلبانه مشکل دارم تو تنها ایرادت لحن تندته من میگم با داد و بیداد حل نکن همه چیو هر کی کاری کرده اگه دوست داری حل شه باهاش حرف بزن و حل کن اگه نه از لیست سیاه استفاده کن اون بدبختی که اینو طراحی کرده حتما یه چیزی به فکرش رسیده دیگه مگه نه ؟ آخه عزیز من منکه توضیح دادم تو خصوصی! اینجا هم میگن نباید اشاره کنی بهش... این یه اتفاق عادی نیست که با ایگنور و حرف زدن حل بشه! فقط من مشکل ندارم باهاش!! خواستین پروفتون توضیح میدم... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دعوا نکنین بینم بزارین بیان جواب منو بدن بعد بابا نمیفهمی مگه ؟ من و نگار با هم گپ زدیم خطرناک شد شقایق پاک کرد توهین و واسه گپ ما نوشته خارج از موضوع تاپیک هم بود با تو کاری نداشت کسی 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ پست منو پاک کرده بابا من چیزی نگفته بودم شقایق بیا تاپیک رو پاک کن کلا و این آخرین تاپیکی بود که من تو این تالار استارت کردم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ دعوا نکنین بینم بزارین بیان جواب منو بدن بعد حامد خنگم! پست اولمو که دیدی اینجا؟؟ پورا خوشش نیومد از پستم ظاهراً!!!!!! نقل قول گرفت و.... البته پست من موضوع تاپیک هفت تومنیها بود!!! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ باید انسانی و متمدن رفت جلو موفق باشید تو جنگل میشه انسانی رفتار کرد پوریا؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تاپیکت تو حلقم :w58::ws28:یعنی چی زشته نگو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده