El Roman 31720 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2012 تاپیکت تو حلقم ایشششش آقا کدوم توهین؟ چرا پاک کردین پست منو؟ من به کی توهین کردم؟ :icon_razz:
NEGARi 9387 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 ایشششش آقا کدوم توهین؟ چرا پاک کردین پست منو؟ من به کی توهین کردم؟ :icon_razz: حامد نبودی پستها پاک شد!!!! یکی پست داد من نمیدونم کیه!!!!! دیگه اینجوری شد که میبینی!!! 1
poor!a 15130 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 تاپیکت تو حلقم من و نگار کردیم خوب کردیم تو تاپیکات همه داغ دل تازه کنه مام که همه دل سوخته مگه نه نگار ؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 لطفـــا کمی دور تر بایست..! مهربان که می شوی بیشتر دلم برایت تنگ می شود...!!!:gnugghender: 1
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2012 برادران 7 تومنی من مخلص شما هستم شما تاج سر مایید نوش جونتون اون 7 تومنا، اصلا 7 تومن خیلی کمه، باید بیشتر بگیرین، خلاصه ارادت مندیم سرورم، چیز دیگه ای بگیم توهین به شخصیت متشخص شما میشه سرورم و پاک میشه، هرچند من نمیدونم شما کی هستین که توهین به شما خیلی سریعتر از توهین به کاربرای خودمون پاک میشه، ولی در هر حال ما مخلصیم، نوش جونت 7
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2012 میشه لطفا بگی این "توهین" ها توهین به کی بوده؟ کدوم شخص حقیقی اومده گزارش توهین زده که پاک شده؟ فکر کنم ما باید بفهمیم داشتیم به کی توهین میکردیم که دیگه تکرار نشه 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 من و نگار کردیم خوب کردیم تو تاپیکات همه داغ دل تازه کنه مام که همه دل سوخته مگه نه نگار ؟ چی بگم والا!!! شما خیلی به من لطف داشتی!!! از این جهت من الان نمیدونم چی بگم 1
poor!a 15130 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 چی بگم والا!!! شما خیلی به من لطف داشتی!!! از این جهت من الان نمیدونم چی بگم جواب خصوصیتو گذاشتم سر فرصت بدم اگه یه کمی سعی کنی بهتر و ملایم تر صحبت کنی ؛ اون وقت میتونیم جای بحث و دعوا با هم دوست باشیم هوم ؟ 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 جواب خصوصیتو گذاشتم سر فرصت بدم اگه یه کمی سعی کنی بهتر و ملایم تر صحبت کنی ؛ اون وقت میتونیم جای بحث و دعوا با هم دوست باشیم هوم ؟ وای!!! یعنی اونی که بد حرف زد من بودم؟؟؟ شما ملایم و با محبت؟؟ من دشمنی با شما ندارم!! نمیدونم چرا از پست اولم این تاپیکبا من دشمنی داری!!! اون پست خطاب به کسی بود که خودش اگه ناراحت شده هست که جواب منو بده!!!!! 2
poor!a 15130 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 وای!!! یعنی اونی که بد حرف زد من بودم؟؟؟ شما ملایم و با محبت؟؟ من دشمنی با شما ندارم!! نمیدونم چرا از پست اولم این تاپیکبا من دشمنی داری!!! اون پست خطاب به کسی بود که خودش اگه ناراحت شده هست که جواب منو بده!!!!! تاپیک به فنا رفت اینو میگم دیگه جواب نده تا پاک کنن علی الحساب میگم با تو دشمنی ندارم با این رفتار کینه توزانه مشکل دارم با این لحن بد و جنگ طلبانه مشکل دارم تو تنها ایرادت لحن تندته من میگم با داد و بیداد حل نکن همه چیو هر کی کاری کرده اگه دوست داری حل شه باهاش حرف بزن و حل کن اگه نه از لیست سیاه استفاده کن اون بدبختی که اینو طراحی کرده حتما یه چیزی به فکرش رسیده دیگه مگه نه ؟ 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 تاپیک به فنا رفتاینو میگم دیگه جواب نده تا پاک کنن علی الحساب میگم با تو دشمنی ندارم با این رفتار کینه توزانه مشکل دارم با این لحن بد و جنگ طلبانه مشکل دارم تو تنها ایرادت لحن تندته من میگم با داد و بیداد حل نکن همه چیو هر کی کاری کرده اگه دوست داری حل شه باهاش حرف بزن و حل کن اگه نه از لیست سیاه استفاده کن اون بدبختی که اینو طراحی کرده حتما یه چیزی به فکرش رسیده دیگه مگه نه ؟ آخه عزیز من منکه توضیح دادم تو خصوصی! اینجا هم میگن نباید اشاره کنی بهش... این یه اتفاق عادی نیست که با ایگنور و حرف زدن حل بشه! فقط من مشکل ندارم باهاش!! خواستین پروفتون توضیح میدم... 2
poor!a 15130 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 دعوا نکنین بینم بزارین بیان جواب منو بدن بعد بابا نمیفهمی مگه ؟ من و نگار با هم گپ زدیم خطرناک شد شقایق پاک کرد توهین و واسه گپ ما نوشته خارج از موضوع تاپیک هم بود با تو کاری نداشت کسی 1
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2012 پست منو پاک کرده بابا من چیزی نگفته بودم شقایق بیا تاپیک رو پاک کن کلا و این آخرین تاپیکی بود که من تو این تالار استارت کردم
NEGARi 9387 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 دعوا نکنین بینم بزارین بیان جواب منو بدن بعد حامد خنگم! پست اولمو که دیدی اینجا؟؟ پورا خوشش نیومد از پستم ظاهراً!!!!!! نقل قول گرفت و.... البته پست من موضوع تاپیک هفت تومنیها بود!!!
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2012 باید انسانی و متمدن رفت جلو موفق باشید تو جنگل میشه انسانی رفتار کرد پوریا؟
ارسال های توصیه شده