El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ این تاپیک محفلی هست واسه نوشتن حرف دلمون برای هرکسی که ساعتی 7 تومن میگیره تا بشینه پای نت، اصلا مهم نیست کی هست، و از چه گروه و تفکری! ما فقط برای 7 تومنی ها مینویسیم! نفرین بر کسی که فکر کنه این تاپیک هرچیزی غیر از یه تاپیک ادبی هست که تو تالاز آزاد زده شده و جاش همینجاست 18 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ درستش کن، نوشتی 7ساعتی تومن فکر کردن نه؟ من تازه فردا سخت ترین امتحان ترممو دارم ولی جبهه رو هنوز سفت چسبیدم. 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ 7 تومنی عزیزم اینجارو رزرو میکنم تا برات شعر بسٌرایم همی 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ درستش کن، نوشتی 7ساعتی تومن فکر کردن نه؟ من تازه فردا سخت ترین امتحان ترممو دارم ولی جبهه رو هنوز سفت چسبیدم. احسنت چگوارای زمان و مکان! چه نصیجتی برای 7 تومنی ها داری؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ 7 تومنی عزیزم اینجارو رزرو میکنم تا برات شعر بسٌرایم همی احسنت فروغ زمان و مکان فروغ شعرو تو زندگیمون تکثیر کرد ... 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ احسنت چگوارای زمان و مکان! چه نصیجتی برای 7 تومنی ها داری؟ قدر این لحظاتو بدونن که به زودی از دستشون میره. یه سوال هم داشتم، تو بحثای اعتقادی شرکت میکنن تا حالا موفقیتی هم داشتن؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ قدر این لحظاتو بدونن که به زودی از دستشون میره. یه سوال هم داشتم، تو بحثای اعتقادی شرکت میکنن تا حالا موفقیتی هم داشتن؟ بجث رو اپن نکن اصلا بحث نکن اینجا فقط مسخره بکن 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فالاچیه انجمن بود که این رو گفت 7 تومنی ها کین؟ چیکار کردن؟ جریان چیه؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ احسنت فروغ زمان و مکانفروغ شعرو تو زندگیمون تکثیر کرد ... ادبیات گفتاریت تو حلقم 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ فالاچیه انجمن بود که این رو گفت رو چه حسابی من شدم فالاچی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ۷ تومنی های عزیز استارتر رفت شعر بسرایه در وصفتون و برگرده لطفا برای درخواست شعر در وصف بصیرت عدد ۱ در وصف ریش و پشم عدد ۲ در وصف شیپیش های ریش و پشم عدد ۳ را در تاپیک ارسال کنید در غیر اینصورت بعد از خوندن و حرص خوردن سریعا این محلو ترک کنید 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ حرفای شما درست ب ما چ ک کی خوبه کی بد کی آدمه کی اسم آدمو یدک میکشه ب ما چ ک کی داره با این کارا نون میخوره ب ما چ کی داره با جاسوسی تو همین انجمنا جوونارو ب خاک سیاه میکشونه ب ما چ ک ی عده چجوری فکر میکنن ب ما چ ک همون ی عده با اون طرز فکر قرون وسطاییشون دارن واسه آینده ما تصمیم میگیرن دارن آینده ما و کشورمونو ب گند میکشن دارن جوونارو افسرده تر میکنن بیرون میریم تیکه ب تیکه امثال همین آدما میان توی ماشینارم بازرسی میکنن ! میفهمی ینی چی ؟ ینی اختیارات اولیرو از ما گرفتن ینی هچ ارزشی واسه ما قایل نیستن ب ما چ ک دارن واسه ۷۰۰ پشتشون پول میکشن از کشورمو میبرن اصلا اختلاس ب منو شما چ ربطی داره ؟ ما فقط باید احترام نگه داریم شعارای قشنگ بدیم سرمون تو لاک خودمون باشه ب کسی نگیم آهاااای آقای محترمی ک داری ثانیه ب ثانیه ب منو جدو آبادم توهین میکنی بر حسب اتفاق بالای چشمت ی ابروییم هست راس میگی شما ب ما ربطی نداره ما نباید ب کسی چیزی بگیم 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ حرفای شما درست ب ما چ ک کی خوبه کی بد کی آدمه کی اسم آدمو یدک میکشه ب ما چ ک کی داره با این کارا نون میخوره ب ما چ کی داره با جاسوسی تو همین انجمنا جوونارو ب خاک سیاه میکشونه ب ما چ ک ی عده چجوری فکر میکنن ب ما چ ک همون ی عده با اون طرز فکر قرون وسطاییشون دارن واسه آینده ما تصمیم میگیرن دارن آینده ما و کشورمونو ب گند میکشن دارن جوونارو افسرده تر میکنن بیرون میریم تیکه ب تیکه امثال همین آدما میان توی ماشینارم بازرسی میکنن ! میفهمی ینی چی ؟ ینی اختیارات اولیرو از ما گرفتن ینی هچ ارزشی واسه ما قایل نیستن ب ما چ ک دارن واسه ۷۰۰ پشتشون پول میکشن از کشورمو میبرن اصلا اختلاس ب منو شما چ ربطی داره ؟ ما فقط باید احترام نگه داریم شعارای قشنگ بدیم سرمون تو لاک خودمون باشه ب کسی نگیم آهاااای آقای محترمی ک داری ثانیه ب ثانیه ب منو جدو آبادم توهین میکنی بر حسب اتفاق بالای چشمت ی ابروییم هست راس میگی شما ب ما ربطی نداره ما نباید ب کسی چیزی بگیم بله دقیقا همیشه با جنگ و توهین و دعوا کاری حل نمیشه ارامش ؛ منطق و احترام همه چی رو درست میکنه و دست نا حق رو رو میکنه! همیشه کسی که داد میزنه نمیبره کسی هم که اروم حرف میزنه حق نمیگه اما این و یه بار دیگه هم گفتم ! کسی اکه اروم و محترماه و با منطق حرف میزنه حتی اگه نبره ؛ محکوم به شورش نمیشه و عوام همیشه حق رو به کسی میدن که محترمانه و موذبانه رفتار میکنه حتی اگه ندونن داستان چیه و ندونن کی درست میگه . این نظر شخصی بندست ؛ باید اروم با سیاست حرکت کرد نه با شلوغ بازی باید انسانی و متمدن رفت جلو موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ در صورت ادامه توهین چه مستقیم چه غیر مستقیم به کار بران سایت ویا کشیده شدن تاپیک به بحث های جناحی یا اعتقادی کل تاپیک به بایگانی منتقل میشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ یکی توضیح میده چه خبره نمی دونی چه خبره لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ نمی دونی چه خبره نه والا پسرک روح 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده