Senator87 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ سلام . خوبین ؟ من واسه پایان نامم به یه موضوع خوب و به روز طراحی شهری احتیاج دارم. اگه بهم کمک کنین ممنون میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اومدم اینجا بگم موضوع خاصی به ذهنک نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
0 Senator87 70 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اومدم اینجا بگم موضوع خاصی به ذهنک نمیرسه مرسی مهندس 2 لینک به دیدگاه
0 omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام . خوبین ؟من واسه پایان نامم به یه موضوع خوب و به روز طراحی شهری احتیاج دارم. اگه بهم کمک کنین ممنون میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 علیک سلام خوبیم این حرف من نیست ، حرف اوناییه که رشته ی مهندسی شهرسازی رو به مقطع کارشناسی آوردن: برای مقطع کارشناسی یه دانشجو باید تا حدود زیادی بتونه مشکلات یه جایی رو حل کنه، به نظر من پایان نامه ت طراحی یه جایی باشه، چند تا پیشنهاد خیلی عالی: اگه با علیزاده بر میداری: طراحی مرکز محله قطارچیان (حالا مرکز محله ی خطیش یا مرکز محله ی نقطه ای(کنار عمارت وکیل) طراحی مرکز محله سرتپوله یا آغه زمان 2 لینک به دیدگاه
سوال
Senator87 70
سلام . خوبین ؟
من واسه پایان نامم به یه موضوع خوب و به روز طراحی شهری احتیاج دارم.
اگه بهم کمک کنین ممنون میشم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده