en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ با سلام من در اين تايپيك كليپ ها و آهنگ هاي (توركي ) سايت آپارات رو قرار ميدم كه كاملا مجوزدار و قانويي هست. 6 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ بير تيكه رحيم شهريارينين كنسرتينن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ [h=1]رقص آذری روی سن[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ياشاشين اذربايجان خيلي خيلي خوشحالم كه مو.سيقي تركي و آذري تو اين انجمن توجه ميشه من بيشتر موسيقي اذري رو دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ [h=1]آهنگ دلنشین آذربایجانی(قارمون)[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ [h=1]خالق ماهنی سی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ [h=1]اذربایجان[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ [h=1]خان ننه[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ وطنيم دير وطنيم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قشنگ بود آهنگش خیلیییییییییی!! 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ قشنگ بود آهنگش خیلیییییییییی!! قابلي نداشت عزيز 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ [h=1]تیراختور[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ تار سسي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ [h=1]ماهسون یاماغلی شالوارونین ایپلری بن اولاییم[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ چااال چاااااااااااااااااال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ چااال چاااااااااااااااااالhttp://www.aparat.com/v/7d3661bc200b201b505cf58ff768d1ff132924 سلامماهني آذريدن خوشوم گليرتشكر كه من د دديزولي اين رقص چيزي نيست كه من اموزش رقص اذري گرفتم سخته ياد گرفتنش سختچون از اول تمرين نداشتم نمي تونم پيشرفت كنم 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلامماهني آذريدن خوشوم گليرتشكر كه من د دديزولي اين رقص چيزي نيست كه من اموزش رقص اذري گرفتم سخته ياد گرفتنش سختچون از اول تمرين نداشتم نمي تونم پيشرفت كنم عيب نداره تمرين كني ياد مي گيري فقط بايد نرمش زياد بكني.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده