رفتن به مطلب

رایی با طعم خون !!!

ارسال های توصیه شده

امروز روز تولد اشکان سهرابی است. 19 سالش بود.

بر اثر اصابت سه گلوله به سینه اش در خرداد 88 شهید شد. روحش شاد و یادش گرامی :hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با ورود ماهواره ها و اینترنت روز به روز به آگاهی مردم اون قسمت ها هم افزوده میشه.

وگرنه بی جهت نیست که میریزن خونه مردم و ماهواره هارو جمع میکنند،حتما از چیزی میترسن.

من فکر نمیکنم،بیشتر جمعیت ایران اونطور که شما میگین،سیاسی رای نده، مخصوصا در دوره دوم انتخابات خاتمی کاملا مشخص بود که اکثریت مردم طرف کدوم جناح هستند، تا اینکه خود آغا شخصا وارد عمل شد و اکثریت رو به سمت دیگه ای چرخوند. :a030:

این موردی که شما اشاره کردین،فقط مخصوصا قشر بیسواد و خیلی فقیر ایرانه که فکر نکنم به 10 درصد جمعیت ایران هم برسند و البته این قشر همیشه در صحنه هم هستند،چون همیشه گرسنه هم هستند.

چه گرسنه برای غذا، چه گرسنه برای تغذیه دینی.:hanghead:

بزرگترین اشتباه همیشه در تاریخ معاصر ایران این بوده که اوپوزیسیون فقط قسمتی از شهر های بزرگ را میبیند

یه جایی دیگه هم گفتم در سال 60 مجاهدین خلق هم نه تنها تهران را قرق کرده بودند بلکه مسلح هم بودن ملیشای اونها گردان بندی شده بود . نظم اهنین مجاهدین زبانزد خاص و عام اینان رو فقط به عنوان مثال گفتم البته اینان دیگه خیلی احمقانه فکر کردند چون از یه سوراخ دو بار گزیده شدند هم درسال 60 که فکر کردند تهران فقط ایرانه و هم در روز های اخر جنگ و عملیات به اصطلاح فروق جاویدانشان که فکر کردند هیاهوی رادیویی انها به گوش همه رسیده .. دیگه نمیخوام بگم چه کسانی باز هم اون اشتباه را تکرار کردند و هنوز بر اشتباه خود به عنوان خط درست اصرار دارند . چون واسه همه معلومه

رای دادن به خاتمی هم هم علل خاص خود را داره و اتفاقا باز هم مورد خاتمی نظرم اینه که زیاد سیاسی انتخاب نشد ..

اگر قرار باشه 90% مردم به عنوان فرهیختگان با سواد در رای گیری ها شرکت کنند انطور که شما گفتین این یعنی از دموکرات ترین کشور ها هم جلو تر هستیم و اگه این فرضیه درست باشه که 90 % میدانند چیکار میکنند ما خیلی زود تر باید درمیدنه ای فاضله میبودیم یعنی خیلی سالهلی پیش چون به قول شما الان 90% هستند پس باید 10 سال پیش اقلا 51 % میبودند

ولی من خوشحال شدم که فرمودین فقط 10 % مردم ایران بیسواد و فقیر هستند واقعا باید به سیستمی که 90مردم را باسواد و ثروتمند بشوند یا بمانند باید درود فرستاد :a030: ودر این 30 سال با جنگ و تحریم به نظرم پیشرفت خیلی خوبی بوده است این رقم .

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی من خوشحال شدم که فرمودین فقط 10 % مردم ایران بیسواد و فقیر هستند واقعا باید به سیستمی که 90مردم را باسواد و ثروتمند بشوند یا بمانند باید درود فرستاد :a030: ودر این 30 سال با جنگ و تحریم به نظرم پیشرفت خیلی خوبی بوده است این رقم .

خوب از نظر شما هرکس فقیر نباشه میشه ثروتمند؟

حتما میدونین که دهک های اقتصادی چیه؟

وقتی میگم 10 درصد فقیرن منظور همون 2 دهک فوق فقیر است که حتی غذا برای خوردن ندارند.

البته این خوشحالی نداره،فکر نکنم آمار فقر نسبت به سلسله پهلوی کمتر شده باشه.

اما چرا اون 90 درصد که من مدعی هستم میدونن رای به چی بدن اما کشور دموکرات نمیشه،چون اون 90 درصد همیشه مجبورن بین آشغال و آشغال تر، آشغال را انتخاب کنند.

مسلما اگر گزینه های خوب و عالی هم در کاندیداها بود،ایران دموکرات ترین کشور دنیا میشد.

چون قشر تحصیلکرده اش خیلی زیاده،اونهم به خاطر خود ایرانی هاست نه صدقه سری های حکومت.

لینک به دیدگاه
خوب از نظر شما هرکس فقیر نباشه میشه ثروتمند؟

از نظر من وقتی فقیر نیست یعنی فقیر نیست

حتما میدونین که دهک های اقتصادی چیه؟

وقتی میگم 10 درصد فقیرن منظور همون 2 دهک فوق فقیر است که حتی غذا برای خوردن ندارند.

بیشتر توضیح دهید . متوجه نشدم

البته این خوشحالی نداره،فکر نکنم آمار فقر نسبت به سلسله پهلوی کمتر شده باشه.

فقر البته هست و کس نمیتونه منکرش بشه . اما مقایسه مملکت چه از نظر فقر و چه از هر موردی دیگر با زمان پهلوی اشتباهه .. زمان پهلوی هیچ کار زیر بنایی صورت نگرفته بود .

اما چرا اون 90 درصد که من مدعی هستم میدونن رای به چی بدن اما کشور دموکرات نمیشه،چون اون 90 درصد همیشه مجبورن بین آشغال و آشغال تر، آشغال را انتخاب کنند.

مسلما اگر گزینه های خوب و عالی هم در کاندیداها بود،ایران دموکرات ترین کشور دنیا میشد.

چون قشر تحصیلکرده اش خیلی زیاده،اونهم به خاطر خود ایرانی هاست نه صدقه سری های حکومت.

چرا اگه اون 90% به قول شما با سواد هستند و اینتر نت و ماهواره دارند اشغال را انتخاب میکنند؟؟

چرا اصلا انتخاب میکنند .؟؟ چرا توی خونه نمیمانند ؟؟ چرا اصولا رهبرانشون کاندید میشن ؟؟

میتونی بنویسی نمونه بارز انتخاب اشغال رو برام بگی ممنون میشم ؟

چرا بین این همه تحصیل کرده حتی یک کاندید خوب وعالی نیست ؟؟

:icon_gol:

لینک به دیدگاه
چرا اگه اون 90% به قول شما با سواد هستند و اینتر نت و ماهواره دارند اشغال را انتخاب میکنند؟؟

چرا اصلا انتخاب میکنند .؟؟ چرا توی خونه نمیمانند ؟؟ چرا اصولا رهبرانشون کاندید میشن ؟؟

میتونی بنویسی نمونه بارز انتخاب اشغال رو برام بگی ممنون میشم ؟

چرا بین این همه تحصیل کرده حتی یک کاندید خوب وعالی نیست ؟؟

:icon_gol:

1- در علم اقتصاد میان جامعه را به ده دهک تقسیم میکنند.

دهک اول یا همون 10 درصد فقیر جامعه،میشه چیزی نزدیک به 7 میلیون نفر.

این 7 میلیون ساده ترین امکانات را ندارند،به این قشر گفته میشه فقیر مطلق.

هرچی به سمت دهک های بالاتر میریم،بر ثروت افراد افزوده میشه،یعنی طرف حداقل میتونه غذای خودش را تامین کنه.

پس فقیر به معنای پایین تر حد و ثروتمند به عنوان بالاترین حد در نظر گرفته میشه،باقی اقشار جامعه بین این دو میوفتن.

پس تعریف شما در درجه اول از فقر و ثروت با توجه به علم جامعه شناسی اقتصادی کاملا اشتباه هست.

اما این 7 میلیون گرسنه،بزرگترین حامی حکومت هستند،چون حکومت خرجشون رو میده،تو تمای تظاهرات ها هم میان وسط هفته و اول هفته و سفرهای استانی و... هم باشه اصلا مهم نیست.

7 میلیون هم اصلا جمعیت کمی نیست،کافی در هر شهری همزمان 10 هزار نفر بریزن بیرون،در شهرهای مثل تهران تا 100 هزار نفر.حماسه پشت حماسه توسط این قشر خلق میشه.

2- حکومت توتالیته و نظامیه،پس مردم چاره دیگه ای ندارن و مجبورن بین آشغال و آشغال تر انتخابی داشته باشن.

آشغال میشه به خاتـــمی گفت و آشغال تر به ناطق.

برای دوره های بعدی هم وضیت به همین ترتیبه که حتما متوجه میشین.

بین این همه تحصیل کرده پر از کاندیدا هست،اما وقتی شورایی به نام نگهبان در راس همه اموره،جز عناصر خودشون اجازه ورود کسی رو نمیدن.

شما که خودتون هیملرین،فکر کنم با روش نازی ها در حکومت بر مردم آشنا باشین و طریقه شستشوی مغزی ملت و ساختن ارتش های میلیونی و حمایت از هیتلر.

اینکه شما بگین مردم رهبرشون رو دوست دارند میریزن تو خیابون،مسلما هیتلر رو هم دوست داشتن که میریختن تو خیابون،کسی میتونه قضاوت کنه که به کسی وابسته نباشه و مدام چوب این وابسته نبودنش را تو جامعه بخوره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
1- در علم اقتصاد میان جامعه را به ده دهک تقسیم میکنند.

دهک اول یا همون 10 درصد فقیر جامعه،میشه چیزی نزدیک به 7 میلیون نفر.

این 7 میلیون ساده ترین امکانات را ندارند،به این قشر گفته میشه فقیر مطلق.

هرچی به سمت دهک های بالاتر میریم،بر ثروت افراد افزوده میشه،یعنی طرف حداقل میتونه غذای خودش را تامین کنه.

پس فقیر به معنای پایین تر حد و ثروتمند به عنوان بالاترین حد در نظر گرفته میشه،باقی اقشار جامعه بین این دو میوفتن.

پس تعریف شما در درجه اول از فقر و ثروت با توجه به علم جامعه شناسی اقتصادی کاملا اشتباه هست.

اما این 7 میلیون گرسنه،بزرگترین حامی حکومت هستند،چون حکومت خرجشون رو میده،تو تمای تظاهرات ها هم میان وسط هفته و اول هفته و سفرهای استانی و... هم باشه اصلا مهم نیست.

7 میلیون هم اصلا جمعیت کمی نیست،کافی در هر شهری همزمان 10 هزار نفر بریزن بیرون،در شهرهای مثل تهران تا 100 هزار نفر.حماسه پشت حماسه توسط این قشر خلق میشه.

2- حکومت توتالیته و نظامیه،پس مردم چاره دیگه ای ندارن و مجبورن بین آشغال و آشغال تر انتخابی داشته باشن.

آشغال میشه به خاتـــمی گفت و آشغال تر به ناطق.

برای دوره های بعدی هم وضیت به همین ترتیبه که حتما متوجه میشین.

بین این همه تحصیل کرده پر از کاندیدا هست،اما وقتی شورایی به نام نگهبان در راس همه اموره،جز عناصر خودشون اجازه ورود کسی رو نمیدن.

شما که خودتون هیملرین،فکر کنم با روش نازی ها در حکومت بر مردم آشنا باشین و طریقه شستشوی مغزی ملت و ساختن ارتش های میلیونی و حمایت از هیتلر.

اینکه شما بگین مردم رهبرشون رو دوست دارند میریزن تو خیابون،مسلما هیتلر رو هم دوست داشتن که میریختن تو خیابون،کسی میتونه قضاوت کنه که به کسی وابسته نباشه و مدام چوب این وابسته نبودنش را تو جامعه بخوره.

خب اگه خاتمی اشغال باشه خاتمی نماینده طیف و جناح خاصی هست پس کسی که خاتمی از ایشون حمایت کنه هم یکی مث خاتمی است .. الان سوال اینه که اگه مدعی شویم رای دهندگان به خاتمی و یا مورد حمایت خاتمی یعنی اصلاح طلبان چگونه به قول شما ایشان را اشغال میدهند و مدعی میشوند هم راییش پیروز بوده هم حتما اگه انتخاب میشد لابد میتونست کاری بکنه ؟؟

با وصف همه توضیحات هنوز من متوجه نشدم چرا مردم میرن رای میدن ؟؟ چون از یه طرف اینا فهمیده و نخبه هستند و ازطرفی میدونن طرف بقول شما اشغاله و باز هم میرن رای میدن ..!!!!

راستش هدف من از این بحث ها گاهی فقط اینه که فکر میکنم چیزی را بلد نیستم و میخوام یاد بگیرم اما الان نوشته های شما در این 3 پست خیلی با هم در تضاد هست و برایم قابل هضم نیست .

من قبول دارم که شورای نگهبان ادمها رو فیییییییلتر میکنه اما باز رکن اصلی مردم هستند که میتوانند نروند ولی در پست اول بود که گفتم شهر های کوچیک و روستا های کشور را شور انتخاباتی حتی قبل ازنام نویسی کاندیدا ها فرا گرفته و حتما شرکت زیاد خواهد بود . حرف تو رو هم قبول دارم که مردم شاید از روی نادانی میروند و رای میدهند و منم تایید میکنم در همانجا که مدعی میشم شور انتخاباتی هست بیشتر فاکتور های محلی حاکمه و مردم رای میدن به مثلا کاندیدی از ایل و طایفه خود و نه یک کسی که تازه در ان شهر ساکن شده . اما سوالم باز بی جواب است که پس این همه تبلیغات رسانه ای بین المللی بر علیه انتخابات چرا بی نیتجه میماند منظورم این بار نیست کلا میگم .. و شما هم نوشتین ( برای دوره های بعدی هم وضیت به همین ترتیبه ) .

اینکه فقط 7 میلیون نفر باشند که درسراسر کشور تکلیف همه چیز را معلوم میکنن یعنی هم حماسه می افرینند هم رای میدهند هم خیلی کار ها میکنند پس اون بقیه 70 میلیون نفر کجان ؟؟ واقها که کشور عجیبی داریم !! در عهد رسانه ها و تبلیغات بسیار فشرده مثلا بر علیه انتخابات با 60 /70 میلیون مخالف انتخابات و وقشر تحیلکرده ی باسواد که مال ایرانه و نه حکومت و با این همه افتخارات ملی و باستانی و با خیلی پدیده های دیگه فقط باید متحیر ماند

...ولی اون جمله را که نوشتی برای دوره های بعدی هم وضیت به همین ترتیبه را قبول دارم

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب اگه خاتمی اشغال باشه خاتمی نماینده طیف و جناح خاصی هست پس کسی که خاتمی از ایشون حمایت کنه هم یکی مث خاتمی است .. الان سوال اینه که اگه مدعی شویم رای دهندگان به خاتمی و یا مورد حمایت خاتمی یعنی اصلاح طلبان چگونه به قول شما ایشان را اشغال میدهند و مدعی میشوند هم راییش پیروز بوده هم حتما اگه انتخاب میشد لابد میتونست کاری بکنه ؟؟

با وصف همه توضیحات هنوز من متوجه نشدم چرا مردم میرن رای میدن ؟؟ چون از یه طرف اینا فهمیده و نخبه هستند و ازطرفی میدونن طرف بقول شما اشغاله و باز هم میرن رای میدن ..!!!!

راستش هدف من از این بحث ها گاهی فقط اینه که فکر میکنم چیزی را بلد نیستم و میخوام یاد بگیرم اما الان نوشته های شما در این 3 پست خیلی با هم در تضاد هست و برایم قابل هضم نیست .

من قبول دارم که شورای نگهبان ادمها رو فیییییییلتر میکنه اما باز رکن اصلی مردم هستند که میتوانند نروند ولی در پست اول بود که گفتم شهر های کوچیک و روستا های کشور را شور انتخاباتی حتی قبل ازنام نویسی کاندیدا ها فرا گرفته و حتما شرکت زیاد خواهد بود . حرف تو رو هم قبول دارم که مردم شاید از روی نادانی میروند و رای میدهند و منم تایید میکنم در همانجا که مدعی میشم شور انتخاباتی هست بیشتر فاکتور های محلی حاکمه و مردم رای میدن به مثلا کاندیدی از ایل و طایفه خود و نه یک کسی که تازه در ان شهر ساکن شده . اما سوالم باز بی جواب است که پس این همه تبلیغات رسانه ای بین المللی بر علیه انتخابات چرا بی نیتجه میماند منظورم این بار نیست کلا میگم .. و شما هم نوشتین (برای دوره های بعدی هم وضیت به همین ترتیبه ) .

اینکه فقط 7 میلیون نفر باشند که درسراسر کشور تکلیف همه چیز را معلوم میکنن یعنی هم حماسه می افرینند هم رای میدهند هم خیلی کار ها میکنند پس اون بقیه 70 میلیون نفر کجان ؟؟ واقها که کشور عجیبی داریم !! در عهد رسانه ها و تبلیغات بسیار فشرده مثلا بر علیه انتخابات با 60 /70 میلیون مخالف انتخابات و وقشر تحیلکرده ی باسواد که مال ایرانه و نه حکومت و با این همه افتخارات ملی و باستانی و با خیلی پدیده های دیگه فقط باید متحیر ماند

1- خوب خاتمی هیچوقت از مردم حمایت خاصی نکرد،حتی سال آخر حضورش در دانشگاه توسط دانشجو ها هوو شد.پس اگه خاتمی از حق مردم برای رسیدن به دموکراسی دفاع میکرد،بله درسته طرفداراش میشدن وجهه خودش.

اما همیشه التزام خودش را به موجودی به نام ولی امر بشر،داشت و خدمتش ارادت داشت.

هنوز هم داره و جرات نداره حرفی بر خلافش بزنه.

شما یا در ایران هستین یا نیستین،وقتی از همه طرف بهتون فشار بیاد هر روزنه ای را برای فراز از اون فشار انتخاب میکنین،مثال اگه بخوام بزنم،فرض کنیم شما یک جنایتی کردی،حکم اعدام براتون صادر میکنن و هیچ بخششی هم توی اعدام نیست،بعدا ازتون میخوان از بین دو روش مردن یکی رو انتخاب کنین.

یکی اینکه بیهوشت کنیم و تو بیهوشی جانتو بگیریم،یکی اینکه بندازیمت وسط کفتارها تا تیکه تیکه گوشت تنت را بکنن و زجر کش بشی و بمیری.

لطفا شفاف توضیح بدین شما کدومو انتخاب میکنی و چرا؟

میگی بیخیال من که دارم میمیرم بذار هرجور خواستن منو بکشن؟

2-خوشبختانه این انتخابات که از طرف اکثریت جامعه دانشگاهی که من در اون هستم تحریمه،چه غرب تبلیغ بکنه چه نکنه.

دیگه حداقل تو محیط دانشگاه خودم میدونم چه خبره.

از طرف قشر بازار و مردم کوچه بازار هم هرجا بری صحبت از تحریم هست.

شما هم آمار شرکت کنندگان رو از کجا میدونین؟

وزارت کشور فرضا بگه 90 درصد مردم شرکت کردند،شما از کجا متوجه میشی راست میگه یا دروغ گفته؟

به صف های طویل رای نگاه میکنین و آوردن یک اتوبوس آدم و ساعت ها در صف فیلمبرداری کردن؟

باز هم میگم،اون 7 میلیون میتونن کل کشور رو بچرخونن عجیب نیست،چون اونها اصلا ترس جان ندارند،هم به این حکومت وابستگی مادی دارند،هم به خاطر دینشون فکر میکنن اگه مخالف ولایت را بکشند،کافر را کشتن و میرن بهشت.

کسی هم که از مرگ ترسی نداشته باشه،میتونه پیروز بشه،مثل پیروزی عرب های پابرهنه بر ارتش ایران در صدر اسلام،پیروزی ارتش هیتلر و هیملر محبوب شما در اوایل قدرتش.

• Like 1
لینک به دیدگاه
1- خوب خاتمی هیچوقت از مردم حمایت خاصی نکرد،حتی سال آخر حضورش در دانشگاه توسط دانشجو ها هوو شد.پس اگه خاتمی از حق مردم برای رسیدن به دموکراسی دفاع میکرد،بله درسته طرفداراش میشدن وجهه خودش.

اما همیشه التزام خودش را به موجودی به نام ولی امر بشر،داشت و خدمتش ارادت داشت.

هنوز هم داره و جرات نداره حرفی بر خلافش بزنه.

شما یا در ایران هستین یا نیستین،وقتی از همه طرف بهتون فشار بیاد هر روزنه ای را برای فراز از اون فشار انتخاب میکنین،مثال اگه بخوام بزنم،فرض کنیم شما یک جنایتی کردی،حکم اعدام براتون صادر میکنن و هیچ بخششی هم توی اعدام نیست،بعدا ازتون میخوان از بین دو روش مردن یکی رو انتخاب کنین.

یکی اینکه بیهوشت کنیم و تو بیهوشی جانتو بگیریم،یکی اینکه بندازیمت وسط کفتارها تا تیکه تیکه گوشت تنت را بکنن و زجر کش بشی و بمیری.

لطفا شفاف توضیح بدین شما کدومو انتخاب میکنی و چرا؟

میگی بیخیال من که دارم میمیرم بذار هرجور خواستن منو بکشن؟

2-خوشبختانه این انتخابات که از طرف اکثریت جامعه دانشگاهی که من در اون هستم تحریمه،چه غرب تبلیغ بکنه چه نکنه.

دیگه حداقل تو محیط دانشگاه خودم میدونم چه خبره.

از طرف قشر بازار و مردم کوچه بازار هم هرجا بری صحبت از تحریم هست.

شما هم آمار شرکت کنندگان رو از کجا میدونین؟

وزارت کشور فرضا بگه 90 درصد مردم شرکت کردند،شما از کجا متوجه میشی راست میگه یا دروغ گفته؟

به صف های طویل رای نگاه میکنین و آوردن یک اتوبوس آدم و ساعت ها در صف فیلمبرداری کردن؟

باز هم میگم،اون 7 میلیون میتونن کل کشور رو بچرخونن عجیب نیست،چون اونها اصلا ترس جان ندارند،هم به این حکومت وابستگی مادی دارند،هم به خاطر دینشون فکر میکنن اگه مخالف ولایت را بکشند،کافر را کشتن و میرن بهشت.

کسی هم که از مرگ ترسی نداشته باشه،میتونه پیروز بشه،مثل پیروزی عرب های پابرهنه بر ارتش ایران در صدر اسلام،پیروزی ارتش هیتلر و هیملر محبوب شما در اوایل قدرتش.

به ترتیب رنگ :ws3:

من فکر میکنم خاتمی هر انچه در توان داشت انجام داد بیشتر از ان نه اینکه نمیخواست اما نمیتونست . فکر میکنم جریان اصطلاح طلبی در ایران خیلی به خاتمی مدیون است

در محیط دانشگاه میدونی چه خبره ولی اتفاقا اصل و اساس اشتباه در همینجاست . اگر چه دانشگاه و دانشجو جزیی از مردم هستند اما تاثیر خاصی در وضعیت کنونی منجمله انتخابات ندارند . خیلی از همونا بابا و عمو و خاله و دایی و مادربزرگشون رای میدن ولی شما خودش رو میبین که رای نمیده ...

در مورد امار وزارت کشور هیچ اعتمادی ندارم حتی بگه 5% هم شرکت کردن بازم فکر میکنم یه اشکالی توی کارش هست ویا اگه بگه 90 % بازم باور نمیکنم .. اما من مردم مناطق غیر شهری و نیمه شهری را در جایی که به ان تعلق دارم میشناسم رقابت های طایفه ای و ایلی هیچکس را جز تعدادی اندک از همون دانشجو هایی که شما میشناسین درروز انتخابات در منزل نمیذاره نه فقط اینبار بلکه همیشه و حتی اطلاعات من نشون میده که در زمان شاه هم همین بوده

در مورد هیملر کاملا بر عکس یکی دیگه از کابران که خیلی به هیتلر علاقه داره من هیچ علاقه ای به حضرت هیملرو رییسش هیتلرندارم ولی میخواستم یه اسم کاربری بذارم که بر عکس روال معمول , نازک نارنجی نباشه و احیانا باعث ایجاد ترحم نشه و بشدت خشن و منفی باشه و فقط هیملر به نظرم رسید و محبوب من نیست :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به سلامتی هنرمندی که شجاعتشو پشت میله های زندان ثابت کرد و حالا آزاد شد.....به سلامتی رامین پرچمی....

تصویر بعد از آزادی...!

7gi4n1xm4vxkw6kurjy.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه

ندانی که ایران نشست منست

جهان سر به سر زیر دست ِ منست

هنر نزد ایرانیان است و بـــس

ندادند شـیر ژیان را بکــس

همه یکدلانند یـزدان شناس

بـه نیکـی ندارنـد از بـد هـراس

دریغ است ایـران که ویـران شــود

کنام پلنگان و شیران شــود

چـو ایـران نباشد تن من مـبـاد

در این بوم و بر زنده یک تن مباد

همـه روی یکسر بجـنگ آوریــم

جــهان بر بـداندیـش تنـگ آوریم

همه سربسر تن به کشتن دهیم

بـه از آنکه کشـور به دشمن دهـیم

چنین گفت موبد که مرد بنام

بـه از زنـده دشمـن بر او شاد کام

اگر کُشــت خواهــد تو را روزگــار

چــه نیکــو تر از مـرگ در کـــار زار

• Like 2
لینک به دیدگاه

شعر دولتی يا رسمی!

من اصلا نه مشتری اش هستم و نه آن را می خوانم.

شعری که در روزنامه ها و بلندگو های رژيم ها چاپ شود برای من اصلا شعر نيست.

بنده هنر بدون تعهد را دو پول ارزش نمی گذارم.

هنرمند هميشه بر قدرت است نه با قدرت، حالا اگر يکی می خواهد برود با قدرت باشد، بگذار برود خودش را با بند تنبان فلان رئيس جمهور دار بزند.

اصلآ برايم مهم نيست نه زنده بودنش برايم مهم است نه مردنش.

گفتند شهريار مرد گفتم اصلا بيخودی به دنيا آمده بود.

يک آقايی که دست به قصيده ساختنش خيلی عالی است و ظرافتی درکارهايش است، وقتی مسئوليت سرش نمی شود، خطرناک تر است.

هنر که می تواند چيز مفيدی را زيباتر عرضه کند و به آن قدرت نفوذ بيشتری بدهد بايد از خنثی بودن شرم کند.

فضيلت هنرمند است که در اين جهان بيمار به دنبال درمان باشد نه تسکين، به دنبال تفهيم باشد نه تزئين، طبيب غمخوار باشد نه دلقک بيعار.

(احمد شاملو)

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه احزابی که توی انتخابات مجلس ثبت نام کردن، اصلی ترین شعارشون ولایتمداری هست.

حتی جبهه مردمی اصلاحات.

چه مجلس یک دستی داشته باشیم.:ws37:

دیشب تلویزیون یک برنامه فوق مسخره پخش میکرد که مردم استان هایی مثل کهگیلویه و بویر احمد و خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری،که بیشترین درصد حضور را توی انتخابات ها داشتن،با خنده میگفتن امسال ما اول میشیم.:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به سلامتي بازيگري که هميشه نقش بزدل هارو بازي کرد ولي الان پشت ميله هاي زندان داره تاوان شجاعتشو ميده

به سلامتي رامين پرچمي

3m3bqmojjjn1rqxmniyg.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه

شش ماه حبس برای دختر هاشمی و هشت ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق برای سعید تاجیک به خاطر توهین به هاشمی و دخترش!!

کم مونده قاضی واسه خودشم علی‌الحساب یه ۲۰ تا ضربه شلاق حکم بده!

اصلنم انتخابات نزدیک نیست ملت.

• Like 5
لینک به دیدگاه

مسيح علی‌نژاد:

هرچقدر هم سهراب کشان راه انداخته اند، مادران شجاع تر شده اند بشنوید صدای مادری را که می گوید: سهراب ها فراموش نمی شوند و سکوتِ این روزهای مردم ایران از رضایت نیست...

cx220q1rl6k5fleqlh6.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
شعر دولتی يا رسمی!

من اصلا نه مشتری اش هستم و نه آن را می خوانم.

شعری که در روزنامه ها و بلندگو های رژيم ها چاپ شود برای من اصلا شعر نيست.

بنده هنر بدون تعهد را دو پول ارزش نمی گذارم.

هنرمند هميشه بر قدرت است نه با قدرت، حالا اگر يکی می خواهد برود با قدرت باشد، بگذار برود خودش را با بند تنبان فلان رئيس جمهور دار بزند.

اصلآ برايم مهم نيست نه زنده بودنش برايم مهم است نه مردنش.

گفتند شهريار مرد گفتم اصلا بيخودی به دنيا آمده بود.

يک آقايی که دست به قصيده ساختنش خيلی عالی است و ظرافتی درکارهايش است، وقتی مسئوليت سرش نمی شود، خطرناک تر است.

هنر که می تواند چيز مفيدی را زيباتر عرضه کند و به آن قدرت نفوذ بيشتری بدهد بايد از خنثی بودن شرم کند.

فضيلت هنرمند است که در اين جهان بيمار به دنبال درمان باشد نه تسکين، به دنبال تفهيم باشد نه تزئين، طبيب غمخوار باشد نه دلقک بيعار.

(احمد شاملو)

این احمد شاملو حتما خودش مشکل روانی داشته چون وقتی هنرمندی برقدرت باشه نه با قدرت وقتی قدرتی عوض شد و با اون همسو شد با قدرت میشه اینا همش اوهام بود به نظر من

• Like 2
لینک به دیدگاه
این احمد شاملو حتما خودش مشکل روانی داشته چون وقتی هنرمندی برقدرت باشه نه با قدرت وقتی قدرتی عوض شد و با اون همسو شد با قدرت میشه اینا همش اوهام بود به نظر من

ولی به نظرم حرفاش درباره شهریار درست بودن.

کجاش اوهام بود؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

کجاش اوهام بود؟

هنر یعنی تخلیه درونی احساسات خوب هنر سیاسی هم یه نوع هنره چه با قدرت باشه چه بر قدرت

ولی اصل هنر هنریه که بی شیله پیله باشه چه همسو چه غیر همسو

• Like 1
لینک به دیدگاه

کجاش اوهام بود؟

من به نوشته های شاملو از دوران بچگیم تا الان خیلی علاقه دارم و خیلی از اثارش رو خوندم . سبک نوشته های انتقادیش رو هم خیلی میپسندم شاید هم ازش الهام میگرم و در خیلی از موارد که نوعی که به خشونت یا عصبیت در نوشته های انتقادی من تعبیر میشه ناشی از همین باشه . اما اینم درست نیست من فکر کنم هر چی که داره میگه حتما درسته ..

در مورد این بر قدرت بودن و نه با قدرت بودنش هم از نوعییه که سوال بر انگیزه

با پیشفرض اینکه هر نوع حکومتی چه دیکتاتوری و چه دموکرات قدرتی در سر زمینی به حساب میاد سوال اینست که ایا اگر اقای شاملو که میگوید همیشه هنرمند باید بر قدرت باشد 100 هاسال زنده می بود و شاهد بر پایی قدرتی حکومتی دلخواه خود میشد انوقت چی ؟؟ در اینصورت طبق گفته ی خود اقای شاملو خود بخود هنرمندی از ایشان ساقط میشد

در حالت دیگه و بر عکسش هم میشه گفت یعنی اینکه برای اینکه اقای شاملو همیشه هنر مند بماند پس باید هر گز حکومتی مورد نظر افکار خود ایشان پیدا نشود . پس چرا ایشان این همه سال فعالیت سیاسی و اجتمماعی داشته اند ؟

سو اینکه مگر هنر مندانی که دارند کار خود را میکنند و هنر انها قابل قبول اهل هنر است در صورتی که با میل خود یا بدون میل خود مورد حمایت حکومت باشند اینان هنرمندی خویش را از دست میدهند ؟؟؟ مثلا مگر کسی در دنیا هست که به استاد فرشچیان معجزه گر هنر مینیاتور بگوید هنرمند نیست ؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

یارو نامزد انتخابات شده، تو لیست عملکرداش نوشته نامزد هفتمین، هشتمین و نهمین دوره انتخابات مجلس.

هرکی ندونه فک میکنه برا اسکار نامزد شده!

انتخاباته و نامزده توی این مملکت داریم؟؟!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...