M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ این کارو امتحان کن ببین درست میشه ؟ F2->Subtitle Processing->Multi-Sub/etc->Text To SpeechUncheck whatever you have checked. :hapydancsmil::hapydancsmil: آره درست شد..ممنون 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ درود...مکانی برای درخواست زیرنویس در تالار وجود داره؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ درود...مکانی برای درخواست زیرنویس در تالار وجود داره؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread46957.html مهند منو ببخش 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread46957.html مهند منو ببخش مرسی سپی 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سلام من گوگوش اکادمی موخام خسته نباشی دیروز زدم تاپیکشو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=106316#post1140413 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ به سلامتیِ مــَـردي با گيتار مشکی ، که 12 سال پيش غير مجاز شد تا خيلی ها امروز مجاز باشند... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام... یه پیشنهاد: یه بخش مثل گاهنوشته های نواندیشی تو تالار ادبیات اضافه کنید که مخصوص کاربرا باشه و بچه ها بیان آهنگای محبوبشونو بزارن تا بچه های دیگه هم استفاده کنن؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام... یه پیشنهاد: یه بخش مثل گاهنوشته های نواندیشی تو تالار ادبیات اضافه کنید که مخصوص کاربرا باشه و بچه ها بیان آهنگای محبوبشونو بزارن تا بچه های دیگه هم استفاده کنن؟ روح مهند خدا بیامورز مهدی جان اگه منظورت دانلود اهنگ هاست که قرار دادن لینک دانلود خلاف قوانینه و اگر منظورت به صورت swf هستش که همچین تاپیکی وجود داره 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام... یه پیشنهاد: یه بخش مثل گاهنوشته های نواندیشی تو تالار ادبیات اضافه کنید که مخصوص کاربرا باشه و بچه ها بیان آهنگای محبوبشونو بزارن تا بچه های دیگه هم استفاده کنن؟ درود مهدی جان مرسی بخاطر پیشنهادت اگه منظورت اینه که لینک دانلود آهنگ رو بذارن که همونطور که امید گفت این کار ممنوعه توی انجمن ، ولی اگه منظورت اینه که اسم آهنگی که گوش میدن رو بگن تاپیک مشابهی برای این منظور وجود داره توی تالار موسیقی لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ..... تاپیکی برای قراردادن فایل تورنت فیلم ها تو انجمن وجود داره؟ تورنتهای درخواستی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام مسابقه تشخیص آهنگ دیگه نمیزارید؟ چند تا از بچه ها درخواست دادن من بیام مطرح کنم با تشکر. 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ..... تاپیکی برای قراردادن فایل تورنت فیلم ها تو انجمن وجود داره؟ تورنتهای درخواستی درود ، شرمنده بخاطر تاخیر چند ماهه در پاسخگویی نه وجود نداره ، چون تورنت فیلم و آلبوم هم جز موارد ِ دانلودی محسوب میشه که از بالا ممنوع اعلام شده توی انجمن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلاممسابقه تشخیص آهنگ دیگه نمیزارید؟ چند تا از بچه ها درخواست دادن من بیام مطرح کنم با تشکر. درود در دست بررسیه اگه خودتم توی برگزاریش کمک کنی راه میندازمش دوباره 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ اومده بودم بگم مسابقه آهنگ شناسی دیگه نمی زاری؟؟ حالا که قبلا مطرح شده ، من به سلام و علیک اکتفا میکنم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام... اگه در مورد فیلمی سوال داشته باشیم کجا باید بپرسیم؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام... اگه در مورد فیلمی سوال داشته باشیم کجا باید بپرسیم؟؟؟؟؟ درود توی تالار فیلم و سینما میتونید یه تاپیک استارت کنید و سوالتونو مطرح کنید تا شیوا ی عزیز و یا سایر دوستانی که میتونن ، به سوالتون پاسخ بدن [h=2][/h][h=2][/h] 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام... اگه در مورد فیلمی سوال داشته باشیم کجا باید بپرسیم؟؟؟؟؟ درود هم میتونید تاپیک بزنید هم اینکه از خودم بپرسید در خدمتتون هستم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید رفقا .اینجا میشه سریال های پر طرف دار رو هم اپلود یا دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟ اینجا ارشیو داره؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید رفقا .اینجا میشه سریال های پر طرف دار رو هم اپلود یا دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟اینجا ارشیو داره؟؟؟؟ سلام مجدد بله دانلود فیلم و سریال هم هست ولی برای دانلود فیلم و سریال باید عضو طلایی باشید، بعد میتونید از قسمت زیر دانلود کنید: دانلود فیلم و سریال 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده