spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ با رفیقم دعوام شده ,زنگ زده به دوست دخترم گفته اشکان با یه دختره دیگه رفیقه , دوست دخترم زنگ زد فحش و کشید به من و قطع کرد منم زنگ زدم به دوست دخترش گفتم حامد با یه دختره دیگس نسترن , دختره میگه " خاک به سرم , دیروز گفت بیا خونمون خالیه , نرفتم حتما ناراحت شده , بذا بش زنگ بزنم برم خونشون , بذا سر راه یه کادو هم براش بگیرم کوروش نه ؟ خدا کنه منو ببخشه" مادر : داری چیکار میکنی پسرم ؟ پسر بچه 5 ساله : دارم واسه دوست دخترم نامه مینویسم مادر : ولی تو که هنوز خوندن و نوشتن بلد نیستی پسر بچه 5 ساله : اونم بلد نیست بخونه ، اصن تو چه میفهمی عشق یعنی چی ؟ مادر :o :| در یخچالو باز میکنی ، هیچی نیس ، چار تا فحش میدی و میبندی! تصمیم میگیری رژیم بگیری! دوباره در یخچالو باز میکنی ، تمام خوردنیای مورد علاقه ت میان جلو میگن :منو بخور ، منو بخور! ازادی فقط لخت گشتن در خیابان نیست... ازادی راحتی گشت و گذار با دوست دختر و پسر نیست ازادی یعنی تو کافری اما به دین من احترام میگذاری... ازادی یعنی یکی تو خیابون با حجاب بود تو تمسخرش نمیکنی! ازادی یعنی تو پیکتو پر میکنی و من نمازم و سر وقت می خونم... جواب منطقی اکثر پدرهای ایرانی در مقابل اجازه گرفتن فرزندانشان برای انجام کاری : 1) اگر قبلا کسی آن کار را انجام نداده باشد : آخه کی تاحالا همچین غلطی کرده که تو میخوای بکنی ؟ 2) اگر قبلا کسی آن کار را انجام داده باشد : حالا هرکی هر غلطی کرد تو هم باید بکنی ؟ راستی هیچ فکر کردی؛ وقتی مردم پشت سرت حرف میزنن چه مفهومی داره ؟ خیلی ساده است ! یعنی اینکه تو دو قدم از اونها جلوتری. 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده