- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ مواد لازم: کچاپ=1 قاشق چایخوری سس خردل( تند)= 2 قاشق چایخوری ماست کمی ترش=250 گرم آبلیموی ترش=نصف استکان نمک وفلفل=به مقدار لازم نعنای ریز خرد شده=به مقدار لازم روغن زیتون=2 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک=2 قاشق غذاخوری پودر سیر= 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: همگی مواد را با هم مخلوط کنید و با چنگال یا هم زن دستی خوب بزنید. این سس برای انواع سالاد می توانید استفاده کنید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده