alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ آزمون مرحله دوم ارتعاشات مکانیکی بنام حضرت دوست با سلام خدمت دانش پژوهان عزیز سه سوال/مدت آزمون 6 دقیقه /آزمون دارای نمره منفی است/ شرایط شرکت در آزمون: 1)آزمون جزوه و کتاب بسته خواهد بود و دوستان قصد دارند خود را محک بزنند پس سعی کنید حین آزمون به سراغ کتاب یا جزوه خود نروید و بر سر خود کلاه نگذارید 2)پاسخها را بصورت تستی بصورت خصوصی برام ارسال کنید 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خب من منتظر مهندس جمالی و دوستانی که ثبت نام کردن موندم...سه سوال اول با من بود: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ مگه قرار نبود ساعت 22 شروع شه به جاوید گفتین 22 انگار که سرعت سایت هم که افتضاحه امشب 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ مگه قرار نبود ساعت 22 شروع شهبه جاوید گفتین 22 انگار که سرعت سایت هم که افتضاحه امشب نه 22 دی منظورشون بود ساعت امتحان رو در پست اول نوشته بودم... سرعت سایت هم پایینه.. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ صبح آدینه شما بخیر خب یکی از دوستان شرکت کرد/ مهندس mechjj پس برنده ایشون هستن پیشنهاد می کنم جایزه ایشون 500 امتیاز باشه برام پیش اومده که یه اسپم کنم و حدود 20 امتیاز بگیریم پس... 1- گزینه 2/ از سینماتیک جرم معادل میشه 5m 2- گزینه 1 / رد گزینه 3-گزینه 4/ سوال پر تکرار آزمون ارشد 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ صبح آدینه شما بخیرخب یکی از دوستان شرکت کرد/ مهندس mechjj پس برنده ایشون هستن پیشنهاد می کنم جایزه ایشون 500 امتیاز باشه برام پیش اومده که یه اسپم کنم و حدود 20 امتیاز بگیریم پس... 1- گزینه 2/ از سینماتیک جرم معادل میشه 5m 2- گزینه 1 / رد گزینه 3-گزینه 4/ سوال پر تکرار آزمون ارشد ممنون از شما به خاطر برگزاری آزمون ولی کلا: علی آقا سوال اولی مال کنکور چه سالیه؟ اینجا شکل قرقره درست مشخص نیست،نفهمیدم چجوری داره میچرخه. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ممنون از شما به خاطر برگزاری آزمون ولی کلا: علی آقا سوال اولی مال کنکور چه سالیه؟ اینجا شکل قرقره درست مشخص نیست،نفهمیدم چجوری داره میچرخه. برا یکی از موسسات اکسن یا ماهانه/چند سال پیش قرقره بالایی مشخصه که متحرکه و رابط جرم بالایی باید وصل بشه به مرکزش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده