danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ همین 10 دقیقه پیش زلزله امد.البته قدرت زیادی نداشت{بابلسر} من دلم شور میزنه که جای دیگه مرکر اصلی باشه.چون بابلسر کلا شهر زلزله خیزی نیست کسی خبری نداره؟ 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ شما چه خونسردی تو این وضعیت چطوری اومدی نت؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سایت زده 20.44 زلزله اومذه مرکزش ساری بوده 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ یاد رمان "نگران نباش" اثر مهسا محب علی افتادم. به نظرم دنیلو شما شبیه "آرش" هستید. 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خبر فوری/زلزله شدیدی ساری را لرزاندخبرگزاری فارس: دقایقی پیش زلزله ساری مرکز استان مازندران را لرزاند. به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، دقایقی پیش مقارن با 20:44 دقیقه زلزله ساری مرکز استان مازندران را لرزاند.این زمین لرزه همچنین در بابل، آمل و سایر شهرهای استان مازندران احساس شده است.هنوز هیچ خبری از میزان شدت این زمین لرزه در دست نیست.اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال میشود.منبع:فارسhttp://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901021001573 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ همین 10 دقیقه پیش زلزله امد.البته قدرت زیادی نداشت{بابلسر}من دلم شور میزنه که جای دیگه مرکر اصلی باشه.چون بابلسر کلا شهر زلزله خیزی نیست کسی خبری نداره؟ آره داشتیم بیست و سی نگاه می کردیم که قبلنا کمتر می ترسیدم.. 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]زمان وقوع به وقت محلی[/TD] [TD]بزرگی[/TD] [TD]توضیحات[/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD]۳.۴[/TD] [TD]مرزي كلا، مازندران [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD]۵.۰[/TD] [TD]مرزي كلا، مازندران [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده