مریم راد 2736 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 سلام دوستان خوب مهندس این دوتا جزوه که یکی انگلیسی و دیگری جزوه وطنی هست رو گذاشتم.امید است استفاده گردد. لینک دانلود: جزوه آموزشی فارسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه آموزشی انگلیسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
gallantboy 13 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 سلام دوستان خوب مهندس این دوتا جزوه که یکی انگلیسی و دیگری جزوه وطنی هست رو گذاشتم.امید است استفاده گردد. لینک دانلود: جزوه آموزشی فارسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه آموزشی انگلیسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک فارسی خرابه 1
gallantboy 13 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 مشکلی نداره دوست عزیزچک شد درسته ؛ مشکل از مرورگر من بود.خیلی ممنون. مفید بود 2
hosseinmoozeh 15 ارسال شده در 25 تیر، 2012 سلام دوستان پیشنهاد میکنم فایل آموزش asme رو همراه با خود asme div1 بخوانید تا به درک بیشتری برسید با تشکر 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 جالب انگیز ناک بود این نرم افزار بیشتر تو چه زمینه ای کاربرد داره؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 جالب انگیز ناک بود این نرم افزار بیشتر تو چه زمینه ای کاربرد داره؟ طراحی تجهیزات ثابت 2
majidgps 10 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 سلام دوستانپیشنهاد میکنم فایل آموزش asme رو همراه با خود asme div1 بخوانید تا به درک بیشتری برسید با تشکر asme div 1 نداریم ولی asme section VIII div 1 داریم با تشکر
majidgps 10 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 طراحی تجهیزات ثابت از اسم نرم افزار مشخصه چی هست برای طراحی مخازن تحت فشار هستش Pressure Vessels Elite با تشکر
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 بهمن، 2018 در 11 ساعت قبل، farshad1122 گفته است : پسورد فایل چی هست؟ پسورد نداشت
ارسال های توصیه شده