مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان خوب مهندس این دوتا جزوه که یکی انگلیسی و دیگری جزوه وطنی هست رو گذاشتم.امید است استفاده گردد. لینک دانلود: جزوه آموزشی فارسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه آموزشی انگلیسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
gallantboy 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان خوب مهندس این دوتا جزوه که یکی انگلیسی و دیگری جزوه وطنی هست رو گذاشتم.امید است استفاده گردد. لینک دانلود: جزوه آموزشی فارسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه آموزشی انگلیسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک فارسی خرابه 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ لینک فارسی خرابه مشکلی نداره دوست عزیز چک شد 3 لینک به دیدگاه
gallantboy 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مشکلی نداره دوست عزیزچک شد درسته ؛ مشکل از مرورگر من بود.خیلی ممنون. مفید بود 2 لینک به دیدگاه
hosseinmoozeh 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان پیشنهاد میکنم فایل آموزش asme رو همراه با خود asme div1 بخوانید تا به درک بیشتری برسید با تشکر 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ جالب انگیز ناک بود این نرم افزار بیشتر تو چه زمینه ای کاربرد داره؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ جالب انگیز ناک بود این نرم افزار بیشتر تو چه زمینه ای کاربرد داره؟ طراحی تجهیزات ثابت 2 لینک به دیدگاه
majidgps 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستانپیشنهاد میکنم فایل آموزش asme رو همراه با خود asme div1 بخوانید تا به درک بیشتری برسید با تشکر asme div 1 نداریم ولی asme section VIII div 1 داریم با تشکر لینک به دیدگاه
majidgps 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ طراحی تجهیزات ثابت از اسم نرم افزار مشخصه چی هست برای طراحی مخازن تحت فشار هستش Pressure Vessels Elite با تشکر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، farshad1122 گفته است : پسورد فایل چی هست؟ پسورد نداشت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده