رفتن به مطلب

از کدوم قشر جامعه بیشتر بهتون آسیب رسیده؟

ارسال های توصیه شده

ریا کاری رو بخدا نچسونید ریا کاری مال ذات بده ربطی بخدا نداره

ریا کاری مال شرایطه که توش ارزش و غیر ارزش به زور القا میشه و طبق رفتار ارزشی یا غیر ارزشی آدما باهاشون برخورد میشه.

شاید به خدا ربطی نداشته باشه ولی هیچ کجا به اندازه یه جامعه مذهبی ریا توش وجود نداره!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا ایران است و دردِ من تنها دُخترانی که به زور حجاب می گیرند نیست...

دردِ من، پیرزنه همسایه است که هفتاد و یک سال دارد و چادرش را جوری فشار می دهد

و طوری رو می گیرد که فک می کند، تک تکه مو های سپیده سرش شهوت زاست!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینجا ایران است و دردِ من تنها دُخترانی که به زور حجاب می گیرند نیست...

دردِ من، پیرزنه همسایه است که هفتاد و یک سال دارد و چادرش را جوری فشار می دهد

و طوری رو می گیرد که فک می کند، تک تکه مو های سپیده سرش شهوت زاست!!!

به راستی این حرکت پیرزن همسایه چه دردی برای شما داشته؟:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به راستی این حرکت پیرزن همسایه چه دردی برای شما داشته؟:w58:

وقتی مارو چپ چپ نگاه میکنه و زیر لبش لعنت میکنه درد داره دیگه. :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من بیشتر از همه از فامیل و خانواده بهم آسیب رسیده (روانی). به راستی که نهاد خانواده سالهاست به نهادی شکست خورده تبدیل شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی مارو چپ چپ نگاه میکنه و زیر لبش لعنت میکنه درد داره دیگه. :a030:

ساناز جان فکر کنم اون چیزی که همه ی ما رو ازار میده چادری بودن یا نبودن نیست تعصب و رفتارای متعصبانه اس

من چادریم تو بی ار تی بود یه خانوم پیر سوار شد یه کوله سنگین با دو تا کیف دیگه دستم بود ارشیو و کیف لباسام

بلند شدم اون خانم نشستن اتوبوس ترمز زد مجبور شدم صندلی رو بگیرم نیفتم یه خانومی مسن که مخالف تیپ من بود با ناراحتی گفت برو اونور خفه شدم بعدشم لباساشو تکوند چون از اینکه چادرم با لباسش برخورد داشته منزجر شده

:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ساناز جان فکر کنم اون چیزی که همه ی ما رو ازار میده چادری بودن یا نبودن نیست تعصب و رفتارای متعصبانه اس

من چادریم تو بی ار تی بود یه خانوم پیر سوار شد یه کوله سنگین با دو تا کیف دیگه دستم بود ارشیو و کیف لباسام

بلند شدم اون خانم نشستن اتوبوس ترمز زد مجبور شدم صندلی رو بگیرم نیفتم یه خانومی مسن که مخالف تیپ من بود با ناراحتی گفت برو اونور خفه شدم بعدشم لباساشو تکوند چون از اینکه چادرم با لباسش برخورد داشته منزجر شده

امان از تعصب هرچی میکشیم از تعصبه تو هر زمینه ایش بده

• Like 5
لینک به دیدگاه

حس می کنم تو جامعه ی ما توهین کردن داره عادت میشه

بله درسته

ولی یه مشکل دیگه هم که ما داریم اینه که شاید خیلی از ما متعصب نباشیم و بخاطر جو جامعه جو زده میشم یا بخاطر کارمون باید متعصب نشون بدیم

البته خوده جو زده ها هم خیلی میتونن اسیب رسان باشن

• Like 3
لینک به دیدگاه

حس می کنم تو جامعه ی ما توهین کردن داره عادت میشه

بله درسته

ولی یه مشکل دیگه هم که ما داریم اینه که شاید خیلی از ما متعصب نباشیم و بخاطر جو جامعه جو زده میشم یا بخاطر کارمون باید متعصب نشون بدیم

لینک به دیدگاه
بله درسته

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

میدونم عزیزم.

من کلا با چادر مشکل دارم چون اون رو یک تحمیل زوری مردان به زنان میدونم.

البته تحمیل زوری برهنگی هم همین حالت رو برام داره.

درسته خیلی از زن ها فکر میکنن این وضع پوشش دستور آسمانیه، اما،هرچی بیشتر کوتاه بیاییم بیشتر توی سرمون میزنند، نگاه به گذشته کشور خودمون مثل افغانستان فعلی بد نیست و اینکه مذهبی ها پوشش مارو چی میخواستند و حتی از دیدن صورت و موی ما وحشت داشتند و دارند که به خطا بیوفتند.

این جامعه بیماره، بعضی از زنان هم با این مردان بیمار متاسفانه همیاری میکنند.

هرچند پوشش مسئله شخصیه، اما......

• Like 5
لینک به دیدگاه
میدونم عزیزم.

من کلا با چادر مشکل دارم چون اون رو یک تحمیل زوری مردان به زنان میدونم.

البته تحمیل زوری برهنگی هم همین حالت رو برام داره.

درسته خیلی از زن ها فکر میکنن این وضع پوشش دستور آسمانیه، اما،هرچی بیشتر کوتاه بیاییم بیشتر توی سرمون میزنند، نگاه به گذشته کشور خودمون مثل افغانستان فعلی بد نیست و اینکه مذهبی ها پوشش مارو چی میخواستند و حتی از دیدن صورت و موی ما وحشت داشتند و دارند که به خطا بیوفتند.

این جامعه بیماره، بعضی از زنان هم با این مردان بیمار متاسفانه همیاری میکنند.

هرچند پوشش مسئله شخصیه، اما......

متوجه منظورت هستم

به هر حال انتخاب نوع پوشش و اعتقاد مسئله ی شخصی و تا جایی که به اطرافیانمون اسیب نزنه به نظرم باید احترام گذاشت به انتخاب هر فردی

من بازم حرف اقا وحید و بقیه رو تایید می کنم تعصب بده حالا تو هر جهتی چه دینداری چه بی دینی

• Like 5
لینک به دیدگاه

از کسایی که فقط ادعا دارن ، از حرف تا عملشون به اندازه فاصله دو تا بار همنام هست ؛که هرچقدم به نزدیک میشن ولی هیچوقت به هم نمیرسن و همدیگرو دفع میکنن.

ادعا داشتن تو همه چیز، در دیانت، در سیاست ، در بزرگی، در دانا بودن ، در پاک بودن و ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...