.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ ریا کاری رو بخدا نچسونید ریا کاری مال ذات بده ربطی بخدا نداره ریا کاری مال شرایطه که توش ارزش و غیر ارزش به زور القا میشه و طبق رفتار ارزشی یا غیر ارزشی آدما باهاشون برخورد میشه. شاید به خدا ربطی نداشته باشه ولی هیچ کجا به اندازه یه جامعه مذهبی ریا توش وجود نداره! 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ مال مردم خور هم هستش؟نمی دونستم:ws28: بدون حالا فرزندم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بدون حالا فرزندم :vahidrk:فرزندم چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اینجا ایران است و دردِ من تنها دُخترانی که به زور حجاب می گیرند نیست... دردِ من، پیرزنه همسایه است که هفتاد و یک سال دارد و چادرش را جوری فشار می دهد و طوری رو می گیرد که فک می کند، تک تکه مو های سپیده سرش شهوت زاست!!! 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اینجا ایران است و دردِ من تنها دُخترانی که به زور حجاب می گیرند نیست... دردِ من، پیرزنه همسایه است که هفتاد و یک سال دارد و چادرش را جوری فشار می دهد و طوری رو می گیرد که فک می کند، تک تکه مو های سپیده سرش شهوت زاست!!! به راستی این حرکت پیرزن همسایه چه دردی برای شما داشته؟ 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ به راستی این حرکت پیرزن همسایه چه دردی برای شما داشته؟ وقتی مارو چپ چپ نگاه میکنه و زیر لبش لعنت میکنه درد داره دیگه. 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ وقتی مارو چپ چپ نگاه میکنه و زیر لبش لعنت میکنه درد داره دیگه. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من بیشتر از همه از فامیل و خانواده بهم آسیب رسیده (روانی). به راستی که نهاد خانواده سالهاست به نهادی شکست خورده تبدیل شده. 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ وقتی مارو چپ چپ نگاه میکنه و زیر لبش لعنت میکنه درد داره دیگه. ساناز جان فکر کنم اون چیزی که همه ی ما رو ازار میده چادری بودن یا نبودن نیست تعصب و رفتارای متعصبانه اس من چادریم تو بی ار تی بود یه خانوم پیر سوار شد یه کوله سنگین با دو تا کیف دیگه دستم بود ارشیو و کیف لباسام بلند شدم اون خانم نشستن اتوبوس ترمز زد مجبور شدم صندلی رو بگیرم نیفتم یه خانومی مسن که مخالف تیپ من بود با ناراحتی گفت برو اونور خفه شدم بعدشم لباساشو تکوند چون از اینکه چادرم با لباسش برخورد داشته منزجر شده 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ساناز جان فکر کنم اون چیزی که همه ی ما رو ازار میده چادری بودن یا نبودن نیست تعصب و رفتارای متعصبانه اسمن چادریم تو بی ار تی بود یه خانوم پیر سوار شد یه کوله سنگین با دو تا کیف دیگه دستم بود ارشیو و کیف لباسام بلند شدم اون خانم نشستن اتوبوس ترمز زد مجبور شدم صندلی رو بگیرم نیفتم یه خانومی مسن که مخالف تیپ من بود با ناراحتی گفت برو اونور خفه شدم بعدشم لباساشو تکوند چون از اینکه چادرم با لباسش برخورد داشته منزجر شده امان از تعصب هرچی میکشیم از تعصبه تو هر زمینه ایش بده 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ امان از تعصب هرچی میکشیم از تعصبه تو هر زمینه ایش بده حس می کنم تو جامعه ی ما توهین کردن داره عادت میشه 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ حس می کنم تو جامعه ی ما توهین کردن داره عادت میشه بله درسته ولی یه مشکل دیگه هم که ما داریم اینه که شاید خیلی از ما متعصب نباشیم و بخاطر جو جامعه جو زده میشم یا بخاطر کارمون باید متعصب نشون بدیم البته خوده جو زده ها هم خیلی میتونن اسیب رسان باشن 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ حس می کنم تو جامعه ی ما توهین کردن داره عادت میشه بله درسته ولی یه مشکل دیگه هم که ما داریم اینه که شاید خیلی از ما متعصب نباشیم و بخاطر جو جامعه جو زده میشم یا بخاطر کارمون باید متعصب نشون بدیم البته خوده جو زده ها هم خیلی میتونن اسیب رسان باشن لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بله درسته ولی یه مشکل دیگه هم که ما داریم اینه که شاید خیلی از ما متعصب نباشیم و بخاطر جو جامعه جو زده میشم یا بخاطر کارمون باید متعصب نشون بدیم البته خوده جو زده ها هم خیلی میتونن اسیب رسان باشن 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ساناز جان فکر کنم اون چیزی که همه ی ما رو ازار میده چادری بودن یا نبودن نیست تعصب و رفتارای متعصبانه اسمن چادریم تو بی ار تی بود یه خانوم پیر سوار شد یه کوله سنگین با دو تا کیف دیگه دستم بود ارشیو و کیف لباسام بلند شدم اون خانم نشستن اتوبوس ترمز زد مجبور شدم صندلی رو بگیرم نیفتم یه خانومی مسن که مخالف تیپ من بود با ناراحتی گفت برو اونور خفه شدم بعدشم لباساشو تکوند چون از اینکه چادرم با لباسش برخورد داشته منزجر شده میدونم عزیزم. من کلا با چادر مشکل دارم چون اون رو یک تحمیل زوری مردان به زنان میدونم. البته تحمیل زوری برهنگی هم همین حالت رو برام داره. درسته خیلی از زن ها فکر میکنن این وضع پوشش دستور آسمانیه، اما،هرچی بیشتر کوتاه بیاییم بیشتر توی سرمون میزنند، نگاه به گذشته کشور خودمون مثل افغانستان فعلی بد نیست و اینکه مذهبی ها پوشش مارو چی میخواستند و حتی از دیدن صورت و موی ما وحشت داشتند و دارند که به خطا بیوفتند. این جامعه بیماره، بعضی از زنان هم با این مردان بیمار متاسفانه همیاری میکنند. هرچند پوشش مسئله شخصیه، اما...... 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ میدونم عزیزم.من کلا با چادر مشکل دارم چون اون رو یک تحمیل زوری مردان به زنان میدونم. البته تحمیل زوری برهنگی هم همین حالت رو برام داره. درسته خیلی از زن ها فکر میکنن این وضع پوشش دستور آسمانیه، اما،هرچی بیشتر کوتاه بیاییم بیشتر توی سرمون میزنند، نگاه به گذشته کشور خودمون مثل افغانستان فعلی بد نیست و اینکه مذهبی ها پوشش مارو چی میخواستند و حتی از دیدن صورت و موی ما وحشت داشتند و دارند که به خطا بیوفتند. این جامعه بیماره، بعضی از زنان هم با این مردان بیمار متاسفانه همیاری میکنند. هرچند پوشش مسئله شخصیه، اما...... متوجه منظورت هستم به هر حال انتخاب نوع پوشش و اعتقاد مسئله ی شخصی و تا جایی که به اطرافیانمون اسیب نزنه به نظرم باید احترام گذاشت به انتخاب هر فردی من بازم حرف اقا وحید و بقیه رو تایید می کنم تعصب بده حالا تو هر جهتی چه دینداری چه بی دینی 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ :vahidrk:فرزندم چیه؟ تازه یاد گرفتم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ تازه یاد گرفتم خوبه دخترم راه افتادی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ [h=1]از کدوم قشر جامعه بیشتر بهتون آسیب رسیده؟[/h] از کسایی که فقط ادعا دارن ، از حرف تا عملشون به اندازه فاصله دو تا بار همنام هست ؛که هرچقدم به نزدیک میشن ولی هیچوقت به هم نمیرسن و همدیگرو دفع میکنن. ادعا داشتن تو همه چیز، در دیانت، در سیاست ، در بزرگی، در دانا بودن ، در پاک بودن و ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده