wisdom girl 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ کتاب the root of all evil رو بخونی می فهمی که ما بیشتر از کدوم قشر ضربه خوردیم. 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ کتاب the root of all evil رو بخونی می فهمی که ما بیشتر از کدوم قشر ضربه خوردیم. کتابش به زبون انگلیسیه؟ من نخوندم،میشه یه توضیح مختصری بدین؟ 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من از آدمای ریاکار بیشترین ضربه رو توی زندگیم خوردم که کرم خدا توی این مملکت هم زمینه ریا فراهمه هم ریاکار زیاده! 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من از آدمای ریاکار بیشترین ضربه رو توی زندگیم خوردمکه کرم خدا توی این مملکت هم زمینه ریا فراهمه هم ریاکار زیاده! دقیقا از همین آدما به اضافه متعصبای مغز فندقی 4 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من از تنها قشری که آسیب دیدم دانشگاه ازاد و مخضوضا رئیس واحدمون و مسئول آموزشمون بود به دلایل زیر: 1-قبلا رئیس حراست دانشگاه بود ییهوی شد رئیس 1-قبلا فقط با خودکار بیک امضا میکرد الان حتی با روان رویس جدیدش هم نمیتونه امضا کنه 1-قبلا مسئول آموزشمون رو هیچ جا ندیدیم بعد ییهوی همه جا نمایان می شد 2-خیلی علم یاد گرفتم که بدردم نخورد 3-رئیس دانشگاه و رئیس آموزش غذاشون تو سلف مخصوص تره بقیه رو هم که خودتون میدونید 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من از آدمای ریاکار بیشترین ضربه رو توی زندگیم خوردمکه کرم خدا توی این مملکت هم زمینه ریا فراهمه هم ریاکار زیاده! ریا کاری رو بخدا نچسونید ریا کاری مال ذات بده ربطی بخدا نداره 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دقیقا از همین آدما به اضافه متعصبای مغز فندقی تعصب هست که بت بوجود میاره دقیقا همینه حالا تعصب به هرچیزی باشه لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ریا کاری رو بخدا نچسونید ریا کاری مال ذات بده ربطی بخدا نداره من از نوشته هاتون حس میکنم شما یک خدایی دارین که فقط خودتون قبولش دارین، درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من از نوشته هاتون حس میکنم شما یک خدایی دارین که فقط خودتون قبولش دارین، درسته؟ دقیقا همینه البته خدای همه یکیه ولی خط سیر هر کی با دیگری فرق میکنه و بهترین روش اینه که به مسایل اعتقادی هر کس احترام گذاشت و کار به کار دین کسی نداشت تا مشکلی پیش نیاد:a030::a030: 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ این دهاتی ها دقیقا کیا هستن؟ چون منم خیلی با چنین واژه ای مشکل دارم، اما خیلی ها بهشون بر میخوره. لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ شما تو زندگیتون از کدوم قشر بیشتر بهتون آسیب رسیده؟ هیچکی بهم ضرر نزده . اگه ضرری بوده خودم مقصر بودم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ لطافا تو پست هاتون به قشر خاصی توهین نکنید 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حیف که نمیشه بگم! ولی تو همین پست هم خیلیا منظور منو گرفتند! 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ از صاحب خونه ی حروم زاده های بد شهرستانی مسلمون نمای تنگ نظر شاهرود 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حیف که نمیشه بگم! ولی تو همین پست هم خیلیا منظور منو گرفتند! چیلا؟ یعنی عضو انجمن هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ چیلا؟یعنی عضو انجمن هستن؟ نه بابا 1 قشر کلی از جامعه هستند به کیک و ساندیس هم علاقه ی وافری دارند! 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حیف که نمیشه بگم! ولی تو همین پست هم خیلیا منظور منو گرفتند! اون زمانی که گفتم بی فکر لیاقتت رو نداره گفتی نه حالا در لفافه حرف میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اون زمانی که گفتم بی فکر لیاقتت رو نداره گفتی نه حالا در لفافه حرف میزنی؟ خان داداش بی فکر که کیک و ساندیس خور نیست اون بیشتر جارو برقیه!همه چی خوره! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خان داداش بی فکر که کیک و ساندیس خور نیست اون بیشتر جارو برقیه!همه چی خوره! مال مردم خور هم هستش؟نمی دونستم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ من از نزدیک ترین دوستان بیشتر ضربه خوردم ! فکر می کنم آدمی که متعصبه، آدمی که حسوده، کسی که کمبود داره و..........و.........و حالا هر کسی که بهش اشاره شد مشکل مشخصه.حالا یا از اول یا کم کم دستت میاد ولی وقتی به کسی خیلی نزدیک میشی یا بهتر بگم اجساس می کنی که خیلی نزدیک شدی، یه جورایی اعتماد زیادی به کارهاش و حرفاش داری و اون وقت ضربه خوردن از اون کس برات خیلی سنگین تموم میشه ممکنه ضربه کمتری نسبت به ضربه هایی که از دیگران خوردی هم بخوری..........اما چون همین ضربه کم رو از اون فرد مورد اعتماد خوردی، خیلی آزاردهندست برا همین یه فاصله نسبی رو همیشه دیگه رعایت میکنم و اجازه نزدیک شدن بیش از حد رو نمیدم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده